Setkání akvaristů - České Budějovice
Ja to mam v lednici vsechno pohromade, tim se asi nic nezkazi, ne ?
Šneky jsem nakonec vždycky někomu udala :c) Všude se najdou blázínci přes něco, já našla i přes šneky.
To by bylo idealni
ja bych byl pro ale nevim jak to bude.. v tejdnu to je 50:50
Cožpak krmení pro rybky, ale jako úklidová četa jsou k nezaplacení.
Všem: Sejdeme se ještě do Vánoc?
No ze setkání v Citru si taky asi bezšnekové kytky neodneseš.
Dáša má ale, bohužel, pravdu, kytky za to nemohou.
Tak to zkus brát z té pozitivní stránky - máš zadarmo živočišné krmení pro ryby.
Ja bych urcite nejaky ubytoval
To ale není chyba prodejny.
Když si koupila ty kytky, tak jsi je ošetřila jak?
jo Endlerky by byly fajn, mam jedno akva s neonkama, pavcatama a par black mol, tak tam by se urcite hodily. co bys za ne chtel?
Koupila jsem si v Mercury jednou kytky a zanesla jsem si celé akva šnekama. Od té doby ve zveráčích nekupuju ani kytky.
aqua daho to vozi tam jako tam, na tom neni co zkazit, pokud se to tam nenakazi necim vylozene
Globus je něco podobného jako mercury. Živočichy bych si tam nekoupil, ale kytky nebo jiné věci asi jo.
Ahoj nemate nekdo navic na prodej za dobre nejaky rybky? Chtel bych to zas nejak doplnit. Diky za nabidky na mailto:marter@seznam.cz
Díky, ale rybky nakupovat nechci nikde ve zverimexech. Dala jsem jen tip.
Nějakou břidlici mívali i na Rudolfovský v akvaristice p. Winklera.
Jinak tu občas prodávají svůj sortiment Koblasovi.
břidlici mívaj v Ternu co tam je ten zverimex, co tam zrusili rybky tak jsem tam nebil, ale mívali ji tam
Tu břidlici myslím, že na sto pro koupíš u kauflandu. Je to firma BIRO-D jsou hned u křižovatky s dlouhou loukou.
No ryby z globusu bych ti radši moc nedoporučoval, pokud tě nebaví pořád něco léčit... a dekorace a vůbec všechno je tam drahý jak prase
Já dostala tip na zverimex v globusu, prý tam mají široký výběr pro akvaristiku i co se týče dekorací, ale ještě jsem tam nebyla. Právě jsem břidlici taky scháněla.
myslis v ty kaprárně ? kořen sem tam mel u pani objednany nejaky vetsi tenky, tak doufam, ze si me to nevykoupil
na odkaz mrknu, diky
Ahoj nemate nekdo navic na prodej za dobre nejaky rybky? Chtel bych to zas nejak doplnit. Diky za nabidky.
0 22.11.2012 16:49 azonic [63] - Rostliny Tu kubu jsem koupil tady
www.aquariummidaschober.cz/… navíc pán mi dal submerzní rostliny takže se okamžitě chytla. Pokud ale vydržíš a bude se jí u mě dařit tak ti pak kus klidně dám
mimochodem dnes jsem byl zase v akvaristice na Rudlofovský a koupil jsem tam dva mooooc pěkný kořeny (tuším že paní ríkala čajovníku) a navíc jsem dostal zdarma vzorek Sak Green ve všech velikostech.
Tu kubu ja bych prave potreboval nekde sehnat dobre , ale nevim kde.. tak dys se rozroste, odkoupim rad
Taky, taky?
Ale nějaké přízemní by se šikly.
tak jsem se tam vcera zastavil
dojmy vic nez pozitivni - nakonec jsem se tam vykecaval dobre 20 minut - byl tam zrovna i majitel
zatim tam maji jednu stenu akvarek s rybama, ale pry bude i druha takze sortiment bude pry nejlepsi v CB
krmeni jsem nakoupil za opravdu lidove ceny - SAK mi zatim ryby moc nezerou, ale ony si urcite zvyknou
jinak pan se nebrani vykupu (asi nebude dobre mu tam nosit 2 pavi oka
)
kytky pry jsou take na ceste
takze tak a docela dobre
prosimtebe je to presne tady viz priloha. hned napravo od ty hospody rohovy to najdes
cislo popisny by mohlo bejt cca 79/89.. driv tam podle fotky na streetview byla nejaka astro poradna, ale ted je to tam znaceny, plus ve vyloze akva s nejakejma africkejma potvorama velkejma krasnejma..
to krmeni co pises tam maji, i me ho pani prodala a rybky to docela zerou. doufam ze se tam tenhle tejden podivam, esli mi pani objednala ten koren co slibila a jak to vypada s kytkama, esli uz maji
Zdravim, kde ze to tedy presne je? Doslo mi skoro veskere krmeni a SAK jsem jeste nezkousel.
Kdyz projedu z mesta pod viaduktem tak je to jak cca daleko a na ktere strane?
pripadne ktere cislo popisne na Rudolfovske
www.mapy.cz/…Starší reakce
tak jsem tam byl dneska taky, a rybicky pekny, vyber sice neni nejvetsi v CB zrejme, ale jednak sou v super stavu a druhak o tom pani asi docela i neco vi, coz je na mistni pomery docela velky plus. kytky nemaji, ale pribudou, stejne jako koreny a dalsi dekorace. jsem spokojen a doufam, ze budu postupne jeste vice
o kytky se ti tu postarame, neboj
jak to tam vypada s kytkama, pripadne mechy apod. ?
V prvni rade musim najit krabici nebo pytel, do kteryho se zabalila nabijecka na fotak
uz sme hledali 2 lidi 3x a zatim marne.. ale zejtra ma prijit posledni kus nabytku, takze by se melo vsechno uz vybalit a najit
...nikoho to tady nezajima a nema to s lepenim nic spolecnyho, ale v poslednich dnech toho bylo na me docela hodne...
Tohle znám - "přetažení"...
To se pak někdy sám nestačím divit, co dokážu...
(Pak se pochlubte s fotkami.
)
Přidat reakci
1 ...... [34] ...... 79
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 78481x