Setkání akvaristů - České Budějovice
I já.
Byl bych rád, kdyby jsme se sešli v tento termín. Pak se narodí prcek a budu mít pravděpodobně ze začátku omezené vycházky na
Já jsem měl také nějaký výpadek
Ale co říkáte na úterý 1.3. klasika od 18:00 u Koníčka ? Jestli máte někdo helenky navíc, tak bych za ně byl moc rád.
Starší reakce
Já se moc omlouvám, potřebovala jsem v práci zůstat o hodinu déle a pak už nebyly síly.
Snad příště, zkusme vymyslet kdy. Že bychom to napevno nechali třeba na poslední (nebo první) úterý v měsíci?
Takže 26.1. 18:00
?
Zkusit se to může, ne? Jsem sice v práci, ale do půl sedmé bych mohla dorazit. A celý den bych se v ústavu na vás těšila...
To asi nestihne většina lidí ani zjistit, že se vůbec bude konat sraz.
2.2. se mi moc nehodí
Tak nějak. Ale můžeme to zkusit, přinejhorším se sejdeme zas jen my dvě (nebo já s Honzou).
Za mě třeba úterý 2.2.
Ahoj mám jich tak 100 navíc
ahoj...sháním vetší množství nějakých krevet..třeba sheriny...nevíte náhodou o někom?
Stav akvaristů v ČB: zimní spánek?
Starší reakce
Ahoj, už jsem tu dlouho nebyl, ale snad se to zase zlepší
Vypadá to, že budu prodávat své akvárko a to kompletně s osvětlením, filtrace atd., kdyby měl někdo zájem tak se mi ozvěte, na ceně se dohodneme
Důvod prodeje, budu si pořizovat o malinko větší a to něco kolem 900 litrů
Starší reakce
0 03.01.2016 12:05 Honza CB Bude nekdy v dohlednu nejakej sraz?? Rad bych par rad od zkusenych profiku.
Starší reakce
Starší reakce
Tak jsem po týdnu přijela z dovolené a koukám, že žádné ohlasy. Mám tam tedy zavolat?
Starší reakce
Zase mě rybičky přemluvily, abych si nějaké koupila
. Kdo má nohy a chce nějakou droboť, ať tam taky běží. Přibyly tam miniakvárka v nich miniryby... (ale i ty velké se tam nějaké najdou
).
Tak je to zase na mně?
8.12.2015 18:00 U koníčka???
Starší reakce
no zrovna nítěnky není to po čem bych toužil
u Hocha v globusu jsem na to ještě nenarazil, i když tam jezdim málo. ale zkusím toho winklera, jestli ho najdu tady v obchodech. Díkec
Starší reakce
Ahoj lidi Tak další 10.11.2015???
Starší reakce
Tak jsem po delší době zase navštívila tuto akvaristiku a byla opět velmi příjemně překvapena. Nová akvária, ještě "v záběhu" a tudíž bez ryb, ale i tak je na co koukat.
Kromě obvyklých i neobvyklých ryb a rostlin i hromada nádherných "šutrů" a kořeny. Takže jsem odešla o nějaké peníze lehčí, ale o jeden cca kilový kamínek a šest modrých neonek (k těm 15 od minula) těžší.
Válí se mi ve sklepě asi 35 m hadice 18/22 espirocrystal (transparentní). Slouží dobře jako vypouštěcí/napouštěcí hadice na akva. Jestli máte někdo o pár metrů zájem, tak písněte kolik a já to vezmu na sraz.
I já.
Ahoj, možná se taky ukážu
Za mne též možno.
Musela jsem vás trochu popíchnout
. Vždy to byla taková 14-ti denní diskuse, který den v týdnu a pak ještě datum ....
Já můžu
Takže 13.10. od 18:00 u Koníčka.
Starší reakce
Říjen snad jo.
Mně je den v týdnu celkem jedno, dělám cca do šesti.
Kde - je jasné, takže zbývá kdy. Myslím, že ten říjen by šel stihnout
Máme skluz. Říjen už asi nestihneme...
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x