Setkání akvaristů - České Budějovice
Tak myslíte že by se to zejtra mohlo uskutečnit?
Jelikož se k tomu skoro nikdo nevyjádřil tak to asi neklapne
0 10.06.2013 10:51 rejpal1977 Tak jak bude nebo nebude sraz spis to vypada na jinej termin co
Starší reakce
Ne stejně bych je tam nedal.
To bych moc nedoporučoval i když o nich píšou jako o trpasličích cichlidách tak samečci docela narostou.
Možná taky zajdu, naštěstí nás tentokrát voda minula
Jestli by mohli být v akvárku s vodním sloupcem kolem 15cm objemem kolem 50l tak jo
Tens raz v úterý bych bral.
0 06.06.2013 11:21 azonic [63] - Rostliny To vás odnesla voda nebo co?
Domluvíme se nějak na to úterý, mám v lavoru nějaký kytky tak bych to potřeboval udat ať to zase nevyhazuju.
BTW nechcete někdo nějakou Cichlidku kakadu?
Starší reakce
Nechcete nekdo parek sumecku thorocata? Nejak jsem usoudil, ze zacinaji bejt na moje akvarium moc velky...
Já ne, máme překopaný směny kvůli inventuře. Ale nevadí, stejně bych si zas donesla domu nějakou zeleninu a pracně vymýšlela kam s ní, načež by to pak stejně vyřešily parmičky úplně jinak.
OK
...
11. bych mohl
dalsi sraz bych predbezne videl na 11.6.
???
nechce nekdo 2 sazenice mrkve ? jinak je vyhodim
zadarmo osobni odber CB šumava
v aqua carpu meli ale to je uz tak pul roku zpet, ted sem tam dlouho nebyl takze nevim nevim
0 20.05.2013 10:49 Kastli – Ramirezka
Nevěděl by někdo kde bych mohl sehnat v Budějcích samici ramirézky? Připadá mi, že všude jsou jen samci.
Starší reakce
a ja sem se chtel zrovna domluvit na ty kotatka :(
to ne,ale dneska to vypada dobre dorazil jsem z rachoty a nestacim zirat 3:0 vedeme,ale i tak na to prdim jeste nejde o medajle
Jo,jo do Citra
přijdu na šestou páč ten hokej stejně za moc letos nestojí
a do Citra se teda de , jo ?
Já určitě na hokej koukat nebudu, mám angličtinu, ale možná přijdu o kapánek později, mám ji do pěti, ale musím domu pro ryby.
Já bych snad mohl přijít na tu šestou
0 14.05.2013 11:54 rejpal1977 prijde vubec nekdo vcas,abych tam nedrepel jako vocas sam nebo budete vsichni cucet na hokej
ustavprochore napsala: Jestli bude na co koukat, taky dorazím až po hokeji.
nojo ted to vidim... 16:15 - tak ja taky tak
Jestli bude na co koukat, taky dorazím až po hokeji.
0 13.05.2013 22:04 rejpal1977 – Re: gaume
no chodi tam jeden takovej rejpal a ten bere vsechno,takze urcite nic nezbude do kose
od kdy to je ? ja to vidim asi az po hokeji ?
Squit vemes me tam tu zarivku ?
taky ti můžu přinýst spousta plovoucích rostlin. Zas jich mam plnou hladinu a je mi líto vyhazovat jich tolik do koše.
Dál jsem někomu slíbil přinýst clea helena a už nevim komu. Pár jsem jich nachytal spolu s okružákama je beru na sraz.
kdysi davno sem objednal od Prodigyho Radka z akvarko.cz mraky travniku, kterej mel rusit a dneska mi to prislo, este mi jedna pixla zbyla, tak vam to prinesu, uz to nemam kam dat, tak je mi to lito vyhodit, kdyz sem to sotva koupil ..
Taky dorazim, myslim,ze Alca s Mildou taky.
Tak mi kdyžtak prosím nějakou přines na sraz, nechám ji zatím v kyblíku ve skleníku.
toto se stalo s mym lotosem po pridani trochy svetla
jediny list je prakticky vetsi nez moje dlan, podobnych lupenu tam mam este asi 3-4, a taky je budu muset vyhodit, protoze zastini skoro cely akvarium ..
ale jen tak pro zajimavost
na sraz btw mozna prijdu, doufam, ze Radovan tam bude, rad bych mu dal konecne to hnojivo co u me ma asi ctvrt roku
S babelkou se ozvi kdykoliv, stejně to vyhazuju do koše, páč už to nikdo nechce.
Tak počkám až bude venku lepší počasí
tak tak,.. me taky v jezírku uplně zbělela..tak ji mam v kbéli na balkoně...a i tak začaly okraje světlat...je to tak do zimní zahrady nebo skleníku ;)...
tak to je jasny
Tak snad to nakonec tak hrozný nebude
Na pistii je asi ještě zima, zatím nám v jezírku vůbec nejde....
Přidat reakci
1 ...... [15] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x