Setkání akvaristů - České Budějovice
0 12.03.2012 18:53 bulva15@seznam.cz –
Re: BAKrv Ahoj,mám asi 50L akvarium za dobrou cenu.
BAKrv si nebere 10 ks, ale na ochutnávku je 5
ještě nevím zda mi budou chutnat
Náhodou, dobře krmená nosnice je v dnešní době hotovej zlatej důl.
hanka ma k dobru dalsi varku - protože k těm 400 vylihlým kouskum se sneci usnesli k dalším asi 300 kusum
zalezi na ni jestli bude lhostejna k osudu 690 snecich miminek (deset si bere Bakrv) - uplne bezbranych a roztomilých - přece je hanko nenechas sezrat slepice
0 09.03.2012 19:21 bulva15@seznam.cz – Moje akva
Já bych si nějakej kamen vzal, napiš mi kdyžtak prosím cenu na mailto:martinbuchner@seznam.cz
Děkuju, jestli myslíš Dvořákovu ulici tak to už mi bylo taky doporučeno, takže asi zajdu tam
Hlavne nebrat v Mercury nebo Globusu... zajdi vedle Pandy ( hned z lannovky zahnes a si tam ) anebo na ty Rudolfovsky... tam se o to staraji celkem dobrem
0 08.03.2012 21:39 ladis Zdravim nemate nekdo zajem o kanciky a neprebyva nekomu v akvariu par kytek dik za jakoukoliv odpoved
Co bude tak bude.. ja sem nikdy na setkani nebyl, sem uplne v zacatcich, co se rybickovani tyka .. nedavno sem ho nekde kupoval, a za par travicek sem dal ani radsi nevim kolik ..zatim se moc nerozrusta, ale touha po travnicku nezmizela
na vymenu zatim bohuzel nic moc nabidnout nemam, krom kytek co me plavou na hladine, nevim ted nazev, ale jelikoz jich mam ze 2 kousku za 2 tejdny pokrytou skoro celou hladinu, asi to nebude nedostatkovy zbozi
kolik ho potrebujes - jinak zatim jsme si tady v CB nikdy nic neplatili
nebyl by nekdy jeste k prodeji ten liliovnicek ?
kameny bych rad ale uz se me tam asi nevlezou tak pripadne az sezenu cash na vetsi akva
Starší reakce
no je to jedna z tech 90l nadrzi - ale nejak nemam cas to aktuelne nafotit - snad behem tydne
...To u mě ani nehrozí...
Není to složité - světlo, CO2 a voda.
A máte někde v prezentaci akva, kterého se to týká? (Krizemkrazem siry les)
RadekCX: Ony to nejspíš vytahaj a sežerou parmičky, tak jsem to tam nějak (=blbě) zasadila, ještě drobet přisypala pískem a uvidím. Část asi ještě pošlu do oběhu.
Sid: To u mě ani nehrozí. Ale jinak pěkný, škoda, že ty "cherry" neumí kopat do míče.
mnohem hur - to na fotce roste jeste moc v liniich - to co mam v akva je krizemkrazem siry les
Vypadá to nějak takto?
Já tu kdyžtak menší odnož té kryptošky mám...
Jinak jsem dnes od Dany dostala část toho tvého liliovníčku, co přesně je to za druh? A jak se to má sázet? Je to hrozná změť.
0 02.03.2012 21:17 Zdendis sivon - tady je ta debata jak sme se bavili o tom prevozu ...
wds.cz/… Když oni si drze opravili fasádu
V nejhorším dostaneš příště, až pustí odnože.
jinak dik za tu kryptosku...docela by me zajimalo co to opravdu je zac - je fakt hezka - doufam ze se chytne - bylo dost vymrzla
ja uz se tam chystam jakou dobu, protoze ZOO HOCH nejak prestava byt salek meho kafe ...
Zítra se tam jdu podívat. Jestli tam opravdu bude tak jsem musel projít nějakou červí dírou do jiné dimenze, nebo jsem prostě magor
.
No, stačí přidat pár rybiček ...
o to pH ani tak nejde (nema smysl moc merit vodu v potrubi - po odstati se to velmi zmeni), ale je tam naproste minimum dusicnanu - coz je jeden z duvodu, ze to v CB po roce moc v akvarcich nefunguje s kytkama - pokud teda nema nekdo prerybnino
p.s. jinak jsem dneska jel po rudolfovsky a ta akvaristika tam je a funguje jen jak jsem zahlidnul z auta - jen ma novou fasadu - tak mel asi honza vlcci mhu
dekuji , snazil sem se najit takove stranky a nedarilo se mi to , dik moc
Máš tam:
Cryptocoryne wendtii Tropica - u mne má tak 20 - 25 cm
Echhinodorus lothario -cca 20 cm
Bacopa monnieri
Dášo, v úterý to nepůjde, mám 6.3. v 11:00 nástup v lázních Bělohrad. Zkusíme to do té doby?
Kdyby ne, můžeš nás příště místo srazu v Citru pozvat k vám domů na rybí hody.
Nesejčkuj. Třeba dostaly rozum. V každým případě dostaly kázání a důrazné varování. Některé mají už jatečnou velikost
.
... a po příjezdu se budu bavit sbíráním jejich ostatků.
Fakt není zač. Není toho moc, mám akva asi mesíc po výměně písku a ještě se to pořáně nerozjelo.
Časem ti můžu přidat, pokud to poroste.
"Ď" za kytky(děkovat se prej nemá, ale to Ď snad vadit nebude), jsou moc pěkný.
no to mi nerikej
takove veci se nevyhazuji
ty blaho, ja o vikendu delala velky uklid a vyhodila troje hodinky
Kdyby měl někdo náhodou navíc samičku Black Molly (černou
), nebo Gold Molly, pokud možno lyra, vezměte mi ji, prosím.
chtel jsem jeste poprosit - posledni dobou si hraju na hodinare - pokud byste doma meli nejake funkcni ale i nefunkcni mechanicke hodiny, hodinky, cibule - klidne i vraky na nahradni dily tak bych byl zavazan - zajimave kousky treba i odkoupim
halo bando ted mi psal kamarad, co jsem mu pred rokem daroval dva sneky (oblovky - ty nejvetsi co jsou), ze se mu pred mesicem "okotili" a leze mu ted po akvarku cca 400 snecku
pokud byste nejake chteli pro sebe nebo pro zname tak jsou k mani, nez ho sezerou
Já taky
.
Přidat reakci
1 ...... [41] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x