Setkání akvaristů - České Budějovice
tak joo
co sewellie? rostou?
hadam, ze spiralis, neboj, giganteu Ti davat nebudu
nějakej anubias bych asi taky mohl... a jakou valisnerii?
Anubis bych bral
Chceš granifery nebo věžovky? Ty granifery se množí jako blázen.
Ahojte, takže shrnutí :
Sraz rybiček.net je ve středu 16.2. 2011, od 18 hodin v bar-restaurantu Citro (poblíž nádraží),
www.citro.cz
Přidám to sem do akcí, prosím šiřte to dál!!!
U mě dobrý.
sivon: Dík, aspoň někdo mi rozumí.
BAKrv: Jj, budu s tebou počítat. Ale sežeň si někde samice, já mám zas skoro samý samce.
Super, takže 16.2. si píšu do kalendáře, vypadá to, že to vyhovuje skoro všem! (?) Tak opět 18 hodina v Citru? Měli bychom si místo ujasnit co nejdříve, abychom mohli zvát další potenciální příchozí! Tak to potvrďte, nebo nabídněte jiné místo/čas. R
Tak já si píši toho 16. a snad budu mít volno. Jinak bych bral možná nějaký paví oko...
Pestřence necu. Když jsme je scháněl tak jsem si je nakonec musel přivézt z PHY a teď už jich mám dost...
16.2. pisu si do kalendare..
Přinesu ti nějakou levatku i ty slíbené piskořky. 16.2. je daleko, ale snad ano.
Ok, tak co třeba ve středu 16.2.???
Také by se mi to hodilo až tak v tom třetím týdnu.
Souhlasím, aby jsme se usnesli na termínu, který bude znám týden až dva dopředu, aby se to mohlo rozvěsit do pozvánek, potřebovali bychom posílit členskou základnu!!!!! R
Mně je den v týdnu taky jedno, ale bylo by fajn dát termín vědět tak týden nebo dva dopředu, ať to můžu "pověsit" i na nějaké jiné weby. Třeba by přišel i někdo nový...
Jinak rybky nechci, naopak můžu donést pár pavích ok a něco málo zeleniny. Pokud by měl někdo navíc levatky, nepohrdla bych.
Ahojte! Jsem rád, že téma "setkání" opět někdo vykopl...Měl bych mít volno! Nehrozí ani žádné školení (aspoň doufám)! Přizpůsobím se, napiště termín! Jo, nechtěli by jste někdo mladý (cca 2 cm) pestřence červené???
rybicky.net/atlasryb/pestrenec_cerveny
R
Tak změna je život. Budu tenhle týden jezdit neděli, úterý a čtvrtek. Tak já bych případně ve středu mohl
No já dá se říct každý pondělí a středu jezdím od 19ti. Ale kdyby to bylo třeba úterý nebo čtvrtek tak bych velice rád dorazil.
ja bych sel, ale je to neuveritelne, ale jsem stale marod - minimalne do konce ledna - ten hnusnej "zaskrt" nebo co to radi se mi behem dvou dnu co jsem sel do prace vratil
v unoru snad uz budu ok a na pivo teda po mesici fakt zizen mam
Starší reakce
Ahojte! Moc se omlouvám, byl jsem trochu neplánovaně na několika denním školení v Rakousku a vrátil jsem se na polsední chvíli...a úplně jsem na rybičky zapomněl!
Njn, holt téma asi přejmenujem na "sraz akvaristek", už minule nás bylo víc než kluků.
Jdu to připravit a krátce po sedmé jsem tam.
Tak zase nic, dneska máme návštěvu a pak rovnou pelech. Jsem též pro náhodné termíny. Těším se na Vás celý měsíc, vlastně dva a zase to nevyjde
nebude nakonec lepsi si setkani domluvit tak nejak variabilne? vykaslat se na 1x za mesic n-teho dne
proste az bude "potreba" se sejit tak proste se domluvi den kdy to bude optimalni - at si to kazdej napise do kalendare a nic si neplanuje
Já zítra odpoledne makám...
ustavprochore napsala: Tak doufám, že s tím počítáte a nebudu tam zítra sama.
Daně vezmu kružníky a do placu nějakou zeleninku...
ahoj, tak ja urcite nedorazim...po 8 dnech co jsem kuryroval synka ze zanetu prudusek, jsem si ho poridil take - dneska si jdu nechat napsat nejake pilule, protoze uz to neni k tomu
tak to tam proberte i za mne...
Tak doufám, že s tím počítáte a nebudu tam zítra sama.
Daně vezmu kružníky a do placu nějakou zeleninku...
Starší reakce
Ahojte! Všem zdraví, pohodu a prosperující akvárium v roce 2011!!! 12.1. by šlo!!! Kdo příjdete??? Já můžu...
Radovan
Sákryš, to je zas domluva. Co byste říkali středě 12.1. od 19 v Citru?
No já ve středu jezdím takže já bohužel.
Jinak vám všem přeju v tom novém roce jen to dobré a ať se vám všem daří.
Starší reakce
Taky že doufám.
Tak jen doufej, že sis letos vybral ty jobovky na hodně dlouhou dobu dopředu.
Přeju rychlou rekonvalescenci.
Mně je to jedno kdy. O střízlivosti nepochybuj.
EDIT.: Ještě potřebuješ ty paví oka? Něco tu asi budu mít, ale ještě by potřebovali nějaký týden růst...
Ahoj tak jak to bude se srazem??? Budete už střízlivý??? Nebo se to posunem o týden???
Přidat reakci
1 ...... [58] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x