Díky, díky...Začnu fotit od středy (z ČB si dovezu foťák).
Je to každopádně velká výzva, budu se muset hodně snažit, abych to nezpackal! Zvlášť, když teď budu pod vaším dohledem.
Ta cena byla skvělá a proto jsem neváhal ani vteřinu, jen jsem to chtěl uhádat na jaro, kdy budu zase vydělávat (jenže kvůli stěhování to nešlo a chlapík na to dost spěchal a za mnou v pořadí byli další zájemci...).
Do Kutné Hory to je kousek, takže jsem ještě projel tak pětistovku? (to se ještě ráno podělal startér v autě a už jsem si říkal, že nic nebude a nikam nedojedu).
Teď jsem koukal na ty filtry, že nové stojí dohromady kolem 3000, použité bych sehnal možná za polovic, ale dostal jsem nakonec 2 topítka a ještě jeden externí závěsný filtr (a pak ty rampy, UV lampu a vzduchovací motorek). Prostě cena byla bezkonkurenční! Hlavně to akvárium je opravdu v dobrém stavu, síla skla 1 cm....
Já ty inzeráty na bazosi sleduju od prosince, ale tohle tam ještě nebylo.
To:kvik - je jasný, že mohlo být 60 cm do hloubky i do výška, ale oproti mé 200-vce je to docela skok.
Když jsem se bavil s prodejcem, říkal, že plánuje v novém rodinném domku cca 1.600 litrů, to už je akvaristika, pane jo!
Nevím, čím jsem si to zasloužil
Ale jsem šťastný jako blecha!