Setkání akvaristů - České Budějovice
To ma branit vniknuti vody zpatky do lahve ? zatim asi ne, setrim na kryt, ale do budoucna mozna.. nevim o moc lidech co by to meli tak nevim esli je to uplne nutny
Já tam jel taky posledně sám
každopádně pojedeme nejspíš Michalovo "autem" tak bys kdyžtak mohl jet s náma.
Btw nechtěl bys taky ten zpětnej ventil? Po tom co jsem si přečetl článek o CO2 co psal matlala tak to asi nebude špatná investice.
BTW blizi se trebon, nakonec bych mohl asi jen ja bez polovicky ( ha to se casto nevidi , co ) a jel bych nejak driv rano a kolem obeda potrebuju zpet do CB - jak se tedy pojede ? pripadne mam moznost vzit auto ( a svezt 3 lidi ). ale sam autem nepojedu, takovej magnát zase nejsem
0 18.03.2013 14:58 azonic [63] - Rostliny Nešel byste do toho někdo?
tech-con.cz/… se šroubením by to vyšlo zhruba na 200Kč
Pokud dobře počítám tak 2. máš odpolední ale 9. bys mohl
den v tejdnu je mi uplne fuk, ale musi to bejt ten tejden co bude ted od pondeli ( nevim esli lichej nebo sudej ) .. jinak mam odpoledni a sem pase
úterý je v pohodě jen by to chtělo sehnat místo kde se nebudeme tolik mačkat.......
Klidně 2.4. mě je to celkem jedno
nebo 2.4...to je taky pěkné datum ;)
Co se tak pomalu začít domlouvat na další sraz? Osvědčily se úterky tak co třeba 9. nebo 16.4. ?
Nemám
jedině že by je žrali Red crystalky
a nemáš je s rybama?
Chtěl by někdo Lomariopsis? Nějakou jsem slíbila Radovanovi, ale myslím, že tak pro dva lidi by bylo (ale jen osobní odběr).
myslím spíš variantu než formu ;)
malá?...
,pro mě je velká
jinak kdyz k sobě dam dvě ruzny formy...budou se třít?...nebo chtěj ryby na tření stejnou formu...
...mě se taky občas rybky vypařují. Zmizí a už nejsou.Je to malá akvariní záhada
ja sem nikdy nenasel treba ty modry ramirezky co sem mel, a to se v tom hrabu kazdej vikend prakticky dys menim vodu atd..
je obcas husty jak některej živočich uplně zmizí...taky dycky koukam...třeba šnek mi zmizel nebo paví oko...a ani kdyz sem to akva rozebíral tak nikde nic
..příroda je hustá jak si to veme všetko zpátky
pestrenci jdou o dum dal ?
kakadu bych bral ale samicku... samce uz mam a samice zmizela tak je mu tam smutno
Nechce někdo samce kakadu a samici pestřence červeného?...kakadu je mladý...cca 3,5cm
taky mi obcas blyxa plave...ale po tydnu uz haze kratoucky korinky
zatim si je ponecham
a kobercovky odkladam na neurcito ... jine kytky mi jdou OK, sem tam vyplave nejaka blyxa ale treba zakoreni casem a udrzi se
Přesně jak píše Radek, HC u tebe asi neklapne pokud se jich nezbavíš
přeci jen to není ryba do rostlinného akvária
zapomen na to - takhle vypadala HC u me v akvarku tesne po tom co jsem tam dal thorocaty (vlevo je videt ta bestie):
www.cncnet.info/…
rostla fakt krasne, behem nekolik mesicu celej ten trs odparali ze dna az vyplaval na hladinu
mimochodem jsou to moji hlavni podezreli na to proc mam problemy s korenenim kytek a myslim, ze take pekne decimujou piskorky
filipkriz napsal: bych ho fakt chtel ale nevim esli to ma cenu kdyz mam ty thorokaty
z prdele pochazim (sorac zlivaci)ale ted je ze me velkej mocnej budejcak
dekuju za ochotu Filipe,ale nejak to uz zaridim aby mi bruj schoval par solidnich kosicku
esli si odnekud z prdele tak bych ti to tam pripadne mohl vyzvednout a nechat nejakej den u me esli by to tu chvili prezilo
tak presne tu schanim,tak snad na me dva tri kousky pockaj a ja nebudu muset posilat ridice do stepanovic
nechci vipadat jako pitomec,ale je to HC to co schanim nebo je to jina kytka
Myslím že 55,- ale nejsem si 100% jistej.
To je Rybka akva ? bych ho fakt chtel ale nevim esli to ma cenu kdyz mam ty thorokaty
to ma asi emerz, co ? a za kolik nevis ?
zrcadlo je asi OK, ale cenove je to mozna horsi nez ty reflektory
no to ale mluvis o tzv. polopropustnem zrcadle coz je naprosto neco jineho nez normalni zrcadlo - tam opravdu projde pulka zkrz a pulka se odrazi
normalni zrcadlo v koupelne - povlakovane zezadu skla odrazi spolehlive 90% (tech 10% sezere hlavne to sklo pred) - jinak nejsou problem zrcadla postribrena, ktera vraci i 99%
alexejvesel napsal: Sorry bylo to pro radecx...na netu sem ted nasel,ze odrazi asi polovinu svetla a druhou propousti...konec koncu je to prece jen dost tenkej nater...a aby plech odrazil 90% musel by byt lesteny...to neni zrovna levnej finish
Sorry bylo to pro radecx...na netu sem ted nasel,ze odrazi asi polovinu svetla a druhou propousti...konec koncu je to prece jen dost tenkej nater...a aby plech odrazil 90% musel by byt lesteny...to neni zrovna levnej finish
Takto sme se to ucili ve fyzice.
nono tos trochu prehnal....mozna kdyz si zrcadlo natres sazema
alexejvesel napsal: je tak pro zajímavost...zrcadlo odráží kolem 40 procent-leštěný kov pak kolem 70... Myslím že to bylo tady
www.aluminiumshop.cz každopádně bych ho koupil tady v Budějcích
třeba kousek od Porsche na Okružní prodávaj všechny možný plechy.
Jsem zrovna minulej tejden kupoval v Albertu maso na karbanátky
nejaky kytky co pravidelne vyhazuju bych ti mohl dat, ustave pro chore
teď jsem na to koukal a u eloxovaného hliníkového plechu udávají přes 90% u neeloxovaného 70-80% což se pořád vyplatí než alobal nebo izolepy http://www.alfun.cz/sortiment/hlinik/plechy-a-pasy/plechy-lestene
je tak pro zajímavost...zrcadlo odráží kolem 40 procent-leštěný kov pak kolem 70...
kde si prosim tě našel ten plech? Střihačka a ohýbačka plechu už by nebyl problém zajistit u známých a cena za kus by byla rázem úplně jinde.
Tématem jednoho z minulých setkání byla i kvalita potravin. Tady je jeden příklad:
www.stream.cz/… Přidat reakci
1 ...... [22] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x