Setkání akvaristů - České Budějovice
Já taky plánuju dorazit. A Egérii klidně pár stonků ubytuju.
Šneci jsou jasný, ale bude chtít někdo Rotalu rotundifolii a pár Pistií?
Jo a taky jsem před chvílí objevila v inzerátech burzu v ČB v dubnu, tak jestli to není nějaký předčasný aprílový vtípek, asi se brzo uvidíme znova.
tak super
nerikej, ze mas hodne Egerie
ja Ti ji dala vetsinu, co jsem mela a jsem zase na puvodnim stavu, je to des
Ahojte.Omlouvám se, byl jsem pryč mimo domov...a pak mě taky pár dní nešel Internet
Určitě přijedu, asi tam nebudu už v pět,ale jistě se stavím...Přerůstá mi v akva Ludwigia repens..pár kousků můžu vzít, stejně Egeria densa...kdybyste chtěli! R.
ja se take objevim, sice to trochu zkomplikovalo to, ze deticky maji zase prazdniny a zena je na sluzebce, ale zatim to teoreticky vychazi
Lomarova, teprve bude, musim tam zajit
Neboj já přidu
taky bych tam měl být okolo 17 hod. Na jaké je to jméno???
tak ja zamluvim stul pro deset lidi, doufam, ze aspon pet nas bude
Starší reakce
Ja bych to zruba spočetl kdo opravdu pujde k tomu bych pridal par mist a pak bych expandoval na další mista (kdyby se nas sešlo hodně). Okolo 17 hod je tam poměrne prázdno. Mám to vyzkoušene.
Datum, misto i cas souhlasi. Zatim
ahoj, budu se snazit dostavit take - rad se s vama uvidim. Sledoval jsem to tu jen po ocku takze rekapitulace:
ctvrtek 1.4.2010 v 17h v Malem pivovaru - heslo nebudu rozvadet
v patek si asi vezmu dovolenou protoze po Budvaru me boli hlava jak strep - s vekem se to horsi
klidne je tam dej
v pondeli bych zamluvila stul, jen potrebuju vedet, pro kolik lidi
Tak dobrá zpráva pro ty, co nemohou sehnat v ČB piskořky, včera mi dorazil balíček od Navika a je jich dost, tak se určitě podělíme. Navikovi velký dík!
Jinak ještě dotaz, neměli bychom dát pozvánky na sraz i na sousední weby (akvárko, akvarista, případně ještě jinam)?
Já už bych to protentokrát nechala takhle a na další termín ať si ostatní i z okolních měst řeknou nebo zahlasují u "BAKrv" na profilu.
jo aha
no u nas se to nedrzi, ja ani nevim, ze Velikonoce probehnou
Vítáni jsou samozřejmě mikro, makro i giga akvaristi
.
juuu, dekuju
Jj, jestli se něco nepoťape, tak taky dorazím na 17 +/- "akademická čtvrthodinka"
. A vezmu Rotalu, páč kolega jí nechce a tobě nějaký ty šnečky a Radovanovi asi taky.
ja bych se toho nebala, znam vas minimalne tri, tak to bude uplne v pohode
jestli prijdete v pet pet, tak tam uz 100% budu.
tak ja to teda nereknu, promin
na to nemam dost prorizlou pusu
nemuzu pod tohle rezervovat stul
kdyztak to bude na moje prijmeni Lomarova
No tak na to se nějak pozapomnělo. Co takhle kolem 17. hod.
Paráda!!!
Už se těším!!!!! R.
Jj Budvar se pije taky dobře ale druhej den mě po něm vždycky bolela hlava
OT
Neboj, já dokážu ocenit kvalitu
, ale Budvar je moje rodné pivo
.
1.4. Malý pivovar (předpokládám ta pivnice dole?) zní moc dobře.
Přidat reakci
1 ...... ...... [78] 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x