Setkání akvaristů - České Budějovice
nejvetsi krevetky jsou asi japoniky z bezne dostupnych
jinak jsem byl dneska lovit v rybnice - myslel jsem ze to bude bida...a prinesl jsem ctvrt kyble huste polivky z dafnii (pekne vypasene)
ryby jsou nacucany jak balony - prvni ziva potrava po pul roce
Hani jedna krevetka mi přežila
měl jsem je s neonkama a po 14 dnech už zbyla jen ta poslední a ta stále žije (jen se sama nemnoží - někdo jí asi chybí
)
spíš mi doporuč nějakou větší co přežije u mě doma v akváriu
ale ja jsem ty krevetky od tebe nevrazdil!!! a ani nekrmil!!! mel jsem je u pavich ocek - jen jsem nezaznamenam to ze by se nejak mnozily - postupne mizely - treba to byla nejaka sterilni generace...nevim jak o ne prisel Bakr, ale nemam pocit ze bych je nejak vedome zlikvidoval
nemuzes take verit vsemu co ti napovidame - ja zkrmim maximalne nejake nemocne ryby (kdyz uz se teda objevi) zelve - stejne tak sneky co vytahnu na kytkach - jestli je sezere Helena a nebo zelva je podle me uplne jedno
a dneska uz jdu na rybnik neco nachytat
Vetsiho sneka? No tak to jedine nase mazliky:
www.cncnet.info/… (velikost po 12 mesicich)
Jsou interaktivni, neboji se a jsou nenarocni... Miluji kvalitni papir - treba lepsi kopirovaci papiry (Xerox apod.) jsou pro ne pochoutkou
hanku nejak zpracujeme - ja uz jsem udelal specialni odchovnu na pavi oka - zrovna vcera jsem tam prelovoval cca 30 pavich ocek - tak nas snad vezme na milost a nejakou tu smesku poskytne - treba japonicy s malyma pavyma okama si vyslovene lebedi
co ty na to Hanko...
0 23.03.2011 09:13 BAKrv [2] Pokud se budeme chtít sejít musíme si dát někde sraz (místo a čas
)
Jelikož Hanka nám nechce dávat žívé žrádlo, tak plánuji koupit nějaké krevetky. Co mi doporučíte aby mi to rybičky nesežrali , přece jen to budu platit
(v akva mám bojovnice, neonky, parmičky duhové, pancečníčky). A ještě plánuji většího šneka co mi doporučíte?
ok, jeste mi to kdyztak pripomen, dekuju
Kvik: jj... Jedu z tebou ale řídíš. Klidně moje auto,ale já budu kočírovat celou noc takže budu po cestě asi spát...
Jinak mě taky nepřehlédnete.
super - prinesu ti misto ni samce - do Trebone se ted nedostanu, takze bych to nechal asi na dalsi sraz - dik
tak samici ti klidne muzu dat
Ahojte, taky mám trochu obavy, jestli se tam vůbec nějak sejdeme...Bude tam chaos a každý navíc bere rodinu či známé. Uvidíme, aspoň se pozdravíme!
No, jsem dost bez peněz, tak nevím za co budu nakupovat, ale jestli tam budou nějaké pěkné rybky....
taky se jedu kouknout a něco nakoupit. Ale po mnoha mojich zkušenostech si s sebou beru jen přiměřeně peněz. Už se znam
0 21.03.2011 11:10 lucius [1] - Asie Tak ten víkend to vypadá, že také dorazím. Moje první akva burza, takže jsem plna očekávání. Beru s sebou manžela a 3 děti, takže bohužel nevím, na jak dlouho. Nejlepší by to bylo dorazit na tu devátou, v krčínově domě už jsme byli, ale klidně si to zopakuju. Tak zatím jen zhruba, uvidím, jak se to vyvine... PS: Musím se podělit o radost - svlékla se mi krevetka molucká a naprosto úžasné, nechápu, jak může svléknout i ty filtrující vějířky a tykadla (nebo jak se tomu odborně říká), no prostě jsem z toho celá uchvácená
(v prezentaci je pár dokumentárních foto - to není reklama, ale nemůžu si pomoct
)
My v Budějcích jsme nepřehlédnutelní. Mimochodem, dá si někdo biftek
Žádnej strach, mě jen tak nepřehlídnete.
Pojedem, až jak zavelí řidič - Hanka. Ale řekla bych, že hned na 9.
Na rychlou kávičku klidně pujdu, ale nás bude celá rodina (2 dospělí a 2 děti). V kolik tam chcete jet???
Co takhle kromě kafe i malá exkurze:
www.trebonsko.cz/… ? (Akorát netuším, zda už mají otevřeno)
Jasně, vykoupíme burzu a mažem na kafe! Vypadá to, že nakonec nebude ta přednáška, ale návštěva u akvaristů! (nevím, co si konkrétně pod tím představit, ale každopádně bych to rád viděl!!!
)
Jen abyste nebyli virtuální akvaristi dva!
Podle posledního setkání to vypadá, že nás tam bude dost, já jedu určitě. Mohli bychom dát někde kávičku
Ahoj, moc rádi tě uvidíme na srazu...jen se moc nespolčuj se Spookym - ten pořád slibuje a pak nakonec nikdy nemůže a nikdy nepřijede
Třeboňská akvaburza je už příští sobotu 26.3.!!! V hlavní liště jsou "akce" a tam najdeš všechny akce dle data. Souběžně je vícero burz, tak snad tam bude dost lidí a prodejců! Jinak tady je ten odkaz v akcích :
rybicky.net/akce/638
R.
Ahojte! Díky všem, že jste dorazili!!! Bylo to fajn! jako obvykle
Dostal jsem se k PC až teď, protože jsem ihned druhý den ráno odjel do Prahy...
Myslím, že bychom to Vaškovi měli říct, že se jedná o Limnophilu sessilifloru.
Příští setkání bych navrhoval až na ten pozdější termín, protože se s největší pravděpodobností uvidíme v Třeboni na burze, ne?
doma budu zitra, mrknu
Re: Haimdol - Mně je to taky jedno kdy.
Re: Kvik - Pokud počkáte do příštího srazu, budou paví oka.
Re: All - Jak jsme se bavili o té stonkovce od Vaška, tak je to opravdu Limnophila sessiliflora.
Kvik: Bych skalára možná ještě ubytoval jednoho. Zajdi okouknout a třeba se domluvíme. Jinak bych ti mohl asi podarovat nějaký pavý očka... Nějak se začali konečně množit...
me je to v podstate jedno kdy...
hanko koukni mi prosim te na ty tvoje kropenace...jak jsi na tom v pomeru samci/samice...jestli bysme neudelali nejakou vymenu
Kvik napsal:
Zeptám se, nedávno jsem předělal akvárium a teď sháním nějaké živorodky paví očka, mečovky apod. zde dle uživatelů bych řekl, že jsou všichni z ČB nebo okolí a to jsem též, tak kdyby měl někdo nějaké přebytky nebo i k odprodeji dejte mi vědět. Předem děkuji ;)
potrebujes krmeni pro skalary?
Kviku že bychom vyrazily společně? Když už to máme po cestě...
Co 13.4. nebo o týden později 20.4. ?
Díky za příjemný večer všem statečným, kdy si to zopáknem?
jasny
budu tam ja i cerna priserka
Mně by to nemrzelo já nejsem cimprlich
Ale ty bys měl určitě výčitky svědomí. Děsně velký
.
Přidat reakci
1 ...... [53] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x