Setkání akvaristů - České Budějovice
Já můžu
Tak co čtvrtek 9.10. u Koníčka?
12.10.2014
Tera burza České Budějovice (neděle 9 - 12 hodin)
Spolkový a kulturní dům SLAVIE
(omezený sortiment - prodej krevet, raků, akvarijních ryb a dekorací. Krmiva a technika omezeně, doporučujeme objednat)
Více na
www.teracb.cz takže navrhuješ oškubat starší listy? Mám tam všeho všudy jen anubiasy a spirálku, nepamatuju si, jak se jmenuje. Nic jiného mi tam ani nejde, všechno hned zajde. děkuju, dobrá rada se vzdycky hodí.
Jak zde již zaznělo, je to hodně o papáníčku a byť akvo neznám, tipnu si na ty rostliny, že třeba přelistovávají a okružáci se pasou právě, jak mají v popisu práce na těch končících listech, už jsem jednou tento problém u jedný dohledovky řešil.
No to je pěkná pálka. No co, už radši něco objednám z netu a bude.
Jj, je to to akvo jen se změnilo osazenstvo. Vlastně jsem předělala celé akva, jiné dno, nové kytky, nové ryby a miliony okružáků.
0 18.09.2014 12:16 mrázeček já kupuju u Kohouta v Krumlově. Přinesu prázdnej hasičák,u dveří vyměnim,zaplatim 340 a je to.
Sehnat v Budějcích CO2 lahev není problém, pokud ti nevadí cena 4100,- za 6 kg lahev
každopádně taky něco sháním páč už mi nechtějí nikde naplnit můj hasičák
0 18.09.2014 11:08 Kastli – CO2
Nějaký návrhy, kde by se dala koupit v Budějcích CO2 lahev?
Tak jak jsi to napsal, je to rada velmi špatná. Ptáš se proč? Podívej se do prezentace pisatelky a zjistíš o jaký že to akvo asi jde a ten objem je právě ten problém. Tedy pokud se ten problém řeší v tom akváriu jenž je v prezentaci a nejedná se o 200 litrovou nádrž.
0 16.09.2014 16:49 Dess – Re: Roketka
Roketka napsala: Okružáků mám plné akva. Už jsem z toho nešťastná, pořád to ničím a ono jich je tam pořád víc. Tak jestli chceš...
Dej tam mřenku
Zkus míň krmit
zdravím, zrusil jsem jedno akvarko a nemám ho kam dat - parametry zde
rybicky.net/nadrze/10446 Je tam nalepene 3D pozadi - nevim v jakem je stavu - je porostle zelenou rasou - dle mého by stacilo umýt Savem.
Pokud by ho někdo chtel tak za 300Kc ho prodám.
Starší reakce
Okružáků mám plné akva. Už jsem z toho nešťastná, pořád to ničím a ono jich je tam pořád víc. Tak jestli chceš...
Starší reakce
ja chci taky neritiny :-o
.....ještě teda nemam kytky abych ti zaplatil...ale dorůstaj ;)
To teda chutnaj...a nehádej se
Helenám Piskořky moc nechutnají
ale jestli máš navíc Neritinu tak bych si jednu klidně vzal ke krevetám
Starší reakce
takže už asi nic ne?
...dlouho sem tu nebyl..
Starší reakce
Stačí mi 1 ml
potřebuju to na konzervaci PMDD
¨mam ju dole v garáži mam takovej dojem
kolik jí potřebuješ?
Starší reakce
nabízím liadpor 20-30 litrů ;) a trochu keramzitu..za krevety kytky nebo uplatu ;)
Vypadá to moc pěkně. Pokud by měl někdo zájem tak tady mají spoustu druhů
akvarijnirostliny.eu/… za rostlinku chtějí 110 Kč ale za poštovné 150 Kč, jestli by se nás domluvilo víc tak bych si určitě nějakou vybral
aspoň budeme mít co měnit.
Nevím jestli to budu na tu šestou stíhat takže přijdu o pár minut dýl
kdyžtak rezervace je na jméno Buchner
Přinesu pár okružáků, piskořek možná i levatek.
Nemá někdo náhodou přebytek nějaké jemnolisté stonkovky?
Já dorazím též. Dejte vědět, na kolikátou je to zamluvené.
Jinak chci poprosit, pokud máte někdo přebytek jakýchkoli (ke kytičkám přátelských) šneků, beru.
Starší reakce
Starší reakce
JoJo terasa už funguje
Pokud nikomu nevadí, že je to již první týden prázdnin, pak tedy 30.6. Citro 18:00. Už mají novou terasu?
Taky jsem o tom přemýšlel i jsem o tom našel super článek a ten člověk psal ze po čtvrtém pokusu odchoval jednu krevetu. Za tu práci to opravdu nestojí.
nemáte někdo zkušenost s množením japonic? přemejšlim kolik dát soli...nebo jestli se rozpustí, když se do vody jen nasype...?
Přidat reakci
1 ...... [8] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x