Setkání akvaristů - České Budějovice
no, sraz asi nebyl. ale dorazil jsem tam o 45 min později a to už tam nikdo nebyl. jestli tam teda vůbec někdo byl. tak teda zase příští týden v 18h v Citru?
Tak já tedy 15.10. přijdu i se šnekama...
Tak co?
... byl ten sraz?...nebo nakonec bude za tyden?...
Ahoj,určitě si něco vezmu,hlavně bych rád zkusil piskořky,předem děkuji.A teď to hlavní,kdy a kde se budet konat ten sraz.Nebo si je předáme jinde,stačí se domluvit.
Super, díky moc...
Okružáků mám ale jen pár, granifer je dost.
Tedy takový zájem o ty potvůrky jsem nečekala - naberu, co najdu a snad se nějak podělíte.
Ahoj Sivon,
kdyby to šlo, rád bych si vzal pár těch piskořek taky. Potřeboval bych si nechat trochu zkypřit svou 60ku...Pokud máš úrodu okružáků, vzal bych si i ty.
Děkuju,
Jirka.
Ahoj me by se par granifer hodilo
pokud jich mas dost tak bych te poprosil jestli bys mi jich par nevenovala
15. bych mel mit ranni, takze bych teoreticky asi mohl
Pár okružáků a granifer by se našlo, jestli nepohrdneš "plevelem".
Ahoj stejně postižení(Akvaristé) Budějovičáci,tak kdy bude ten sraz???A nemáte prosím nějaké šneky navíc,prosím???
Me je to celkem jedno
muzu kdykoliv
Tak co tedy 15.10., mohlo by více lidí?
Ja prijdu
asi by bylo dobry to dat do AKCI aby se vedelo kolik nas bude
Viděl bych to na Citro
pokud ještě někdo potvrdí účast tak tam klidně zavolám a zamluvím nám stůl v salonku.
Ja pocital stim ze je to na sto pro
...jen je otazka kam s tema pytlikama zalezem ?
Ahoj, nepřebývá někomu pár šneků? Jakýchkoliv pěkných, ale nesmí ničit rostliny anebo se schovávat pořád ve krytu osvětlení...
Alex mi dal na jednom ze srazů 2x ampulárku, ale jedna mi už pošla a ta druhá mi pěkně pořád čistí AQ. Tak pokud by mi je někdo přinesl v út na sraz, byl bych rád.
Díky, Jirka.
Aponogeton undulatus
Mimochodem co to úterý, dáme dohromady nějakej sraz?
Klidně na sraz, myslíš, že nějaký bude?
jinak co je ta květinka za druh?...at si ji nastuduju? :´)
mužu je vzít do hejna 12 ks...
...tak na srazu?..nebo osobně?...
To je dobře, já se snažím teď nic nepřidávat, ale kdyby ji nikdo nechtěl, byla bych ji ubytovala k ostatním.
Pokus bys chtěl 3 kousky neonek obecných, ráda ti je daruji - už nechci nové přikupovat a na hejno je to trochu málo. Jsou to ale dospělé (a jak říká Dáša - pěkně vyžrané) kusy.
ano dostal jsem k akva jen jednu...a není to muj biotop, tak se toho zbavuji....už jsem ji slíbil Dáše..
Ta parmička duhová je jenom jedna?
8 je ok
....
TO Azonic: nějakej aponogeton bych taky ubytoval....jinak rybky furt jsou ;)...
Já bych mohla až to další úterý, nevím jak Filip.
nějaký aponogeton bych si vzal. Moje nové ryby mi docela redukujou stonkovky a jemnolisté kvítí, tak musim zjistit jaké jim nechutnají
takže další termín aby to vyhovovalo lidem se směnami je 8.10? To by mělo být OK?
Třeba někomu stačí sledovat to tu zpovzdálí...
Zatím se nic nekonalo
ale něco by se mohlo udělat, mám asi metrovou kryptošku kterou je mi líto vyhodit a k tomu asi 20 Aponogetonů.
myslím že žádný nebyl....on sem ani už moc nikdo nechodí :/...
ahojte...NABÍZÍM...1x gavůnek nádherný, parmička duhová, 3x trigonostigma heteropoda, 1x sekavec příčnopásý...za kytky , přebytečné vybavení, neonky nebo jiné tetry...nebo za odvoz
...všecko dospělé kusy
Starší reakce
...a co to přesunout na další úterý 24. 9.?
Tak to necháme být. Sice jsem vyplela akvárka a mám tady nějakou zeleninu, ale stejně by asi nebyl žádný zájemce.
Já bych mohla nejdřív v 7, otázka je, zda to má v tak málo lidech smysl...
A ono je neco domluvenyho
ja myslel ze tobyl jen navrh
cus, zitra nedorazim....musim do naseho nejhlavnejsiho mesta - sluzebne - jinak by me tam dobrovolne nikdo nedostal
Ahoj všem, omlouvám se, ale stal se ze mě sezonní akvarista...Resp. mě úplně pohltila práce a dlouho jsem tu nebyl. Protože se budu stěhovat, musím prodat rakvičkárium
rybicky.net/nadrze/17549
Zatím jsem to dal na aukro za 4500/5000 Kč komplet,ale kdyby jste někdo měl zájem, něco i slevím...Nevím, jak budu dál provozovat akavristiku, ale teď se akvárko prostě nikam nevejde...
Radovan
0 11.09.2013 20:22 rejpal1977 Co ten sraz bude ci nebude
Přidat reakci
1 ...... [13] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x