Setkání akvaristů - České Budějovice
Terasy jsem si nevšimla, ale servis byl posledně dost hroznej - popletli objednávky, něco nedonesli vůbec. A to nás bylo jen 8 a nebylo to poprvé, bída prostě...
All: Kam jinam a kdy?
Starší reakce
Co se stalo s Citem? Jel jsem okolo a koukal jsem, že už tam není ta venkovní terasa.
Na srazu jsme domlouvali nějaký termín - asi 12.11.? To by bylo asi moc narychlo, když jsme to hned nedali do akcí. Nebo pak za 14 dní.
Ale asi musíme vymyslet nějakou jinou hospodu, Citro už není, co bývalo.
Chce někdo velkou rostlinu Cryptocoryne "Tropica" (vínová)? Plela jsem a mám mateční rostlinu navíc, už byla opět moc velká.
Starší reakce
ahojte...tak co dobří akvaristé ...dáme nějakej sraz?
...mám tam dánio...chce ho někdo?
...a taky se chci zeptat na tu chovnu na včelný kde to tam je?..a kdy tam jsou?...a taky sháním vodu ...bud destilovanou nebo z R osmózy ..tak čauté ;)
Starší reakce
kdybys jí měla ještě na jaře, tak dej vědět
nové AQ budu bohužel zakládat až na tom jaře...
brýden všem....máte někdo vodu z osmózy?....klidně koupím
...nutně potřebuji ...
Ahoj, daruju Vallisnerii giganteu, překážela mi v akva, momentálně je v kyblíku. Odběr buď v J. Hradci, nebo v Táboře. Budu ráda, když se někomu bude hodit, je mi líto ji vyhodit. Je pěkně košatá, ale většinu listů jsem zkrátila na výšku akva (cca 60cm), jen několik je dlouhých přes metr.
tedka to bolo slabší...méně prodejců a druhů
..ale jinak nelituji toho že jsem tam by ;)...koupil sem hnojení jak sem chtěl a k tomu ještě násady
...
Nic moc, méně prodejců než naposled v ČB. Takže jsme sice sem tam něco koupili, ale žádná sláva.
ok,tak na burze!
asi mi to vyjde ;)
takže ...no stress...děkuji za nabídku
Alexi, budeš mít to auto nebo chceš svézt? abych věděl kde tě nabrat...
v pohodě, kdyžtak mi to ještě potvrď a pak se domluvíme kde a kdy tě naberu.
Už mam objednané místo jinde, ale díky
A nemohl bych osedlat to druhe misto?
...jeste nevim, jestli budu mt auto
...
Ahoj,pokud chceš, mám v autě ještě 2 místa volný určitě...
to je fajne
...nedavno jsme s ženou pořídili 380...je to trochu skok ...ale už si na to zvykám
Manželka mi udělala překvapení a sehnala mi 350 l
V cca 8:30 z Máje, pak bychom nabírali Dášu někde na Mariánském náměstí.
Snad budu do té doby O.K., sklátila mne chřipka.
Končíš nebo budeš pořizovat něco většího?
Ahoj bylo by ještě místo? a v kolik by se tak vyráželo.
Starší reakce
Já na otočku - v 10:00 domů. Mohli bychom vzít ještě jednoho člověka.
Ja ano
...a asi tri dalsi lidi ze srazu
0 17.10.2013 16:12 azonic [63] - Rostliny Pokud mozno...mel bych zajem jen o samci
0 15.10.2013 19:02 BAKrv [2] on má jen pruhované hnědé....pruhování je tmavší...
no esli by to šlo, tak bych si jich vzal rovnou 6. esli můžou být i zlatý, tak půl na půl s hnědýma bych nejraději, tedy 3:3
díky ti, Alexi!
Mam moznost ti jich sehnat treba 50
...od sefika
...tak kdyztak napis
Tak je to v akcich. Tak kdyz tu bude nekdo tak to odkliknete...jinak salonek se musi rezervovat ? ....
0 14.10.2013 21:49 Squit Squit: zitra přijdu ale až po 19h. Stonkové rostlinky na krmení herosů stále scháním.
Zítra bohužel nemohu,tak pro mne šnečky nenos,ale určitě je tam udáš.Ahoj
Tak to je pešek,drahá polovička musí služebně do Prahy a já se zítra na setkání nedostanu.Moc mě to mrzí.Ahoj a užijte si to
hmmm clovek mini....
mel jsem byt pryc dneska a nakonec jedu pryc zitra, takze nedorazim
Takze v 1800 v citru...aby to bylo komplet?
3 - 4 fišličky na oživení chovu bych brala.
Alex:
nechcete nekdo pavi oka? vesmes ty bile tuxeda - dneska jsem kouk do akvarka a je tam nejak prehusteno
15. predpokladam prijdu
Tak si to predame tam...toho patnacho?
...taky se na vas tesim
...
Taky se na vás budu těšit 15.
to by bylo moc fajn, to budeš hodná. tak příští úterý v 18h v Citru!
Přidat reakci
1 ...... [12] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x