Setkání akvaristů - České Budějovice
Starší reakce
nebo na mail mailto:marter@seznam.cz diky
Ahoj, nemate nekdo v Budejcich nejake hejno rybicek navic cca20-30ks, mam 2 130l akvarka a nejak po letech potrebuji zas doplnit stavy. Za rozumnou cenu, staci sms a ozvu se, diky Marek 608 300 480
Ahojte. Byl jsem v Praze v Zoo Bráník! Pěkné! Není to velké, ale nabídka ryb slušná - hlavně ke koupi za normální peníz ryby, které člověk vůbec nezná nebo na ně nikde doponěco doposud nenarazil. Takže hned bych i něco pořídil, ale mám zarybníno a hlavně jsem jel busem a vracel jsem se až druhý den, takže jsem nekoupil nic
Ani šneka....(taky by se dalo vybrat) Do Uhřínevsi jsem se nedostal, tak snad příště! R
Starší reakce
tak sem na to kouknul a mas pravdu je tam napis Vystaviste tak se omlouvam dal sem spatne info .....
v pohode , jen kdyz se kouknes na branu tak myslim (nevim na 100%) ze tam je i napis Zeme Zivitelka ......
Ahoj, Uhříněves vypadá naprosto báječně! Jsem pro! Ale kdo bude teda řídit????
Teda, netušil jsem, že se Výstavišti České Budějovice říká "Živitelka" (a to neprudím ani nechytám za slovo). Je to ale určitě dost zavádějící....
Proto jsem myslel, že ta burza bude až v srpnu a že tam bude mraky lidí...
0 20.01.2012 07:56 Zdendis kdyz sem psal ze bude na zeme zivitelce , tim byl myslen areal vystaviste navic gaume psala datum kdy se bude konat v dubnu a to jeste zivitelka neni .....
Re:ustavprochore - dekuji napsalas to presne
To bylo spíš myšleno v areálu Výstaviště, ne v době konání "Živitelky", ta bývá koncem srpna. I když, kdo ví...
A jestli se jede na výlet, já bych prosila vzít to ještě přes Uhříněves -
www.facebook.com/… právě že jet nemůžu, jen bych "využila" kurýra byď za malý příplateček.
zaprvé bych tam nechala nehorázné peníze, které teď prostě nejsou, zadruhé musím brát ohledy na rodinné vztahy a nenapínat přespříliš trpělivost jistých spoluaktérů
přinejhorším holky pocestují v krabici
nestraš, na burzu se těším a doufám v pěkný zážitek
Do Vivária bych "někdy" jel!!! Ale musel bych se k někomu přidat do auta...Taky by se dalo po cestě zastavit v Zoo Bráník...
Ta burza v době Země živitelky je dobrý nápad, protože je tam kvantum lidí, takže by to mělo být potenciálně úspěšné. Jen je tam nepoměrně vyšší vstupné a taky možná může být těžké se tam přes davy propracovat. Jo a takový 3-5 letáků bych uživil i tady v Hradci ano
Kdy naplánujeme setkání??? Nebo se jen připosejdem s Akvaterou příště? R.
nepojedete někdo do vivárka mělník...někdy?
ahoj Rado, no super, ze jsi uz doma! ja si rikala, ze nejak nepises! az budou letaky, dam vedet a nejaky bych ti dodala (nebo bys mohl i cas vytisknout, kdyby to slo
)
zdravim Vas vsechny...jsem doma...tukam zda se jak hodinky tak asi ok, jen hraju vsema barvama - heparin je svina.
co se tyka burzy - neni problem roznest zase nekde najake letaky, ale doufam ze to nedopadne jak minule - kdy jsem to vylepil a pak chodil kanalama protoze se to dva dni predem zrusilo.
děkuji, snad to i nějak zaonačím
ještě si to někam napsat a nezapomenout kam
0 13.01.2012 16:12 Zdendis Ucast byla velka cca 16 lidi , probirali se hlavne veci kolem burzy Budejcke a Trebonske , zda Budejcka ano nebo ne , jak s reklamou na burzu aby to vedelo co nejvice lidi , doprovodne akce k burze a tak (to se tykalo hlavnme Trebonske , ta je jiz zabehla ....) .
0 13.01.2012 14:57 Zdendis ta burza bude na Zeme zivitelce od 9:00 do 16:00
Horší je, že takhle blbnu od rána.
V pohodě, náhodou jsi mě při pátku třináctého pobavil.
Linduš: To bude muset Hanka, já tam nebyla.
ta budějická mě taky zajímá, prosím prozraďte víc
Jejda! Tu Budějickou jsem úplně přehlídl.
Prosím, můžete někdo napsat, jaký to včera bylo, kolik lidí se sešlo atp.??? Díky!
To vím, ale gaume píše 21.4. bude burza v ČB nebo jsem slepej?
Od kdy je Třeboň součástí Budějc?
0 13.01.2012 10:21 Karel Kde by měla být ta burza v ČB?
Ahojte, nakonec se nemůžu zúčastnit, protože mě zachvátila nějaká viróza...Ach jo, dost jsem se těšil. Tak snad si to užíváte a aspoň sem napíšete, jaký to bylo....případně fotku??? R
0 12.01.2012 15:03 Zdendis JA PRIJDU LEHCE PO SESTE HODINE
0 12.01.2012 14:01 Dess Ja když přijedu tak přijedu kolem 19 hod
Tak nepůjdu, nějak nás schvátily nemoci a navíc syn přijede z Alp.
tak nějak já
tak já nedorazím dneska mi odešlo auto. Ach jo
0 11.01.2012 12:16 alfik1 – RE: radovanovo
neber mě za slovo pro srandu znamenalo nic složitého jen pro uklidnení
Jen aby se nás kolegové nelekli a neutekli ze své schůze
"Rybičky pro srandu" není dobrý postup! To bych ti nedal ani mřenku!
0 11.01.2012 10:05 alfik1 – pávčata
neni tu náhodou někdo z Tábora kdo by za nějakou rozumnou cenu mohl poskytnout pár kousku paví oček chtěl bych to do práce jen pro srandu a vozit to z Budějic se mi nechce
Že bych se zase po delší době ukázal?
Tak tam možná taky po němčině zaskočím. Tam snad přijde více lidí než naposledy do Citra
Takže nyní oficiální pozvánka :
rybicky.net/akce/786
Pokud můžete, dejte vědět dalším potenciálním návštěvníkům setkání!
Ještě jsem zapomněl přiložit mapku, buď přímo :
www.baarovka.cz/…
nebo si cestu vygooglujte
Je vidět, že už se nemůžeš dočkat!
mam, tak se ozvi. dojedu si tam a odvezu si je domu. diky!
0 09.01.2012 21:14 Akvatera CB –
Re: Dess Je to domluvené přímo s majitelem,ale možná to nemají v kalendáři jako sraz akvaristů
Pokud se zadaří, přijel bych s Mahym autem....počítám kolem 18 hodiny na místo (Baarovka). Snad se mě ty potvůrky podaří pochytat! Když tak bych ti písnul až budeme na cestě. Máš pořád stejné číslo (777 a nějaké drobné)
R.
Přidat reakci
1 ...... [43] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x