Setkání akvaristů - České Budějovice
Dobré ránko akvaristi. Kdopak má doma hodně zarostlé akva a potřeboval by ho trochu protrhat či prostříhat? Dneska dovezu nové akvárečko tak bych potřeboval nějakou kytičku aby tam bylo trochu zeleně..
Nějaký ty rostlinky mám,ale asi jich bude málo...
Děkuji předem.
Tak já se úspěšně vrátil z matičky Rusy a snad toho 15.6. nebude problém. neměl by. Zítra bych stejně nemohl protože mě během toho co jsme byl pryč začalo téct akva se skaláry a na zítra mám domluveno že se jdu podívat na nějaká akva že bych možná pořídil jiné... nebo alespoň dočasně než vyřeším tohle...
Starší reakce
to se tak někdo má, jel bych hned taky
0 18.05.2011 22:42 Zdendis – Dohodnuty dalsi termin !!!
dnesek byl supr povedlo se , je dohodlej novej termin 15. cervna pro vsechny a zaridte si to tento termin je nemeny a co se tyka 25.5. , pristi stredy pokud chcete prijdu klidne znova .Vsem prijemny dny a at se dari
Tak paráda, budu tam na sedmou
Teda ty jsi super, napřed dáš napevno termín a pak vzdycháš, že je to na rychlo. Vypadá to, že bychom tedy měli všichni přijít až na sedmou.
Bude někdo chtít tu bronzovou kryptokorynu (Wendtii var. tropica)? Velká mateřská rostlina cca 25 cm.
A možná bude i odnož od C. crispatula.
0 18.05.2011 11:14 Zdendis dneska prijedu jeste s jednim okolo sedme hodiny , je skoda ze je to az tak na rychlo ale aspon ze se uvidime a dohodnem se na pristi sraz ...... !!!!!
Chjo, to je teda domluva.
Zkusím se na chvilku ukázat, ale až tak okolo 7. Rezervačka není, ale předpokládám, že na těch cca 5 lidí jí ani nepotřebujem.
Budete někdo chtít menší Pistie a Salvinie?
hmm tak ja zitra nemohu ale je vam prano - taky nekdy muzu chybet
- ochorelo nam dite a zena musi odpoledne a vecer do prace takze sesta nehrozi
0 17.05.2011 17:28 Zdendis Mně by to vyhovovalo také více už zítra. Potřebuji už konečně "vyplít" ty přerostlé a rozrostlé kryptokoryny a nevím, jesli by do června vydržely ve sklenici.
A stihneme to tedy svolat tuhle středu, nebo to necháme na červen?
Pro mně by to bylo o týden dříve lepší. Protože toho 25.5. budu v pohotovosti.
Pardon, to nebyla reakce na žížaly, ale na Dášu. Nějak se zatím nikdo moc nevyjádřil, že by vůbec chtěl přijít.
A "nehlašte se všichni"
me je to fuk - pokud je to v tydnu - takze to necham na ostatnich
p.s.: nemate nekdo kalifornske zizaly? nebo nevite kde koupit nasadu v CB?
Tak jak s tím srazem? Jestli chceme týden před 25., tak už je to příští středu...
Starší reakce
ja se nebojim - tohle jsou bojovy pavi oka - jsou pobity cvockama a v nose maj sichrhajcky - pracuji ve skupinach
nedavno jsem pozoroval jak doslova utloukli centimetrovou dafnii - holyma rukama
Děkuji za foto, až budou připravené na stěhování dej vědět. Neboj mám pouze neonky ty je seseřerou
Jj, já bych taky šla do Pogostemonu, nějaké malé kryptošky a chtěla bych znovu zkusit Cardamine lyrata.
Jinak dobrá zpráva, časem snad bude Staurogyne, po 6 týdnech v akváriu se konečně trochu hnula.
šlo by to o týden dříve
?
No, já bych ráda ten Pogostemon, ale snad nás bude víc.
ty velký
děkuji, štikovec je dobrej taky jsem ho v prvním akva používal
jako ktere? ty male nebo ty od mahyho? ty od mahyho muzu vyfotit to neni problem
uz jsem si poridil dokonce tri stikovce - musim ty hybridy nejak "recyklovat"
tak si jich pár zamlouvám
, nemáš je vyfocené?
ocek (bile tuxedo) budu mit asi dost, ale jsou jeste maly - ale na prespristi sraz uz asi budou akorat
0 02.05.2011 10:20 BAKrv [2] Co se týká srazu tak asi nepůjdu, jelikož tento měcíc maturuji
a nějak nestíhám
Jelikož se mi ztratila beta (umřela a sežrali ji), tak bych chtěl dát do akva nějaká pěkná paví očka (něco co měl Mahy). Nemáte je někdo?
Mám plonkovou samici bety nemáte zájem?
Zdar lidičky. Já bych měl v pátek odjíždět nach rusia a vrátit se až 22týho, takže mě je to celkem úplně jedno asi, pač tady nejspíš nebudu...
Tak kdy si dáme srazík v květnu?
Jinak bych měla dotaz, zda se nechystáte někdo objednávat kytky z pěstírny? Ráda bych se připojila s pár kousky, samozřejmě s příspěvkem na poštovné...
Starší reakce
Přidat reakci
1 ...... [48] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x