Setkání akvaristů - České Budějovice
Třeba Kardinálka vietnamská je dobrý společník
0 31.03.2013 00:49 rejpal1977 –
Re: micz zajdu se do rybky podivat a uvidim treba me napadne jeste jina rybka ktera by se hodila k tem galaxkam
nevím přesně ale cca 20kč/ks
a ceny sis nahodou nevsiml,ne ze bych setril,ale jeste me ceka budejovicka burza a par nenarocnych kytek jeste potrebuju
Neznám žádného chovatele ale viděl jsem je u Bruje
0 30.03.2013 20:32 rejpal1977 zdravim,nevite nahodou jestli tady v okoli cb neni nekdo kdo dela razbory klinoskvrnne a jestli je to vhodnej spolecnik ke galaxkam.budu je presouvat do devadesatky at padesatce ulevim a chtel bych tam mit pouze dve hejna popriade jestli mi poradite jineho spolecnika ktereho sezenu jinde nez v akva prodejne za pripadne rady dekuji
Mám pro tebe Lomariopsis.
Je toho dost, tak možná zbyde i na případné další zájemce.
Ahoj všem, díky za zamluvení Citra, já přijedu, pokud teda nespadne meteorit na J. Hradec. A díky za vložení do akcí!!!
Co nejde silou, jde este vetsi silou
V pondělí se tam zajdu optat a uvidím
Edit: já vlastně taky potřebuju 12, 16 bych asi těžko dostal do 16 hadice
Já se ptal na 12mm, ale měli by bejt schopný dodat jakýkoliv průměr.
0 29.03.2013 17:12 klakson Pokud by někdo chtěl tu čirou trubku, myslim, že stačí zajít sem:
maps.google.cz/… a pani Vám to objedná jako mě. Orientační cena je 200 kč za 2 metry.
0 28.03.2013 14:02 azonic [63] - Rostliny tak to bezva ja ti dekuji
Jo nakonec se mi typek ozval zpatky, ze neni problem.. platil sem prevodem tak nevim kdy to bude, snad do srazu, kdyz ne, tak se sejdem pak nekde v CB , no
tak uvidime ja ti psal do vzkazu,ale to neslo odeslat pac vsechno delam prez mobil a ten blbec si dela co chce
Tak uz sem to samozrejme objednal jak sem prosel soukromy vzkazy a necetl sem to tady este... No nic, udelal sem novou objednavku, dal prevzeti zadarmo abych neplatil druhy postovny a napsal sem jim kam slo at ti daj k ty prvni objednavce..Zakaznicka linka mi to odmita, tak nevim.. Snad to pochopi
Skoda ze se tam ty kytky daji kupovat az od 10 kusu vejs...
btw. mam tady pytlik prasku siran horecnaty heptahydrat a siran draselny - neuzije te to nekdo ? me to tam asi nepasuje ( uz se presne nepamatuju jak sme to tenkrat s Dasou michali tu smes )
jeste mi prosim vem to PMFE kod PMFE 500
pro me objednej to PMDD PROFESIONAL (3x500ml )kod 003 dekuji
Hlavne se prosim vyjadrete kolik ceho, zejtra bych to eventuelne objednal ( 28.3.)
Sláva!
Na železo už ne
Myslím, že jsem v AkvaCarpu viděla Protogen.
A na co PMFE? Že by na železo?
Já bych ti mohl vyprávět o tom jak působí na řasy na Anubiasu
zůstal mi z něj jenom stonek
PMFE jsem přidával do akva 2-3 měsíce a žádnou změnu jsem nezaznamenal.
Proc myslis ? jednak pisou ze to je vhodny pridavat k CO2 z bomby, druhak s tim mam dobrou zkusenost z malyho akvarka a za treti dybych to aplikoval primo na stetku na anubiasech, tak ji to znici a je to asi setrnejsi nez savo
byla tam a měl ji zminovaný p. Koblasa, sám jsem ji od něj bral
K čemu chceš PMFE? Když si dáš za tu stovku čtyři piva tak to bude mít na rostliny v akárku stejnej vliv.
tak ja mam jasno staci rict
...No, já asi přiměřeně!
Trepku jsem určitě viděl na burze v Třeboni!!!
asi bych to vzal vyjimecne tam, protoze bych vzal i PMFE a to tam kde beru normalne nemaji, takze ... to promyslete kolik chcete ceho a objedname to
Určitě...
kdyby jo tak bych se taky pridal
Nebudeš to náhodou objednávat tady
www.plantagrow.eu/… ? To bych si kdyžtak vzal už namíchané PMDD
0 27.03.2013 14:31 klakson Byl jsem na Lidický v Plexi Kubík a pani mi řekla, že to nemají, ale zeptá se u dodavatele. Orientačně by to mělo stát 120kč za 2 metry s průměrem 12mm.
Já bych trochu bral, chtěl bych to vyzkoušet...Ikdyž teď tam mám trochu řasy a sinice, tak nevím, jestli ještě nepočkat, než se to trochu stabilizuje.
R
Ano, domluv to!
A rovnou řekni, že si přehážemě stoly....
BTW nebudete nekdo potrebovat pmdd ? budu objednavat nekde
Mě stačí sehnat tak 90 cm na rampu
0 27.03.2013 10:16 klakson Pokud seženu, tak dám vědět. Tak nějak spíš bych z toho chtěl udělat nějaký "účka" a napojení na roztřikovací rampu.
chcete vyrabet lily pipes za hubicku ?
jestli jí seženeš dej vědět kde
0 27.03.2013 09:06 klakson Zdravim, nevíte prosím, kde v čb seženu čirou trubku o průměru 12mm?
Je třeba aby tam někdo zavolal a domluvil to
Mimochodem nepoužíváte někdo pH controller? Jsem na 99% rozhodnutej že si ho pořídím ale ještě bych se na pár věcí chtěl zeptat.
Přidat reakci
1 ...... [19] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x