Setkání akvaristů - České Budějovice
Já už jednou na srazíku byl...
Od tý doby mě to nějak nevychází, pač středy většinou jezdím,ale na tuhle středu jsme si nahlásil volno a vezmu si místo toho dyžtak čtvrtek.
Jinak notebook nemám a fotky nový taky ne pač nemám ani foťák
Koukej dorazit! Ať nejsi virtuální akvarista! Veznete někdo notebook (pro případnou ukázku nových fotek nebo tak něco)??? Nebo i s připojením k internetu???
A u mě to zatím vypadá že opravdu dorazím...
Kytičky bych nějaký donesl,ale teď bohužel nějak nic navíc nemám...
Naopak když budou nějaký zbytečky tak se klidně ujmu něčeho,ale to už je nás asi moc...
klidne si ji vezmu, mista mam dost
Zatím se sem tam nějaký objeví v zorném poli, pod kameny jsem nelezla.
Pokud jí neuzme někdo jiný, ráda se jí ujmu. Ta loňská od tebe nějak vysublimovala.
Co kružníčci, drží se nebo mám zas probrat chov?
Ráda bych pár kousků Ludwigia palustris, pokud zbyde.
Jo! A já bych to oddřel, že?
Nevím, jestli do toho půjdu....!!!
Myslím, že z toho stejně nic nebude, všichni bysme brali jen % a nikdo nechce makat.
vem cokoli, dekuju, dneska napousti akva, tak at mu tam neco roste
nepotřebuji znát názvy mě stačí matematika ja beru pouze % ze zisku za psychyckou podporu
Ruduchu beru! Pro začátek je to super "kytka"!! Každopádně tu kooperaci a procentuální podíly ze zisku musíme probrat na srazu, bez toho se neodpíchnem! Možná se usneseme, že vytvoříme první neziskovou "Jihočeskou akvapěstírnu"....když jednou za měsíc protrháme akvária a rozdáme to na srazech, co?.... nebo uděláme něco jako dobrovolné vstupné na srazech??? Do kasičky??? !!! R.
Ty se nauč aspoň názvy a pak něco ukazuj, ty pěstiteli!
Hele co se to tu klube za podnik. Jestli chcete za sponzorovat rostlinkami, tak mám mimořádnou úrodu ruduchy. Je to sice takovej krtek za třipadesát, ale nějak se začít musí. Dala by se i fouknout nějakou barvou
Že by konkurence ZD Bernartice?
mi jim to ukážem jak pěstovat rostliny ve filtru
Hodně.
A na vysvětlování jsou tu jiní, já nic, já pracuju v neziskovce.
Se mnou bys to moc nevyhrál
rostlinám moc nehovím. Já jsem spíše na technickou část, takže bychom se bez Dáši a Radovana neobešli
.
jsem stebou proti Dáše a Radovanovi za 15% ze zisku
Sákryš, že bychom rozjeli první jihočeskou pěstírnu vodních rostlin? Budeme to muset na srazu probrat
.
Ách jo! To jsem se zase prokecl....Procenta ze zisku!!!???!!! A kolik?!!!!?
Budu podvodní zahradník!...nebo zahradní podvodník!? Myslíte, že se tím dá uživit (nebo přiživit)??? Budeš mi to muset pořádně vysvětlit!
Momentálně nemůžu žádný kytky (kromě Bolbitisu) přivézt, protože jsem tuhle neděli všechny přebytky (našláplá 5-ti litrovka) do jednoho dětského domova...
R
In vitro nemusíš, ale nějaká pěstírnička tady na jihu by nebyla marná, Vikýřovice a Šumperk jsou daleko, situace v budějckých akvaristikách, pokud jde o kytky, dost tristní.
PS: Hodláš-li rozšířit podnikatelský záměr, chci procenta ze zisku!
Hani rád přinesu, ale nevím názvy
tak pokud to nebude vadit tak je vezmu.
hmm....krytpokoryny jdou na dračku...vypadá to, že založím in vitro laboratoř a budu množit a množit!
jestli ti ta cryptokoryna zbyde, tak se taky hlasim
mam takovou primitivni brozuru, snad si vzpomenu
Já ji mám také ohnutou a beru to jako základní designový prvek akvária
Přátelé nemáte doma někdo nějaký atlas nemocí akvarijních ryb? Nebo klíč bezobratlých nebo něco podobného? Udělal jsem mikroskopické rozbory výkalů terčovců a rád bych určil co vše jsem tam našel. Pokud něco takového máte prosím vezměte to na sraz sebou!
Až ti ta Cryptocoryna Balansea začne v budoucnu přerůstat úplně, tak na mě prosím mysli. Moc moc by se mi hodila do mého akva - to víš - výskyt severní Vietnam, tomu se nedá odolat
.
Ok, o víkendu chci protrhávat, tak mohu přivézt: rotala rotundifolia, ludwigia palistris, hygrophila corymbosa, cabombu carolinii, určitě i vodní mor a asi by se našel i nějaký anubias (nana, barteri, congensis) a microsorium windelov. Tak co bude vezmu a vy už si to tam nějak rozeberete. Kdyby měl někdo navíc krevetky, a podaroval by, tak bych si rád nějaké vzal, ale to asi až na dalším srazíku, protože teď léčím a to by chudinky nerozdýchaly.
Moc rádi tě uvidíme! Já taky dojíždím 50 km....
A rozhodně toho nelituju, vždycky je to fajn! Pokud ti něco přebývá, vem to s sebou...někdo si kytky určitě rád vezme! R
Tak přemýšlím, že se mezi Vás budějické zajedu možná poprvé také podívat. Mám to sice trochu z ruky, ale rád bych pokecal s akva nadšenci. Když by jste někdo měl zájem, můžu přivést nějaké to kvítí z obou nádrží.
To byla rychlost.
Já tu Cryptokorynu balansea beru, sím, sím!!!
Mám už jeden kousek, možná bude brzy další oddělek....taky mě trochu přerůstá, ale je to v pohodě!
radovanovo napsal: Ahoj, nějakou Valisnerii giganteu bych si klidně vzal....!
No vidíš chlape. To mě mrzí. já ji všechnu vyškubal a vyházel... už mě štvalo jak jsem nemohl ryby pořádně ani nakrmit.
giganteu mam jen jednu, promin
Tak za tu vallisnerii jsem hrozně ráda, díky.
jasne, mam ji dost
Jestli nějaká vallisnerie zbyde, tak bych si ji vzala. Přijdu na ten středeční sraz.
no jo,ale to bych ti mohla dat tak tri samice,jinak za chvili tam mas hafo malejch
a jinak jsem na hodinach biologie nechybela
sardinky nebudou jelikož Dáša má jen kluky
a ty se nemnoží, potřebuji samice (to bys měla vědět)
jee, no tak to je dobre vedet, to nema cenu neco nosit, za chvili bys to jak sardinky mel
Hlavně se děvčata domluvte to akvárium má cca 50 l
tak at z nich nejsou sardinky
ja mam i par samcu, takze je dostanes taky, nebudu si nechavat jen samce
ale neboj, mam minimalne 75% samic.
Přidat reakci
1 ...... [57] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x