Ahojte! Omluvám se, ale od čtvrtka jsem se zatím nedostal k počítači! Takže všem zúčastněným moc děkuju, že jste přišli! Jsem rád, že jsem mohl poznat tak fajn lidi!!! Bylo to bezva, moc si to pochvaluju a vzpomínám!
![palec](../obr/s/18.gif)
Pokud správně počítám, sešlo se nás 7! Což je na první setkání víc než dobré!!!
Těm, co nebyli přítomni aspoň stručně shrnu:
Nejdříve proběhla nefalšovaná hospodská akvaburza (výměna rostlin, šněků a jedné ryby), poté volná debata, kde jsme probrali živé-mrtvé (nejenom z akvaristického hlediska), promítání akva fotek na notebooku, výměna zkušeností, názorů...Bohužel jsem zapomněl fo´ták, takže sem ani nemůžu dát z pivnice fotku, příště to musíme napravit!!!
Společně jsme se domluvili, že další setkání bude o víkendu (kvůli těm, co nemohli přes týden dorazit!)
Budvar mě zas tak nevadil, pil jsem jen desítku (takže číňany s gongem jsem v hlavě neměl)...ale lehce zpomalený jsem přece jen v pátek byl!
![:-D](../obr/s/06.gif)
Spíš bych uvítal klidnější prostředí, v pivnici bylo narváno a dost hlučno, když by nás bylo víc, ani bychom se u stolu neslyšeli, což by byla děsná škoda! Myslím, že v malém pivovaru to vře i o sobotách či nedělích! takže pokud máte návrh na klidnější prostředí (případně salónek???), sem s tím!!!
To, že jsme se sešli jako mix začátečníků a dost zkušených akvaristů bnení vůbec naškodu....
Takže závěrem :připojuju se k návrhu dalšího setkání na SOBOTU 1.5. 2010, opět plus mínus 17-18 hodina! Alternativní místo navrhnětě!
Myslím, že příště by nás mohlo být víc!!!
Díky moc všem! Radovan