Krevetky - chov
Do dvanácti litrů žádný ryby nedávej. Nech jen ty krevety.
0 01.04.2008 14:55 hebr hmm no do prahy se dostat je pro me docela obtizny leda to brno by se dalo to neni az tak daleko a nechovate nekdo pls tady tyhle ?Neocaridina denticulata
vím že je mají v Mělníce ve Viváriu a určitě je budou mít někde v Praze, ale jihomoravu fakt netušim, chce to prohledat net
tady ty stránky se mi třeba moc líbí, ale od listopadu maj napsáno, že nic nemaj
www.akvakrevetky.wz.cz 0 01.04.2008 14:45 hebr a nevedel bys kde by se dali sehnatnejlip nekde v jihomoravsky kraji nemaji je v obi nebo horndbachu v brne? ? ja vubec nevim ani kolik stoji ?
jj, ty se ti budou množit klidně každej měsíc až dva
pokud tam budeš mít jen je, tak jich máš za chvíli plnou nádrž
0 01.04.2008 14:39 hebr Neocaridina denticulata ty bych chtel prej sou nejnenarocnejsi na starani vodu a ostatni takovy veci
udávaj se 2 krevetky na litr vody
jinak pokud je v akva dost úkrytu, tak vždycky nějaký krevetky přežijou, ale musíš si tam dát ty správný
pokud si tam dáš CJ, tak nikdy žádnou mladou ve sladký vodě neuvidíš, je spousta druhů a některý pro mladý potřebujou brakickou a nebo slanou vodu
0 01.04.2008 14:18 hebr asi to udelam jenom tak ze dam k sobe krevetky a neonky BTW kolik by jich tam melo byt v tom mym akvarrku ma to 30l
0 01.04.2008 13:54 hebr a slo by ze bych mel krevetky k nim mali hejno neonek a jeste treba parec betty? ve 30l akvarku?
snesou se krevety s neonkama a platama (cerveny)
Starší reakce
0 07.03.2008 11:10 motýlek - jarda :-) – Re: frmol
neměl jsem představu, v jaké velikosti se to dá prodávat ... takže jsem asi narazil na poctivého člověka ... to jsi mě potěšil
ty jsi z Havirova, mas to na skok k sousedum. napis do vyhledavace na allegro.pl nejake blizke mesto napr. Katovice, Bielsko-Biala atd. a vyhodi ti prodavace v tom meste, jinak tam je celkem bezne maji v i v kammenych aq shopech, nejcasteji amano a red cherry
tady je odkaz napr na 8 chovatelu
www.allegro.pl/…
0 07.03.2008 07:54 wampirek – Re: frmol
Nemas prosim Te nejaky tip kde koupit v Polsku, nebo u koho koupit v Polsku, spise mene bezne druhy krevetek?
0 07.03.2008 06:12 motýlek - jarda :-) ... no zrovna včera mi dcera donesla z Olomouce 10 kousků red cherry po 20,- Kč ... pokud máte zájem, zkuste bj2005@atlas.cz ... ale jsou jen asi 12-15 mm velké a je třeba se domluvit na osobní odběr ...
Starší reakce
Pokud jde o výběr ryb, tak musím rozhodně souhlasit. A je hezké, že se snaží být specializovaná na akvaristiku, ostratní sortiment, je minoritní a to se mi líbí
Myslím, že v současné době v Praze lepší akvaristika není, doufejme, že nám vydrží
0 26.02.2008 10:12 nici – Re: Noxx
včera v Lidický na Smíchově -oboje
0 25.02.2008 10:12 houbeless krevetky jsem videl u Delvity na Kamyku
Akvaristika Nuselská, oboje mají...
0 24.02.2008 13:00 Noxx – Re: vaclav
Zdravím Václave, bohužel dneska mi to nevyšlo, škoda
Ale přece jenom, kdyby byly někde dostupné přes týden ...
0 24.02.2008 12:04 Usine – Re: Noxx
Nehledej žádné akvaristiky a dojdi si na burzu. Před chvílí jsem se vrátil a krevetky a SAE tam měly.
Neví někdo, jestli teď v některé pražské akvaristice mají nějaké krevetky a SAE?
Starší reakce
0 16.02.2008 20:02 agent007 a ancikama?
0 16.02.2008 20:02 agent007 A krevetky s neonkama,skalárama,razborkama?
0 14.02.2008 21:06 Jackie – Re: Tallis
Osobne mam tedy krevetky s Black mollama, pancernickama, ancikama, neonkama, drobnoustkama a nakonec s Daniama
a krevetky jsou v poho
Ryby je neobtezujou
Ale jsem rad ze jsem nekoupil parmicky mechove...rikal jsem si ze budou asi agresivni...
mel jsem krevetky 2 roky s neonkama diamantovyma a vse v pohode, ryby neublizily ani mladym krevetkam
vcera, aby to bylo pestrejsi, jsem prihodil tetry medene parmicky duhove a prvni co udelaly ??? vrhly se na krevetky a je po nich
... takze pozor na kombinaci
Množeji se všechny, ale nic z toho není, protože to nechávám v jedný nádrži a vždycky se tam o to někdo postará. No asi právě ty macrobrachium. Aspoň se mi nepřemnoží. Mám dost členitou nádrž a tak sem tam něco přežije.
0 12.02.2008 16:33 lovec A vám se nemnožej ani jedny ?
0 12.02.2008 16:29 lovec mmmmmmm to je škoda ale ty red cherry sou a si jedno centimetrovy tak je dost času .
Pokud nehladoví tak to nejsou aktivní lovci, ale spíše sběrači. Takže bych se nebál. Spíše se vrhnou na mrtvolku než cokoli jiného. Problém by byl pokud bys chtěl odchovat malinký red cherry to by asi bez povšimnutí nenechali.
0 12.02.2008 16:20 lovec Ja je mam s Neonkama ,... a s menšímy red cherry tak je snad nesežerou. I když ja je dobře krmím tak sem zvědavej .
0 12.02.2008 16:18 lovec No je taková větší a ty klepítka trochu sou výraznější . Takže jsou dravé ?
0 12.02.2008 11:45 lovec – Jaká je to krevetka ?
Koupil sem si krevetky ale nevim jak se jmenují a jestli jsou dravé , atd... Předem děkuji za rady . Nemam foťák tak tady sem někde na netu našel obrázek . Ale ne na českým .
Přidat reakci
1 ...... [105] ...... 111 112
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 89264x