Setkání akvaristů - České Budějovice
nový fotky jsou nahraný, konečně
to neva, per to sem...
15. je pro mě OK, fotky dam snad už dneska sem na stránky, ale zatim se neni moc na co koukat jsou to fakt prckové.
0 09.04.2014 09:38 rejpal1977 Ja 15 jo
Dano, a od kolika bys to U Koníčka viděla? třebas 18h?
15. přijdu
Ahoj, jestli se chystáš na sraz v úterý 15.4., tak co kdybys přinesl nějaká fota tvých nových krasavců Winemilleri? určitě by se každý rád podíval...
Ahoj budu s tim 15 pecitat a tortu beru a klidne i ty ostatni jestli je nikdo nechce mam tri akvarka kde nic neroste jen rasa tak se to pouzije vsechno
Tak:
Úterý 15.4. u Koníčka?
tady se musí prostě natvrdo dát termín
Psala jsem ti kontakt na sklenáře do vzkazů už 6.4. ...
Od té doby jsem tu nebyla. Pokud bys chtěl tu Tortu, je jí dost a i ty ostatní jsou k mání.
caudy jestli budes mit cestu okolo me prace tak za kytky budu rad a vymysli si neco co za ne budes chtit ... Dana nic nepise tak tu tortu asi nekomu dala
Ahoj, díky moc, to nevypadá špatně...
Tohle jsem náhodou našel na bazoši
zvirata.bazos.cz/…
Btw taky jsem plel akvárko a mám hromadu mechu, Lomariopsisu, V. torty a Rotaly
Ahoj, to už je dost z ruky. ale děkuji.
Kdyby nějaký osvědčený kontakt na lepení akva na míru někoho ještě napadl, budu rád. Díkys.
Nemel by nekdo pobliz CB na prodej cca 25 neonek? Diky
ahoj me by se hodila ta torta klido si pro ni nekam zajdu pac jak na to koukam sraz je opet v nedohlednu
Plela jsem a mám navíc pár roslin Vallisneria Torta, Bacopa monnieri, Hottonia (nevím která) a Lomariopsis. Tak kdo by měl zájem...
Taky bych ráda udala 3 samičky parmiček duhových - nějak mi holky přebývají.
Tak otázka nezněla..otázka byla no okolí.
invalida napsal: Dva dny klidný chůze...Kytka napsala: Je Sušice v okolí ČB?
S šestistovkou na hřbetu, tak to seš frajer
Dva dny klidný chůze...Kytka napsala: Je Sušice v okolí ČB?
0 04.04.2014 09:52 rejpal1977 ty jo tady to zije
ja muzu krom stredy porad
a nejake to kviti se taky neztrati nejak mi nic krome ras neroste
Ahoj, neměl by někdo typ na výrobu akvária na míru v ČB a okolí? dobrý poměr cena/kvalita. jednalo by se o rozměry 190(d)x 50(h) x 70(v)(665 l). k tomu bych ještě rád externí skleněný filtr. díky za všechny příspěvky.
Včera dopoledne chviličku, prý se musí mrknout, kdy má dvanáctku, víc zatím nevím. Za mě třeba příští týden krom úterka, následující týden jen úterý a pak zas stejně.
ja by jsem nějaké přebytky bral
zakládám další akvárium beru kytky no cokoli nabídnete
popřípadš vyberu nebo za nějakou kačku koupim..
taky rybky. jsem z ČB
To bude spíš jarní únava....
Já už mohu taky, návštěva z Německa už se vrací domů.
Člověk tady čtvrt roku není a ono to tu nějak umřelo. Srazy nula, burza v podstatě taky, o přebytky nikdo nestojí... Není už čas probudit se ze zimního spánku?
To s tebou nesouhlasím "kupujících" tam bylo dost, pouze stoly byly skoro prázdný. Já osobně jsem objížděl zklamán a tudíž s prázdnou :(((
burza byla naprosto o ničem, polovina stolů než minule, a i ty byly poloprázdný. Prostě nemaj reklamu, nikdo o tej burze neví a taky to podle toho vypadá. Je to škoda.
pokud je nikdo nebude chtít, tak je rád skrmim, ti moji sežerou všechno co je zelený, snad i pastelky.
Přebytky rostlin Zn. Setkání v Třeboni
Já tam jedu taky hned ráno tak se tam určitě potkáme
Neni tady nějakej "nadšenej ajťák" z Č.B. akvarista-terarista s trochou času (spíš asi trochou víc) co by si rád zablbnul třeba u piva s webkamerama?mám na mysli zprovoznění několika kamer z paludária a možná i pod vodní hladinou z akvária a následnej streem obrazu na internet?ps:vybavení tak nějak mám
Starší reakce
Zdar,
už jsem se tu dlouho neukázal, ale za týden jedu do Třeboně na akvatrhy, tak se chci zeptat zda někdo nechce přivézt šneky Ampulárka obrovská, trochu se mi přemnožili (mám jich v akva tolik, že se nedají spočítat) sice v akva nenajdu žádnou řasu, ale co je moc to je moc
Kdyby měl někdo zájem tak přivezu ;)
Zatím čus
Starší reakce
Nechtěl by někdo dva páry Skalára amazonská, harmonické páry ( je jim už moje akva malé) :(
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
ahoj, bylo něco nebo z toho sešlo?
Starší reakce
Já můžu
já bych zase rád zaskočil, ale bohužel po-ut jsem na služebce...
Klido pido
krome stredy kdykoliv
Ale nezamrzli
včera jsem zrovna byl za Ivanem a říkali jsme si, že by bylo třeba udělat nějaký sraz
Přidat reakci
1 ...... [10] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x