Setkání akvaristů - České Budějovice
me to je jedno - mozna by mi ctvrtek vyhovoval i vic - mozna ze take jeste nekam vyrazime na vikend
Tak tedy obrovská gratulace aj odemne...
20tého bych měl být doma a volno tak už mě to snad konečně vyjde.
Gaume: Neměl bych proti čtvrtku vubec nic. Mám lístky na otáčko tak bych jen vyrazil o něco dříve a chvíli na vás koukl v ČB
No to je moc hezký info. Gratuluju a přeju hodně zdraví a sil Lukáškovi i rodičům. Tatínek bude určitě doma hodně pomáhat, že?
Taky se přidávám ke gratulantům
No, GRAAATULLUUJUUUU K MIMČU
! Jo, sraz bych taky uvítal...dokonce bych měl mít i trochu volněji, čili 20.8. je fajn! Radovan
datum by slo, misto treba u Karla IV.?
ja dostala jen jednu samici...uvidim, az povyroste poter, ted nepoznam, co je co, jsou desne malicky.
Kyti bych klidně nějaký bral
Též se připojuji ke gratulaci
gaume napsala: muzu rozdavat kyticky a pavi ocka, tech mam ted tak dvacet navic
ja bych potreboval 2-3 samice tech cernosvitivych od Mahyho - dostal jsem tenkrat jen jednu a bohuzel hlavni vrh prisel kdyz jsem byl na dovolene a za ten tyden na pavi ocka prisel hlad a vsechny zrejme vyzraly - mam jich jen par co jsem stihnul vysbirat nez jsem odjel
BAKrv napsal: Ahoj jen pro info. Prave se mi narodil kluk 4.180 kg a jmenuje se Lukas. Tak vyberte datum a hospodu dude sraz.
tak at se mu dari - ja jsem uz v CB a uz asi budu tak je mi to jedno kde se srazime
Taky gratuluju a dobře ti tak
.
muzu rozdavat kyticky a pavi ocka, tech mam ted tak dvacet navic
no tak to je uzasna novina! gratuluju!!
Starší reakce
Tak co sraz někdy koncem srpna? A kde?
Jinak mi tu přebývá kousek Monosolenia... (Případného zájemce upozorňuji, že pochází z nádrže, kde jsou nezmaři. Ne moc, ale nějací tam jsou.)
Starší reakce
0 29.07.2010 00:21 alfik1 jestli by nekdo chtel vyssi rostlinu tak mohu nabidnout kryptokorinu nevim dalsi nazev ale ma tak 60-70 cm
tak nic. A co budeš rozdávat?
Já bych měl zítra odjet za hranice a vrátím se nejspíš až 10tého...
ja nic nechci, sama budu rozdavat
ale uz bychom se fakt meli potkat.
Také bych rád už nějaké to setkání. Chcete někdo edlerky???????????? Hančí, Ty jsi takový samaritán, tak deset, co??????? Nebo víc?????
už jsem si taky posteskl, kdy se jako že uvidíme...ale vypadá to bledě, co?
Asi budeme mít prázdniny...
ja osobne v patek prcham na cely pristi tyden k mooori takze ja urcite nebudu
Starší reakce
Starší reakce
Ahojte.No, to je skvělé, že to nevyšlo...já jsem nakonec taky nemohl...tak aspoň mě to nemrzí, že jsem tam nebyl
Až budete vědět předběžný termín dalšího setkání, tak to písněte sem! Jak to vypadá s Mahym a návštevou rybáren? R
Ahojte! Takže tedy platí sobota 17.7. u Hanky (gaume) od 19 hodin???
tak prestoze jsem myslel ze dorazim tak tentokrat vynecham - budu se pakovat na dovolenou a potrebuju neco povyrizovat...
tak hance nezdemolujte byt...
Tak jak pak to vypadá s tím pátkem či sobotou?
0 12.07.2010 00:01 alfik1 zdravim jihocesi nevite jestli tu nekdo v okoli budejovic chova L-sumce a pokud mozno L270 nebo nejake tomu podobne
A jéjej. Když to vyjde, tak přijdu
Tak už nejde editace. Není to problém, jen ty šaty donést...
Asi bych ti uměl pomoci. Během dopoledne vyzjistím. Kámoška by to měli mít na krámě tuten šmejd...
budes mit vyber
Přidat reakci
1 ...... [65] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x