Setkání akvaristů - České Budějovice
Ahoj všem. Doufám, že jste si setkání náležitě užili....dle reakcí asi ano
Já se dopotácel z práce až k půl deváté domů....
a to se mě ještě o setkání noc před tím zdálo, že se určitě zúčastním....Tak příště snad už bude volněji a vše klapne!
Nevadí, bude si ji muset sehnat jinde.
ahoj, mluvili jsme o nich spolu, ale ted hned ti zadnou dat nemohu - mam tri. Samce by nebyl problem.
Má někdo z ČB sytě žlutou samičku pavího oka navíc? Potřebovala bych jednu pro kamarádku. Na srazu o nich byla řeč, ale nějak jsem v té době nevěděla, že bude třeba.
ne jen ruce, takový fanjšmekr zatím nejsem
Pinzetka byla?
A nikdo ti nenadával! (Ovšem o tom, na koho jsi nadával ty při výměně, vůbec nepochybuju.
)
cheche tak jsme se minuli - ja prisel pred chvili a ted jsem 30minut to daval do lednice - mam toho tak na rok krmeni - a presne tak jsou uz jenom dafnie, ale zato neuveritelny mackove
Nejste první, kdo na srazu zjistil, že má v akváriu něco jiného, než si do té doby myslel.
Zdendis: Ty plaveš,ale mi z KVIKem jsme se přímo topily...
Chvílema se na nás mluvilo dosti sprostě...
0 21.04.2011 11:37 Zdendis – Upresneni
dik za vcerejsi podvecer rad sem vas poznal a zjistil sem ze v rostlinach pekne "plavu"
,zajimave debaty a sem o neco chytrejsi (snad).Upresnuji rostliny ktere mam v akvarku 3x Anubias Barteri var.Barteri,1xAnubias Congensis a Valisneria Rubra Serpanta .Diky vsem uz se tesim na priste , preji vsem prijemny den a at se dari ....
Aj dom jsme uspěšně dojeli, i když o trochu později než bylo plánováno. Stálo mě to krabku cigár a omluvu a že prej teda dobrý.
Já teď trelefon a večer musím vydělávat... :( Volal kolega že by potřeboval abych si to s ním vyměnil. A samozřejmě musím bejt hodnej pač si to kolikrát potřebuju vyměnit já a oni jsou taky hodní... :( Přemýšlím že bych to nějak spáchal a dorazil alespoň na hodinku...
super, diky! a bezva, ze zijou, to jsem sama rada
Pavcata beru, neboj ty tvoje zijou. Kolega by chtel do akva. Max 20 ks.
Tak já taky nepřijdu, choroba stále řádí. Těšil jsem se na Vás moc, těšil jsem se i na biftek(mimochodem bere se to jako smažený nebo jako grilovaný?). Mám spousta kytiček, co bych rád rozdal, snad vydrží do příště
. Tak si to užijte
pocitam s tim
hanko pisni mi sem zda pocitas s tema kropenacema - abych vedel ze je mam vzit sebou - budu dneska na jednani v Praze tak nebudu na netu - tak abych az prijedu vecer jen nalovil ryby a sel
musim tam zase zajet - dochazi mi to co jsem si uz ted na jare zamrazil - nicmene ryby po tom pribiraji naprosto fantasticky - mam ted asi 50 pavich ocek a po krmeni musim vzdycky vsechny nadrze odsat (elementky bez dna)
ted mam pocit ze v poslednim chytani je uz valna vetsina buchanek
takze strevlicky pustim zpatky do rybnika...
cus, ten vzduchovaci motorek bych bral - nejak ten muj uz tem 4 elementkam nestiha.
Škoda a to jsem ti chtěl přivézt tu hildebrandii jak jsem se o ní bavili minule
Milí přátelé! Nakonec zítra nedorazím...
Nestíhám v práci, nakupilo se nám hodně objednávek a nestíháme je odbavovat, všichni chtějí všechno hned...začalo jaro a se mnou to bude teď blbý....Tak se moc mějte a užijte!!! Vzpomínám....R
0 19.04.2011 17:31 Karel Dodatečně děkuji RadkoviCX za tip na ten rybník s planktonem, je ho tam stále dostatek a buchanka i hrotnatka tak napůl.
Mi s KVIKem taky míříme do Citra... Určitě...
Přátelé to vypadá na rekordní účast
Jen abychom se tam vůbec všichni vešli.
no ja treba vcera mela v hlave, ze jdu do Zelezny panny na jednu akci (protoze tam byla minule), prijdu tam a nikdo nikde...takze mas dobry dotaz a ja jdu jinak taky do Citra
Mám doma malinkatý skalárky co už začali plavat. Neměl by někdo zájem?
Teda záleží kolik jich bude ještě odpolko plavat...
ja jeste vezmu kamaradku, snad to nevadi, bude tam dve hodinky, pak musi jinam.
0 18.04.2011 19:58 Kvik [6] Tak budeme postupně doplňovat seznam lidí na sraz 20.4. v Č.B.:
Kvik, Haimdol, ustavprochore, spooky1, sivon, radovanovo, Zdendis, RadekCX, gaume, BAKrv, sportsmen
Pokud není někdo na seznamu, tak ať napíše ;)
Ahoj tak nakonec dorazím určitě, máme druhý den prázdniny, tak se můžeme rozparádit
. Jinak pokud máte přebytky rostlinek určitě je vemte, rád si vezmu cokoliv co bude hodit do menšího akvária. Na oplátku přivezu zase nějaký ten kbelík
Budete chtít někdo mrkvičku (Ceratopteris thalictroides)?
Jinak beru přerostlou sagitárii (přes 30 cm listy), pupečník, nějakej anubias a salvinii.
No a co chceš slyšet? Já svůj názor na vápenec v akva těžko změním...
vyfoceno a nahráno, tak se mrkni a hodnoť
jj zkusím udělat pár foteček, ale nelekni se
Prima, rádi tě uvidíme.
Sagitárie nějaké určitě budou, ale větší (jako jsi si bral minule). Taky proberu pupečník a asi ještě něco.
Kvik: Zkus udělat večer pár fotek těch kytek zasazených ve vápenci, ať víme, jak vypadají.
ponesu blackmolly radovanovi (zatim tak 1cm velke) tak ti samce odlovim, prosim pocitej se mnou s tou samici kropenace - nechces za ni ty samce dva? stacil by mi do akvarka jen parecek - dva samce muzu pustit darovat
Přidat reakci
1 ...... [49] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x