Setkání akvaristů - České Budějovice
Vezmu noťas a proberem
To je dobře Jeníku, musíme ještě probrat ty filtry
No to je pěkné, takhle si dělat srandu
Snad tam nají JAHODOVÝ juice
budeme dva co budeme na nealku aspoň si pokecáme
To bude zase paráda
tak to je trochu skoda, ale co nadelam. kazdopadne docela casto pres JH jezdim, tak bych si je mohla i vyzvednout
tak ok, vezmu ctyri sacky. jen upozornuju, ze jestli mas trochu vetsi ryby, tak je sezerou na dve doby. a ani mi moc neprijde, ze by extra zraly rasy
Bohužel,do těch Budějovic se tenhle víkend nedostanu..
to si mě moc nepotěšil
a to nemluvím o mamče až ji řeknu že bude další akva
no neonky a pancernicky asi vydejchaji, ale ty bety nevim nevim vypsal bych to 10:1 na betu
ja je mam v 50 l a v 25 l. do 560 jsem dala dve japoniky na zkousku a uz jsem je nikdy nevidela
takze do velkyho pujdou jen ty, co me nastvou
no v ty tvoji 500ce by se mohly potkat jen jednou za cas ne? klidne ti ji prinesu - je to uz docela macek - krmil jsem ji poctive
jezis, jaky koupil
prinesu je, mam jich v akva aspon sedmdesat, nevim, co s nima.
Tak to já bych si také nějaké krevetky koupil.
no kdyby se snesly dve, tak si ji vezmu, je uplne bozi
super, ze si vezmes taky krevety! zas nalovim mix
jo klidne, oni se neztrati (teda spis zase ztrati)
jinak jeste mi zbyla jedna gara pokud by nekdo chtel - je zpusobna, vychovana a spi v pyzamu (gaume potvrdi) - je za odnos z hospy
donesu Ti dalsi, jo?
ja se jich rada zbavim.
no to se neomlouvej - me je uplne jedno jaky jsou - hlavne ze se tam neco hejbe
jinak letaky na akvaburzu jsem dnes prevzal, cast uz predal na vylepeni a zbytek vezmu do hospody
no vsak uz si taky davam bacha, aby se nemnozily, potvory jedny
a promin, polepsim se, zluty uz mam izolovany. no ale na druhou stranu aspon to mas pestry
to vyuziju, jestli se budu jeste nekdy stehovat
to velky akvarko uz ani omylem stehovat nebudu, poridim si jeste vetsi.
gaume napsala: donesu Ti jich kvantum! Jen Te asi nepotesi barva, zkrizily se mi cerveny a zluty a barva je takova nijaka
to jsem take zjistil
mam od tebe x uplne pruhledne bilych, dve ciste rude a nekolik hnedych
pocty ale jen odhaduji - vypustil jsem je do moji 20l "jungle" a od te doby "vidim jen vyjevy" ze zivota krevetek
fakt? jeee, jsi zlato, urcite!
Na setkání přinesu ceník akvárií, co vyrábí kamarád. Ceny jsou fakt výtečné.
Něco se najde v rybárně. Tu mám ale v Suchdole a jedu tam příští týden tak nějakou přivezu. Bude stačit cca 30 litrů?
donesu Ti jich kvantum! Jen Te asi nepotesi barva, zkrizily se mi cerveny a zluty a barva je takova nijaka
naaahodou, nemas nekde ve sklepe nejaky mini akva, co bys treba vyhazoval? uz mam zluty krevety jinde, ale cerveny jsou porad s tema "prirodnima formama", tak bych je tady rada premistila
nenapadlo me, ze tri akva mi nebudou stacit
to je uplne v pohode, nespecham na to
Já se taky předběžně hlásím, ale zase mám tu pohotovost, takže to neni stopro. Hančí, ještě ti mečovky nepřinesu, protože jim ještě ocasy nenarostly(jestli vůbec kdy narostou
). Tak snad příště
.
Mám zpoždění, ale te´d to dám do akcí!!! Takže brzy na viděnou!
Starší reakce
souhlasím jen kdo zamluví stůl.
Ahojte! No, tak to vypadá, že jsme se usnesli na Citru? Pokud nebudou nějaké protesty, přidám to zítra do akcí, ju? Jinak ještě k předpokládanému počtu příchozích : minule nás bylo 7! Z jindřichohradecka by měl navíc dorazit ještě Vladislav a snad zlomím taky Jirku (mahy)...a možná i Danu (danulavo), takže plus další 3? akvaristi z Budějic a jsme na počtu 10-15 i víc..tak jde jen o to, abychom se do Citra vešli
Takže : 1.5. v 17 hodin,
www.citro.cz
Přidat reakci
1 ...... [75] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x