Setkání akvaristů - České Budějovice
edlerky staci ctyri a xify par, nemuzu to prehanet
Kolik chceš těch edlerek. Mám jich něco málo přes deset a narodili se mi další.
Ahojte, ok, změním místo setkání v akcích! Hanko - super - díky moc za organizaci, máš to u nás!!! Honzo, škoda, budeš chybět, ale snad se v Itálii alespoň opálíš, když tady pořád jen prší
Pokud někde přebývá nějaká krevetka, beru ji (i bezbarvou
) Já dorazím těsně po páté (pokud nepojedu autem....pak bych tam mohl být včas v pět). R
to nevadi, dam je k poteru. aspon budu mit novy geny.
Jsou ještě malý, ale když Ti to nebude vadit, tak je klidně přinesu.
tak mi dej i par edlerek
ale fakt par, treba ctyri, to staci (nejlepe samice)
Já jen krevetky, deset. A očka nechci, přemnožili se mi edlerky. Přinesu mečovky asi tak osm. Čtyři černý a čtyři oranž.
Honzo, měj se na výletě dobře a zavzpomínej na nás, i my vzpomeneme . Budeš tam chybět. Tentokrát jsem chtěl prodiskutovat výbojky. Tak snad jindy.
do prcic, spletla
vidis to? jsem tele
nespletla sis nás??? V pátek máme rande spolu
aha, tak to nic. skoda. ale budes nam tam fakt chybet
Já jedu už v pátek ráno
.
za koreny moc dekuju
a nesoupneme to teda na sobotu? to bychom mohli byt i u Berana.
Mám tu volný tři mangrove kořeny od 40-50cm. Nafotím je a pošlu ti vzkazem snímky aby sis vybrala. Bohužel mi bylo dnes oznámeno, že v neděli už budu v Itálii (pracovně
) takže to tentokrát bude bez mojí maličkosti.
no skoda, ze nepiju tvrdej
co se týká kořenu tak nemám
svůj jsem koupil v Ternu (v akvaristice) a chtěla za něj 90 kč. Dlouhý je cca 40 cm a vysoký cca 15 cm, měli tam i podstatně větší ale to by se mi už nevešlo do akva a stál 150 kč. Tak to tam zkus.
Co se týká organizovámí tak jí každý za odměnu koupíme velkou štamprdli
a uvidíme co to s ní po sedmé udělá
Všichni to víme a neradi přiznáváme
panove vsimnete si, ze bez tech zenskych bysme se ani nesesli
budeme te muset Hanko na neco pozvat, ze nam to tak poctive "vybehavas"
No to jsou jetelové
. Tak zvon
0 01.06.2010 18:53 BAKrv [2] Zdravím všechny! Takže akvaristický sraz je tuto neděli 6.6.2010, v centru Č. Budějovic - kousek od nádraží : Restaurant Beran, Žižkova 3. Mapy, telefony na
www.restaurantberan.cz přidáno už mezi akce)
Sraz v 17 (pro dojíždějící mezi 17-18 hodinami). Pro ty, co se doposud zdráhali dostavit : PŘIJĎTE!
Teda, s váma je sranda!!!
Ok, U berana jako na koni příští neděli !!! Nějakou krevetku taky ubytuju, pokud vám přebývá? A co ty střevličky východní Radku?
0 29.05.2010 21:46 katlav – Re: RadekCX
ahoj
k tem vrbenskym rybnikum, tam na ty rybicky chodim taky, ale do akvarka je nedavam
a zvazuji, ze bych se k vam nedeli pridala
K.
Já s tím taky počítám. A do akcí to klidně dejte, mohl by přijít i někdo ze začínajících, abych tam nebyla za nejmladší.
0 29.05.2010 14:54 Silvan Já jdu určitě
To už je nás 6 ne?
Já jdu taky
Já jdu
Přidat reakci
1 ...... [71] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x