Setkání akvaristů - České Budějovice
tak ju
a Ty u me blize neurceny pocet pavcat.
jeje, chudery maly
no tak mi dej dve samicky, ja mam vic samcu, tak at se to vyrovna
0 10.05.2010 14:41 gaume [26] - Živorodky ja jen dodam jednu drobnustku, co jsem treba nevedela. pritel si koupil Nokii, nejakou skvelou za 7500,-, po tydnu fungovani se rozbila, tak ji vratil, poslali mu ji opravenou, tentokrat fungovala den, takhle jeste jednou, potreti poslal mobil s tim, ze ocekaval jako treti reklamaci vraceni penez a ono ejhle, mobil prisel opet opraven a opet fungoval den. kdyz se dotazoval, proc uz mu nebyly vraceny penize, tak pry proto, ze si musi o vraceni penez zazadat, ze treti reklamace neznamena, ze vrati penize, pokud o to neni zazadano. jediny pozitivum cele te veci je, ze ted uz ten mobil stoji jen pet tisic, takze na tom trosku vydela - ono jen to posilani pres PPL je teda kapku drahy.
jen dve
a kdyztak jiny nez cerveny nemas? ocka jsou hodne do hnedooranzova, ale moooc hezky
a dobre, dam Ti jich asi min, presne nevim, kolik jich tam mam.
mě kvete jeden 2x amatére
Vyber si kdy ti je předám, Buď ve čtvrek v 19:25 hod a nebo v pátek takřka po celý den. A kolik jí chceš????
Nebojte mám jí dost tak se klidně ještě ozvěte
Už jsme to s BAKrv probrali a vyřešili.
Chyba není ve zdejším atlase, Aqua-Daho to prodává pod špatným názvem. Jejich "C. thalicroides" je
rybicky.net/atlasrostlin/ceratopteris_cornuta… , ale jak koukám, už jsi na to přišel.
Jinak bezva kytka pro labyrinky i potěr, taky si jí 2 - 3 kousky nechávám v rohu.
Paví očka bych brala, ale tak 2 nebo 3 kluky, nějaký pěkný.
ja mam, taky se mi sikulky mnozi
ale dekuju. preci jen nemam nafukovaci akva. nebo vymenim dve mecovky za deset pavich ok
A mají ocasy?
no musis si s nima promluvit
treba k sobe citi
ja mam ted v akvarku tri SAE ktere se maji druzit a nijak se nepronasledovat - coz je sice pravda, ale jakmile jde o zradlo tak by se ustipaly
No normalne, garry se fakt maji rady! plavou si dost casto spolu a hrajou si spolu. nechapu, jak muze v atlase byt, ze jsou k sobe agresivni
me nestvi
ja tam byla v zime a byla v poho. tak ja nevim
Co jsem tam byl naposled cca 6 měsíců tak ta plzeň byla hrůza. Nechci to komplikovat, ale fakt byla strašná
Pokud by byl požadavek fakt blízko nádraží, tak mě napadá už snad jen Panda (vedle akvaristiky pana Bruje) - ale už jsem tam dlouho nebyla, tak nevím co jídlo a ani co točej. Nebo je ještě ve stejný ulici pizzerie Bolero, případně London, ten je taky blízko.
Jinak znám spíš hospůdky v okolí kolejí a školy, no.
mi přespolní neradi jezdíme sockou. A za druhé když pojedem domu zkloubit socku a dálkový autobus či vlak je dost problém hlavně večer a ke všemu je víkend. To je lepší nepít a jet autem.
vyleze z nadrazi sedne na 11 a pak jen prejde lavku prez reku
))
a co treba salonek u Berana??
Já du pouze za vůní jahod přátelé, na burýnu mě neutáhnete
Ok, tipněte jiné místo!!! Datum a čas je fajn!!! Jo, hlavně, aby tam byla jiná možnost výběru než Budvar a Budvar
R.
no jo, to je myslim pravda! tak bud zmena mista nebo casu, jsem osobne pro zmenu mista
Asi by bylo lepší, založit si aquaclub
0 05.05.2010 13:59 Kartac Zdravím ve spolek. Tak jsem se chtěl také připojit, ale koukám do kalendáře a mám službu, takže bych se mohl ukázat až tak po deváté hodině. Horší je, že mám takový nejasný pocit, že u Karla IV maj v neděli zavřeno. Ví to někdo určitě? Na svým webu maj v neděli zavíračku.
Přidat reakci
1 ...... [73] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x