Setkání akvaristů - České Budějovice
Jsou ještě v Budějcích (a okolí) nějaký akvaristi na
?
Starší reakce
Super, tebe jsem neviděla... Trochu Lomariopsisu bych si vzala.
0 20.07.2015 11:21 Kastli Snad přijdu. Didiplis diandra, pár kousků Pogostemon helferi a možná i něco málo jiné zeleně
Pro mě je šestá v pohodě, stejně budu ráda, když dorazím v půl sedmé.
Půjdeme klasicky ke Koníkovi nebo zkusíme nějakou zahrádku?
Jinak doufám, že přijde Ondra, budu tu mít pro jeho vegetariány pytlík Limnobia.
Starší reakce
Jo, 21.7. by to šlo. Klasika od 18:00?
Nikdo nic, tak tedy klasicky v úterý, 21.7.?
Starší reakce
No vida, tak zkus vybrat konkrétní den.
Promiň nevšimla jsem si, že tu nejsi...
Můžeme.
Nejsem tu akorát příští týden, jinak je mi to víceméně jedno. V práci mám směny maximálně do 18:30, takže pohoda. Zkus (nebo někdo jiný) něco nahodit.
jsem za
nejsem tu akorát takto: 12.7.-19.7. a 3.8.-9.8.
Naplánujeme nějaký sraz o prázdninách?
Starší reakce
Taky bych vás ráda viděla, ale potřebuju to vědět víc dopředu.
Ze starých chodím už asi jen já. (Ale už tam nejsem nejmladší.
) S víkendy je trochu problém, přes léto dost lidí jezdí pryč nebo se věnuje rodině...
Starší reakce
Starší reakce
Ty jo, tak to fakt musím mít štěstí vždycky když je nemají.
Já je taky nevykoupil všechny, tak kdo to byl???
To je divné, já je tam koupila v půlce března a Dáša tam byla asi 14 dní přede mnou a vlastně mě na ně navedla (ale nevykoupila jsem všechny - ještě tam nejmíň půlka zbyla
).
My jsme je tam jednou zahlédli s přítelem, když jsme se rozhodovali co do našeho prvního společného akva a tyhle se nám líbily oběma, jenže když jsem si tam pro ně druhý den přišla, už neměli ani jednu a od té doby se tam ptám aspoň jednou za měsíc a pořád nebyly. Ty jo, tak snad do výplaty vydrží :c)) Díky
Na jednom akvariu určitě bylo napsáno neonka modrá. Já si ty rybičky moc neprohlížel, koukal jsem spíš do vedlejšího akvarka na otíky.
Nene, modré neonky? Vždyť já už tam pro ně chodím přes půl roku a pořád mi říká, že nejsou...
Tak jsem na Vaše doporučení navštívil akvaristiku AKVACARP na Rudolfovské a musím řící že super. Pěkně upravená akvária, hodně široký sortiment na Budějovice. Otíci, krevetky, modré neonky, ramirézky,malé razborky, spostu druhů krmení SAK a taky šnečci.
Sice paní neznala šneka Paludomus, ale já taky nee, až tady na webu jsem si ho našel, koupil jsem si ho a taky pár neritinek a jednoho zubovce, takže spokojenost.
Akorát s rostlinkama je to slabší, ale třeba to časem taky vyladí.
Starší reakce
... budu si objednávat cca během měsíce z těcho stránek, tak jestli se někdo nechce přidat
www.reflektory-led.czStarší reakce
... jestli by se nikdo ze známějších "akvaristů" nepřihlásil, tak bych měla zájem alespoň o trošku Lomariopsis lineata
Moc pěkné "krmení".
Tak jsem byla na základě srazu nucena přeskupit miníčko a zbylo mi:
Christmas moss
Hydrocotyle leucocephala (pupečník)
Lomariopsis lineata
2 emerzní anubiasy nana
a pěkný emerzní mech (druh nevím - domácí provedience) vhodný do paludárka
Osobní odběr v ČB (Máj či Nemanická)
... tak za sebe jsem ráda že jsem se účastnila
... Suzi byla spokojená a má radost z rostlinek
... dík moc všem zůčastněným ... i když "v tom" mám trochu hokej se zorientovat
Vítán je každý (a ani nemusí nosit "vstupné"
)
... tak já bych s dovolením přišla,
... bohužel nemám momentálně ani moc kytek a ani rybičky a krevetky chvilku nebudou
Starší reakce
Ty už nemáš úterky "celodenní"?
Tentokrát by mi to mělo vyjít, měla bych mít ranní. Tak se na vás budu těšit.
Starší reakce
Tak kdy se sejdeme příště?
Starší reakce
Já se pro tentokrát omlouvám, máme lístky do divadla, tak si to užijte i za mě a příště se snad uvidíme.
0 12.04.2015 20:09 Kastli Přijdu...uvidím jestli něco doma najdu, ale spíš toho bude málo.
Hodil jsem událost na ten slavnej fejs, tak uvidíme jestli někdo přijde. Dělal jsem vcelku velkou protrhávku, takže kytky beru s sebou.
Já přijdu a pokusím se natrhat nějaký kryptošky
Přidat reakci
1 ...... [4] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x