Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Jaké rostliny

NápovědaFórum » Akvarijní rostliny » Výběr rostlin 

Přejít na předchozí stránku 68 Žádná další stránka   1  
Jaké rostliny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.09.2006 18:36 Muž [] – rostlinky
Při objednávání a kupování rostlin dej pozor,aby byly akvarijní.V obchodech nabízejí i rostliny nevhodné do akvária. Nenáročné jsou Echinodory,Vallisnerie,Egerie,Limnophily,Hygrophily ;-) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.09.2006 18:15 Muž mch.sokolov [160] - Cichlidy – snad můžu:o))
mno zkus juknout na tuhle stránku,Já si u nich objednal a jsem spoky :-) ;-) www.agroholding.cz a i ceny sou dobrý,oproti akvaristikám :) tedy u nás hlavně :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.09.2006 18:05 Blue – Kolik rostlinek a jaké?!?
chci se zeptat zkušených akvaristů, kolik rostlinek a jaké dát do 200l akvárka? Mám jich tam zatím asi 6 ale jsou to takový prcky, a v obchodě jsme nikde větší neviděla, mám čekat až vyrostou nebo mám shánět normálně v akvaristice nějaký vzrostlejší? :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2006 17:31 911 – Kytky
Zkus Hnědovku Křídlatou. Dle mých zkušeností vydrží poměrně hodně. Mám ji u dospělých Ocellatů a pořád se drží (jako jediná). Vydrží i zásaditou a tvrdou vodu, navíc přijímá živiny přímo z vody, takže s ní můžeš nechat obrůst dřevo atd...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2006 16:15 procha – rostlinky
Dík za rady. Zkusím to. Oni je ani moc necupujou. Spíš bych řekla, že se jim moc nedaří. Nevíte, čím by to mohlo být? Nevím ale jaké rostlinky mám. Myslíte, že by jim mohla ubližovat hnědá a zelená řasa? :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2006 11:16 Muž Killer [134] - Sumci – rostliny + tlamovci
tak mě nějakou dobu vycházeli tlamovci s rostlinkama docela dobře,ale jak už jich tam začlo být hodně,tak se do rostlin pustili a nezachránil je ani mech,ani listy kopřivy,prostě nic...teď mam novej problém - na rostlinách je silná vrstva řasy a já zjistil že už mam v celym akvárku jen dva čističe + šneky,tak s tim musim něco udělat...Jinak bych tam dal asi jedině anubiasy,úpak tam mam bolbitis a crihium thanum microsorium...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   29.05.2006 10:10 Muž Márty [12] - ADA Aquascaping – rostlinky
spise zadne, rostliny se s tlamovci moc neudrzi, vetsinou je rozcupujou, muzes skusit ruzne druhy anubiasu, ale to je tak vse
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   28.05.2006 22:01 procha – rostlinky k tlamovcům
Prosím poraďte jaké rostlinky k tlamovcům. Rybičkám se daří, ale zaleni ne. Ňejak neroste a neroste, je zahnědlá a občas upadne lístek.Dík. :-(

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 67 ...... [68]

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 52819x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/3037?od=3351