Setkání akvaristů - České Budějovice
Jestli to u Vás probíhá stejně jako u trojek, tak si vem velkej
Klidně v 18.00 a co další? Jo a vezmu si batoh na kytky
me to je egaaaal - muzu klidne na 18h
Já můžu dorazit i dříve. Tak se nějak domluvte
.
OK!
Tak jsem mluvil s BAKrvem.Kytky mu dám a vezme ti je na sraz.
Psala jsi, že jsi zítra doma, nebylo by jednodušší, kdybych si zajel??Můj mail mailto:michalvondr@seznam.cz
Já je vezmu do práce a někde Ti je předám.Domluvíme se na mailu mailto:michalvondr@seznam.cz
Tak tam přijdu. Možná se budu moci zdržet i déle než půlhodinky
.
Dobře, beru vše na sraz.
, budete se muset nějak podělit.
Na chvilku bych se v Citru mohl stavit. Je to od 19 hodin? To bych alespoň na půl hoďky tam mohl zaskočit. Anubias cichlidám nechutná. Ten bych bral.
Beru všechno na sraz, ať se BAKrv přihlásí.
Anubias nana, vallisneria Rubra.
Pokud bys chtěl, ve středu jsem doma i dopoledne - nejdu do práce (zbytek bych pak vzala na sraz). Pokud bys je chtěl a nehodilo se ti to ve středu, nějakou dobu ve sklenici vydrží.
Tak jak se Ti to bude hodit. Já se přizpůsobím.
Giganteu, hnědovku i nějakou kryptošku-zřejmě kryptokorynu sumatránskou mohu nabídnout.Jen domluvit předání.Dělám v ČB.
dobre tak ten trs rozdelime a pulku si vezmes ty a pulku tady kolega
ja bych si pro zmenu rad zamluvil tu neurcitelnou cryptocorynu - bude s emi hodit do sbirky
Ahoj všem, včera jsem měl konzultaci s BAKrv.Zval mne na sraz, ale bohužel nemůžu.Přesto bych si dovolil požádat o vzorky rostlinek.Nevím přesně jaký, mám akva po přestavbě a ještě nevím, co mi poroste.pokud bych nějaké rostlinky dostal, vzal by mi je BAKrv(sice to ještě neví, ale on to určitě pochopí)Děkuji mnohokrát a doufám, že se příštího srazu zúčastním osobně.Pavelvon
Pár rostlinek bych si vzala.
Taky jsem plela. Chtěl by někdo:
Cryptocoryne Wendtii Tropica - vínová
Echinodorus lothario - dospělý cca 20 cm
Bacopa monnieri
Vallisneria Rubra - jako gigantea ale červenající se
Cryptocoryne "crispatula" - ta dlouhá, co ji neumíme určit
limnophila aromatica - emerzní
Já si dám dámskou jízdu v práci.
tak zatim s tim na stredu pocitam...od 19h v Citru?
Ty mají spíš ostrý jazyk, než zuby
A co budějovické akvaristky??
Jen aby
Budějovičtí akvaristé nekoušou
0 26.02.2012 07:34 Zdendis jeste nevim jestli mi to casove vyjde pokud ano tak se stavim , zatim to je 50 na 50 ....
ja mam celej tejden odpoledni takze do 22h v praci .... krom toho, ze me tady nikdo nezna ...
Hm, tak zase dámská jízda?
Starší reakce
A nehlaste se všichni!
Je pomalu konec února a Citro baru se po nás již určitě stýská
Tak co byste řekli na "přestupný" den 29.2.2012?
Starší reakce
Ahojte, cyhstáte se někdo na setkání Akvatery tento čtvrtek??? R
Starší reakce
Zájem o další propagaci určitě máme,záleží na podmínkách.Prosím upřesňující info na mailto:akvateracb@seznam.cz
0 09.02.2012 21:10 AKVATERA CB – Schůze-setkání akvaristů
Příští čtvrtek 16.2. od 18 hodin v restauraci Bárovka proběhne schůze Spolku jihočeských akvaristů AKVATERA CB o.s. na kterou Vás opět zveme.
Ještě info k akvatrhům:
31.3.-Roháč-Třeboň
21.4.-Výstaviště ČB-9:00-16:00
13.10.-Roháč-Třeboň
Aktuální informace k dění spolku najdete na webu:
akvatera-cb.aspone.cz marter napsal: Ahoj, nemate nekdo v Budejcich nejake hejno rybicek navic cca20-30ks, mam 2 130l akvarka a nejak po letech potrebuji zas doplnit stavy. Za rozumnou cenu, staci sms a ozvu se, diky Marek 608 300 480 nebo na mail mailto:marter@seznam.cz
Hlavně, že sis tam neodložil rybičky při uklidu akvária.
Výborný nápad.
Snad to tedy vyjde a snad bude tam více prodejců než minule.
Jen poznámku k Budějovické burze, v akcích zatím nic není. Pokud by byl zájem, mohl bych zařídit pro větší osvětu mezi lidem zprávičku do Českobudějovického deníku.
jak zamrzli....ja o vikendu odmrazoval lednicku a mrazak a vyndal jsem nejake prirucni lahve aby neprekazely na balkon - druhej den prijdu a rikam si co to tam vyrostlo za silenej kvetak na parapetu okna
praskla flaska s bohemkou - dokonce to ani nijak nevyteklo - jen to udelalo takovej bilej penivej zmrzlej "kvetak" velikosti fotbaloveho mice a primrzlo to cele k omitce - tak to ted opatrne prekracujeme a cekame na jaro
Máš ji mít, jen říct kdy.
Nikdo se nehlásí na sraz, asi všichni zamrzli.
Jestli není jiný zájemce, dala bych "aromatice" druhou šanci. Ta původní to nedala, ani já jsem nestihla pokus o nějaký ten exotický pokrm.
Mimochodem, o nějakém srazu teď v únoru se neuvažuje?
Neměl by někdo zájem o Echinodorus lothario? Vyrostla mi sazenka. Velikost dospělého cca 20 cm.
Taky mi přebývá Limnopila aromatica emerzní rostlinky.
ahoj kdyz se podivas na toto forum vyse tak sou tam psany dve burzy jedna v Treboni v breznu a druha v Budejcich v dubnu ....
Přidat reakci
1 ...... [42] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x