Setkání akvaristů - České Budějovice
Jé, tak to se mi ulevilo. Strašně nerada někam nově chodím :c)
uz jsem si to poznamenal - zatim s Citrem pocitam
p.s.: Bakra urcite privezte - aspon mu vytmavim, ze si nevyzvedl sneky, ktere chtel a ani se neobtezoval dat vedet, ze se neobjevi
A taky tam dobře vaří (pečou).
15.5. plati ? to mam dokonce i ranni tak bych mohl prijit na tri pivka
Neboj, já tam taky nikoho neznám a mám panickou hrůzu z cizích lidí a tudíž brzo uteču
Myslím, že budeš překvapená, jak to funguje. Každý nabídne přebytky, co zrovna má a většinou na stole nic nezbyde.
:c) Tak kytky ne, ale aspoň něco. Copak si můžu vzít něco jen tak?
Když mi poradíš, kam ji do té mé džungle nacpat...
Jé, ty jsi hodná. Vážně za to nechceš aspoň nějakou kytku nebo něco?
Ahoj, to by bylo super, ale já asi opravdu vydržím tak hodinu a pak půjdu :c) Opravdu nejsem vůbec společensky založená.
Přinesu granifery, piskořky věžovité a možná vyhrábnu nějakou tu tmavou neurčenou "piskořku". Můžeš si vybrat.
Pokud se jedná o dopravu do Tvého bydliště, jedu autem a BAKa i Tebe samozřejmě svezu.
Nemusíme.
"Thiary" a piskořky ti bude muset donést někdo jiný, u mě se jim zrovna moc nevede, mají asi hlad a taky hodně poškozený ulity, už i ty malý...
Ahoj, musíme si vykat? :c) Docela se mi líbí takové ty s tou zvláštní ulitou, thiara, myslím. Nebo nějaké s podobnou ulitou. No a pak ty piskořky, ale ty už mám zamluvené u Sivon. Borovany jsou skutečně doslova pár kroků, děkuju za tip.
A co sháníte za šneky? Můžu donést kružníky a pár okružáků. Ohledně dojíždění se zkuste domluvit s "BAKrv", Borovany jsou kousek.
Nemáš se za co omlouvat, přece jsme se domluvily, že se ozveš, až se nějaké ukáží :c) Jen se ptám, protože jsem dojíždějící do vesnice a po osmé už se domu nedosnatu. Ale ještě jsem našla další, které by se mi líbili.
Určitě ti nějaké přinesu, omlouvám se, že jsem je ještě neposlala.
15.5. by to asi šlo.
Nevíte náhodou někdo o volné samičce halančíka pestrého, ta z burzy se rozhodla, že umře hlady
Stále žiji a aj rybičky ještě mám...
Jen času teď bylo málo. Nová práce atd. Ale příští úterý bych snad měl mít ranní tak bych se pokusil dorazit...
Ještě pořád chceš ten mech?
jsem pro rád vás uvidím a vezmu snad nového člena
0 07.05.2012 16:51 Zdendis tak jestli dobre pocitam tak utery 15 by melo byt sude tak navrh na 15 .5 v 18:00
v Citru , doufam ze sem se neprepocital a bere se to podle pondeli v mesici
Tak někdo navrhněte čas a místo a podle toho se pak třeba nějak odrazíme...
... a zase ticho po pěšině...
Starší reakce
Tak se budeme muset přispůsobit
Jo, sraz by byl fajn.
Jen se mnou je to trochu horší s časem, můžu liché pondělky, středy, čtvrtky nebo sudé úterky.
cus parto, jednak kdy se nekdy srazime...uz je teplo za chvili budou uz otevrene zahradky...
a druhak...zrovna jsem komplet predelal (vymenil pisek) akvarko a rozhodl se ze tam uz nebudu vracet cichavce libajiciho - docela slusnej kousek - pokud byste ho nekdo chtel tak je za odvoz - je vyndanej do elementky - v pondeli ho prinejhorsim odvezu do akvarka do kulturaku ve T.Svinech - oba dny pres viken budu doma az navecer
Jo, tak to máme podoboné. Já mám každou chvíli plné akva limnophili, ale eleocharis ani ta cabomba mi nejdou :c((
To mame asi stejny .. vetsinou to co tam mam tak jako do poctu ( egerie ) tak mi jde jak sileny, a to co sem hodne chtel ( cabombu ) tak mi neslo dybych se zblaznil
Tak zkus navrhnout nějaký termín, který by se ti hodil.
Jé, nechceš přijít pokračovat ke mě? Taky musím přestavovat, ale sháním peníze a čekám na úřady...
Kolega sportsmen sice přiveze hodně kytek ale už hooodně dlouho na srazu nebyl, což ho moc mrzí. Snad se zase někdy ukážu ale přestavujeme baráček a není skoro žádný volný čas :(
Právě jsem si ji pořídila na burze, tak uvidím, jak mi půjde. Některé mi jdou jak vzteklé a některé vůbec, jsem na babelku zvědavá.
JO
čemu se jako smejes ?
ja sem taky stydlivej, neboj .. aspon nas bude vic
jinak co se tyka tech kytek, tak to roste dobre, nebude s tim do budoucna problem, staci se ozvat
Jo, to je mi jasné, jenže já jsem naprosto nemluvná, ani aklohol nepiju, připadám si blbě, ikdyž si jdu sednout s lidma z práce a to je znám :c))
Elita tam sice chodí, ale ještě nikoho z nás obyčejných lidí nesnědli
Tolik moudrostí a rad, které získáš na jednom setkání v hospodě (baru, pizzerii) bys musela studovat hodně dlouho. A navíc se vždy najdou nějaké přebytky - v Citru už si zvykli na sáčky a kyblíky na stole
Jo, to já bych přišla ráda, ale jsem tak moc společenská, že raději vždycky zůstanu doma :c)
Jaká elita? Možná tak jelita
, ale na sraz samozřejmě můžeš přijít i bez zdejší registrace. Stačí jen sledovat tohle téma.
Nebudu se přece hlásit mezi elitu, když jsem teprve začátečník :c) Akva mám od narozenin, tedy měsíc a předtím jsem o rybkách jen uvažovala, nic nestudovala a teď to musím všechno dohnad rychlokurzem. Ještěže se najde na netu několik trpělivců, kteří vysvětlí a poradí :c))
A já jí každej tejden vyhazuju do koše.
Co takhle registrace a zkusit přijít na nějaký sraz, Roketko?
Ono když na sraz dorazí i kolega "sportsmen", je tam těch kytek pomalu víc jak na burze.
Přidat reakci
1 ...... [39] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x