Setkání akvaristů - České Budějovice
Ahojte,jak to vidíte s dalším setkáním??? Bude už první středu v říjnu??? Do Třeboně na burzu bohužel už nemůžu, protože jedu na dovču do Chorvatska (bruslit a lyžovat
). R
střevličky jsou dobrej nářez...
kdyz jsem to slysel poprve (to si jen tak obcas chroustly) tak jsem pet minut hledal kde mi praska akvarko
To je úžasný, a pak že jsou ryby tiché
V pondělí ti napíšu. Dík.
jsou tvoje - staci napsat kdy a kde se pro ne stavis
Bral bych je. Od úterý kdykoli.
jo jeste jedna vec - nechcete nekdo trs (odhadem tak 30 vzrostlych rostlin) Sag. subulata? Dneska jsem je vyndal z akvarka tak zatim je mi jich lito je dat zelve.
Zdravim, minule na srazu jsme se dostali na "chroupani" strevlicek pri krmeni a sliboval jsem video se zvukem tady je odkaz ke me na web:
www.cncnet.info/… (ma to cca 50MB)
doporucuji stahnout (pravym a Ulozit odkaz jako...) k sobe na disk a pak az prehravat stazeny soubor.
To praskani je brane normalne mikrofonem na fotaku - je to slyset do vedlejsi mistnosti - slysim to i ted od vedle jak to jeste porad chroupou.
No jo, oni budou vděční za cokoli, já je moc nekrmím.
Radek: Mám... Už jsou v akva jednom... Jdu zkusit udělat foto,ale mám jen telefon. Foťák nějak lehl...
Bak: Já jim tam povídal, jak jsi psal, že jsi na umření máš kdejakej moribundus a on má pán jen rýmičku...
Včera to bylo moc fajn odreagování. Ráno jsem nasypala do akvária všechny ty krásné okružáčky. Jsou fakt super, jak zlaté korálky a pracují. Ryby je zkoušely sežrat a nechápaly, že tihle nějak nejsou připraveni ke konzumaci
. Takže Dášo díky.
Tak smrtelná mužská nemoc na 7, jo?
První středa v měsíci vychází přesně za 2 týdny, musíme se domluvit jestli ano nebo nebo to necháme až na listopad, protože pak je hned v sobotu burza v Třeboni, kam asi někteří z nás zamíří...
Jinak děkuji gaume (+pesanovi), sivon, Spookymu1 a RadkoviCX (+ synkovi) za pěkný večer + Radkovi za doušku.
nemas zac...stejne by je jinak sezrala zelva
skoda ze nas tam bylo tam malo...jinak dekuji "sivon" za anubiasy - chtel jsem dva a mam jich snad 5 kousku
Lidičky díky moc, za super večer.
Radku díky za kytičky... zatím jsme je dal do kyble vedle akva a zítra se na ně vrhnu je přebrat...
Ahoj lidi, omlouvám se, jel jsem z Rakouska, ale ještě jsem musel pracovně zůstat na Moravě...No a to jsem se tak těšil!
Mějte se a doufám, že jste to užili!!!R.
Bak: Hlavně se koukej uzdravit
Já dorazím nějak kolem té sedmé...
OK. Zítra v Panské nashle.
Ještě vlastně dotaz. Je to v Jack baru v Panské? Nějak jsem se v těch 18 stránkách už ztratila.
Bohatě, bohatě. Přendala jsem do velkého nějaké od Heleny a oni jsou vděčni a pracují.
jo udelam zase balicky - stejne uz to asi v nejblizsich dnech pomrzne
Já bych ubytovala nějakou tu Egérii, poslední měsíce mi nějak nechce růst, potvora.
Jinak můžu donést Pistie, pokud by se našla nějaká "hračička"
, co si bude chtít hrát s vyvazováním malých hnědovek "Windelov", tak taky můžu donést. Pro "sivon" nalovím okružáčky, 10 - 15 ks bude stačit?
Radek: Já bych si dyžtak něco odnesl.
ahoj, ja bych si vzal tak 2ks na zkousku
jinak kdo by chtel tak muzu zase prinest nejake S. subulaty, Egeri a ja nevim co jeste tam v bedne mam
Starší reakce
Ahojte, tak můj příchod v úterý je lehce ohrožen
, budu muset být pracovně v Rakousku, pokud vše půjde hladce, měl bych to do Budek (ČB) stíhat...tak mě držte palce! Nejdete někdo na akva výstavu do Botanické zahrady na Slupi v Praze, je ode dneška do neděle....R.
Starší reakce
BAKrv napsal: Já fakt za to nemůžu , mám na to několik papírů
myslis vysvedceni? ty se nepocitaji...
Chápu, ale existují i kontroly pravopisu přímo v prohlížeči, nezachytí všechno, ale velkou část hrubek, nespisovných výrazů apod. podtrhávají. Je už pak jen na tobě, jestli to ignoruješ nebo ne.
Já fakt za to nemůžu
mám na to několik papírů
, ale to překousneš
(Já to tvoje "vydět" marně rozdejchávám už 3. den.
)
Hospůdku zamluvím.
To úterý 21. by mě mělo vyjít. Tak snad už vás konečně poznám
Jasan! Dáte to někdo do akcí?????? R.
Souhlas
21.9. vyhovuje, prvni streda v mesici take a 19h je take ok - driv urcite ne
Jasný.
Spíš zkus nějakej konkrétní termín, kdy můžeš, jinak se nedomluvíme nikdy. Aspoň že tu hospodu máme.
Hlídej si tuhle diskusi
ja jen bych poprosil - 28.-31.10 jsem na fotoexpedici tak pokud by to slo nekdy mimo tento termin
Přidat reakci
1 ...... [62] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x