Setkání akvaristů - České Budějovice
Tak tam nebyla špatná obsluha ne?
Za mě klidně jo, snad vyměnili i obsluhu.
Já se taky připojím ke 30.6., příští týden se budu dovolovat mimo ČB.
jsem pro 30. se zase jednou příjdu podívat
můžu 16. i 30.
Starší reakce
Tak jsem se tam taky dneska zaseknul a maj tam gavůnky wernerovi a duhounky vidloocasí + galaxky. celkem pěkná akvaristika až na ty plastový věci a písky. Ještě pořád tam nemaj názvy ani cenovky. Kytky jsou už asi probraný.
to jsou galaxky
...mám kubotai
ale dík
Hi...po dlouhý době sem něco šoupnu....Daruju nebo vyměnim docela velkej bolbitis a hnědovku co sem měl pod slabym světlem u pavích ok...pak tu mam jakýsi anubias asi dvacet cm...přebytek....JINAK: máte někdo zkušenosti s kubotaikama(microrasbora)? Koupil sem jich 10 a chtěl bych je nějak pomnožit ale net je na ně chudej...a když, tak všecko v AJ...
Ale to zas nemůžu říct, měli tam třeba čerstvou dodávku kytek z Aqua-Daho, tak jestli něco potřebuješ a dokud to neumoří v nevhodných podmínkách... I rybky (krom těch čtverzubců) nevypadaly špatně, nějaký pěkný malý gavůnky (asi Wernerovy???) jsem tam viděla, pěkný paví oka a tak.
Takže nemá cenu se tam ani chodit koukat
Minule na srazu jsme se bavili o připravované nové akvaristice ve "Dvořáku", nevím teda jak dlouho mají otevřeno, ale dnes jsem tam byla a asi to bude zas další krám, kam radši chodit nebudu. Nádrže bez popisu a cenovek, část kytek v kaskádě bez pořádného světla, zato velký výběr barevných písečků a umělých "kytek" v neonových barvičkách. K tomu výřečná prodavačka doporučující zákaznici, která toho evidentně o akvaristice moc nevěděla, čtverzubce. Ty jsou v nádrži s nějakejma tlamovcema (či co), podle stavu ocasních ploutví ani nevypadali moc zdravě.
Starší reakce
Je moc hezká, klidně si kousek vezmu, ikdyž mám jen 54L.
Taky bych nějakej plevel našel
for all: v Citru už mají otevřenou zahrádku takže můžeme příště tam
Starší reakce
Já bych na to málem zapomněl
ještě, že jsem sem kouknul
každopádně na šestou jsem tam
zkus tady Alexe, ten ji má
dneska mam žízeň, už se teším na pivo. Přijdu snad hned v 6 ke koníčkovi. zase budu rád za všechny kytky pro herose na krmení.
Starší reakce
19. přijdu
Navrhuju teda sejít se v pondělí 19. - ty, Dana a já a třeba se ještě někdo přidá...
mas PMko
pro ostatni je to i v inzerci rozepsany
Starší reakce
Povídej, parametry, cena....
Pokud by byl zajemce, prodal bych svoje CO2.. potrebuju penize na opravu auta
V úterý se nám nesejde Dáša s Filipem, kvůli směnám. Na posledním srazu jsme řešili, že to tedy bude ve čtvrtek, kdy budou moci oba.
Pondělí 19.5. je tedy druhá varianta.
V pondělí bych taky mohl
U mě dobrý.
Azonic: No vidíš, úterý zas nemůžu já. Ještě mě napadá, v pondělí bys mohl?
Ve čtvrtek nemůžu
ale kdyby to bylo obvyklé úterý v tom týdnu tak to bych mohl
Další sraz čtvrtek 22.5.?
Starší reakce
zdravim po delsi dobe...nejak nemam cas. Nechcete nekdo pavi oka (vesmes jsou to ty bila tuxeda) mam jich asi milion a uz je nezere ani zelva. Jsem marod takze jsem doma ted nonstop.
Starší reakce
Dorazim po pul sedmi tak mi nikam neutecte ju
taky se na vas vsechny tesim
Samce samotné mi zatím vždycky prodali, mají nějakou větší úmrtnost než samičky. Já bych je i dokoupila, ale další 3 ryby už tam opravdu nechci přidávat.
Hezký, akorát já už si minulý týden na úterý domluvila čajovnu, tak neslibuju.
Jinak jestli jsou ty titejky nějak akutní, tak můžou ke mně, sice k nim nemám samce (a nejspíš mi je samotný nebudou chtít prodat), ale oni už by se nějak porovnali.
ok, tak si to už budu pro příště pamatovat 18-18.30
tak ahoj všichni v út!
Já jsem do šesti v práci takže přijdu kolem půl
Určitě dáme obvyklých 18:00. Jako vždy většina přijde o půl hodiny později (taky mi to občas nevychází
), tak abychom se do večera sešli
Kytky přinesu, mohu i pár okružáků a granifer, pokud bude zájem.
jj, už jsem ti to tam včera komentoval - máš to cool...
pokud půjdeš na sraz, tak musíme hodit řeč...
Přidat reakci
1 ...... [9] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x