Setkání akvaristů - České Budějovice
A stačilo nakouknout, plno lidí v ČB ji nabízí zadarno.
Jé, babelku jsem sháněla, ale konečně jsem ji dostala aspoň na burze. Škoda, že takových akcí tady po Budějkách není víc...
0 20.04.2012 18:48 ladis – kancici
Dobry den nemel by ste zajem nekdo o kanciky vymenim za kytky nebo za ancaka samicku zatim dik
mám zájem. Budu na burze v ČB. viz SZ
Neměl by někdo zájem o vzrostlý Echinodorus Lothario? Má cca 20 cm dlouhé listy a po letech jsem došla k názoru, že je pro mé akvárium opravdu moc velký.
hmmm super a děkuji za důležitou informaci
0 19.04.2012 20:36 Akvatera CB – Parkování
Ještě jsem zapomněl-stačí na vrátnici nahlásit,že jedete na akvatrhy a nechají Vás projet a můžete parkovat zdarma uvnitř areálu.
0 19.04.2012 20:34 Akvatera CB –
Re: vlk9 Nebojte akvatrhy budou a to i s občerstvením a prodávat budou i teraristé
No to doufám, že bude, když jsem si na to vzala dovolenou!
Jinak sortiment je na stránkách Akvatery:
akvatera-cb.aspone.cz/… .
0 17.04.2012 23:16 alfik1 – burza
nevíte někdo jestli ta burza v sobotu pořád bude, je sice psaná v akcích, ale raději se ptám a pak jestli nevíte co tam bude nabízeno nebo nahlášeno k prodeji
Starší reakce
0 02.04.2012 13:40 alfik1 – krevetky
Chtěl bych se zeptat jestli tu neni náhoudou někdo kdo by daroval nebo za nějaký malý peníz nabídl nějaký druh krevet už nějakou dobu o nich přemyšlím a na burze v Třeboni jsem na ně zapoměl
jinak udat to teda tady v CB asi realny neni co ? takze to odundam rovnou do kose, ty nejmin pekny kousky
Jen odendej. Krom toho, že stíní, taky bere živiny ostatním kytkám.
ja sem mel cast vedle v kybliku jako jsem videl u tebe ale ted to mam zase sechno tam, uvidime, asi zase neco odundam az se mi odstoji voda
Dobrá
Až dam do kupy fotky tak to sem dám
Ale já nenapsala, že tam máš hned něco nalejt.
Třeba by pro začátek stačilo nemít jich tam tolik.
uz jsem jich par dala stranou, nez je vyhazovat...az jich bude aspon deset, tak dam vedet.
gaume napsala: vicka ti schovam!
jojo vicka vickovi... diky moc. jinak jsem jako smrt - beru vsechny rozmery, pouzivam to i jako podstavce pod strojky
z tédle várky všechno rozdáno, ale neboj dávam tomu tak měsíc a bude toho zase dost.
Tak ty mechy bych si od tebe ráda vzala, ale jsem v lázních a přijedu až po velikonocích.
Kdyby náhoudou neskončily v koši, tak se hlásím. Bohužel jsem se na net dostala až dnes.
ustavprochore napsala: Víš co toho každej tejden vyhážu do koše? A jen tak mimochodem, mrkni někde po projevech nedostatků ve výživě.
dys chci hnojit tak mi nadavas, a dys to mam nevyziveny, tak mi taky nadavas.. tak mi rekni co mam teda delat
ano, mam to od tebe a verim ze toho mas taky mraky, ale i tak, je me to lito hodit do kose :(
sneky fakt nechci, muzu je vypustit leda do prirody, slepicim bych je fakt nedala
vicka ti schovam!
dík za info, zítra tam budu, tak se po nich podívám
Loni na jaře byly 100% v Třeboni, třeba budou zase.
Víš co toho každej tejden vyhážu do koše?
A jen tak mimochodem, mrkni někde po projevech nedostatků ve výživě.
Daruji prodam vymenim - tuto plovouci rostlinu, nejak se tomu u me dari az prilis takze se ryby pomalu nemaji kde nadechovat
idealne ceske budejovice osobni predani
Nechcete někdo vodárenský písek(používá se ve vodárnách k filtrci) do akva,faty zrušil akvária a dost mu ho zbylo,zelenina mu v něm rostla pěkně
Můžu ho přivézt do Třeboně v sobotu na burzu.
víte někdo o nějaké pěstírně nebo akvaristovi který je má na prodej v okolí ČB? Našel jsem je za super cenu 25Kč/ks ale nechce se mi je posílat z Ostravy, radši bych osobní odběr v JČ. Mám strach co s nima pošta provede.
dekuju moc, to je presne ono
Nemate nekdo prosim po ruce parametry vody v Budejovicich ? nemuzu to nikde vygooglit :(
zdravim, mel bych prosbu - mohli byste mi budejcaci schovavat vicka od krabicek co se v nich prodava krmeni? Jde mi jen o vicka - ruzne velikosti. Pouzivam je na odkladani soucastek hodinek aby se mi to nekutalelo po stole.
Diky moc.
Starší reakce
azonic napsal: Taky jsem koukal že spousta lidí používá filtrační křemičitý písek www.mountfield.cz/…
ten pouzivam ja a u me zatim tenhle jemnej vede - nezapadava do nej tolik bordylek a kytky v nem rostou take fajn
Starší reakce
0 16.03.2012 21:25 azonic [63] - Rostliny Rybičky: určitě nějaký neonky, paví očka, čichavce, ancistrusy, panceřníčky, možná cichlidku kakadu.
Rostlinky:Sagittaria subulata, Cladophora aegagropila, Cryptocoryne affinis spíš méně náročné rostlinky, podle toho co seženu.
napis aspon jake chces ryby , jake rostliny a pak se da radit jaky pisek .....
Ceny jsou dobrý ale furt si nejsem jistej tou zrnitostí
Myslíte že ten písek jemný hnědý 1-4mm by byl dobrej?
0 16.03.2012 00:09 rejpal1977 na rudolfovsky je firma F+F a maj tam spoustu veci a celkem slusny ceny a jejich stranky jsou
www.jogi.cz 0 15.03.2012 20:21 azonic [63] - Rostliny Ahoj, zakládám si akvárium a dočetl jsem se tu, že ideální písek by měl mít zrnitost 2-5mm. Chci se zeptat kde bych takovej písek koupil v Českých Budějovicích. Koukal jsem se u Hocha v Globusu a tam chtěji za 3kg pytel 43Kč což mi přijde docela dost v porovnání s cenou na internetu kde se pohybuje okolo 25Kč. Díky za rady Martin
EDIT: Našel jsem tenhle písek
www.chovatelske-potreby-cb.cz/… je tam možnost vyzvednutí v ČB i ta cena je celkem fajn ale nevím jestli už není moc hrubý.
0 15.03.2012 18:06 bulva15@seznam.cz –
Re: BAKrv Šneky si nech
Já nevim 100-200,-??
400 šneků o Radka
ty prodáváš
0 13.03.2012 19:16 bulva15@seznam.cz –
Re: BAKrv Kolik dáš?!
Přidat reakci
1 ...... [40] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x