Setkání akvaristů - České Budějovice
Nevím zda se ještě do zítra dostanu k PC, tak vám dnes přeji pěkné svátky a rybičkám též
Starší reakce
Na srazu bylo skvěle, bylo nás málo, ale užili jsme si to maximálně, ne?....Celou cestu domů jsem listoval časopisy od Haimdola, moc pěkné...pak se mě o rybičkách i zdálo! Moc díky!!! Tomáš (Spooky) je fakt virtuální akvarista!
R.
Starší reakce
Intimně.
V pěti. A přiletěl Ježíšek.
Hernajs, tak jak bylo na srazíku?
Tak já jsem byl připraven a odhodlán,ale bohužel po čtvrtej telefon a musel jsem odjet. To bych ještě stíhal,ale do toho mě volala klientka a musel jsem řešit jeden problém a dořešil jsem to teďka...
Do půl osmé jsem tam, beru Ceratopteris a ještě jdu šmiknout Rotalu.
Bohužel sem byl od fčera na nehodě, teprve teď dorazil dom, totálně znaven, jdu spát. Přeji Vám všem krásný večer a těším se na jiný společně strávený.
Ahojte, kytky veznu, co oškudlám v akvariu. Dorazím něco málo po 19 hodině, neboť přijedu vlakem před sedmou (pokud tedy nebude zpoždění).
R
Honzo, prosím, pokud příjdeš a stihneš to, vem mě pár akva časopisů k zapůjčení!!!! Nějaké přebytky rostlin vezmu!! Díky moc. R
Tak jsem si vzal aj automobil abych se měl jak dostat rozumně dom... Tak snad už mě do toho nic nevleze...
Tak když se nestane nic nepředpokládaného dorazím.
Já přijedu pěšky od nádraží...
www.citro.cz
edit: no a teď záleží čím přijedete, případně odkud.
Jen mě nakopněte kde to citro je,ale na 19tou s tím počítám. Ještě mě napadl London,ale tam jsem už dlouho nebyl...
Dáší já jsem si to myslel, že jen trochu reješ...
No a co to citro tak kolem 19tý?
...ještě jsem zapomněl, jakmile bude rozhodnuto místo a čas, rozešlu to ještě vícero lidem....R
Ahojte, někdo z ČB určete přesně místo a čas! (takhle jsme zase na začátku) Díky! R.
Nevíte od kolika to je???
Jen popichuju.
Myslíš mě? Ale dyk já už jednou byl...
Já jo, minimálně už proto, abych věděla, zda dorazí Tomáš nebo zůstane dál virtuálním srazníkem.
Když neumřu nebo mě někdo neunese tak bych měl.
Ahojte, napiště, kdo tedy příjdete, ať víme na čem jsme!!! Díky.R
mne je to jedno, jen at nekdo neco navrhne
nemam ani nic proti Citru.
Co někde u nadrazí at to nemám daleko?
az se mi namnozi,mam samy mrnavy samice a obcas najdu jedno mlady, bida.
Tak tam taky nejdu pač ani nevím kde to je
no kdyby to melo byt v centru, tak to taky dojdu
ale nekam na Frani Sramka pesky nejdu
Hani já te klidně taky vyzvednu,ale vypadá to zatím že půjdu pěšky...
dekuju, dobra vilo
Ahojte! Skvělé, že máme termín. Nemám nic, takže se můžu dostavit..jen na autě letní gumy, tak bych raději jel nějakou jinou dopravou, uvidíme! Snad něco uškubnu z akva. Cardamine lyratu mám taky takovéchuděrky, dal jsem je zberchat do krevetárka, zatím jsou živé, jakmile něco přiroste, budou k dispozici! Od kolika by bylo setkání??? Radovan
není problém
Bezva, takže termín by byl - 8.12. Ještě ten lokál vymyslet...
Gaume: Pokusím se, jestli najdu něco bez řas.
Určitě budu mít jednu "mrkev" (Ceratopteris thalictroides), snad to donesu v nějakým použitelným stavu.
Radovanovo: Máš ještě v akvárku Cardamine lyrata? Pokud by se našel byť jen jeden přebytečný stonek, budu moc ráda. Nějak se jí před několika měsíci přestalo dařit a zbytek dorazili rybky a šnečci, chci jí dát ještě jednu šanci...
Jinak můžu donést červené okružáčky velikosti do 1 cm, pokud by kdokoli chtěl. Ne na krmení, ale na práci!
Jo a taky jsem byla včera v SuperZoo, jestli někdo krmíte "Tetru", mají tam celkem sympatické ceny vločkového.
Když mi nic neopustí hlavu kolejnice, tak přijdu taky. A budu mít docela dobrou historku
No zrovna moc těch rostlinek nemám pač jsem něco daroval,ale mohl bych vzít vděčnou giganteu...
Já bych spíš poprosil jestli se neválí někomu doma přebytečné topítko 150(200)W a chtěl by ho za rozumnou cenovčičku odprodat... Nějak mě odešel v jednom akva termostat u topení a nezvládám to hlídat aby mě teplota nekolísala o 4-5stupňů...
Já asi nemám problém ani s tím 8.12.
no ja predbezne snad ano - 7.12. delam zkousky na Statni plavebni sprave tak to muzu aspon zapit - bud na zal a nebo na uspech
Haló, tak jak to vidíte? Já už mám docela volněji, takže rád dojedu! R
Přidat reakci
1 ...... [59] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x