Ryby do akvária 21 - 50 l (malé akvárium)
Trio bojovnic pestrých do 37 l?!
Na trio bojovnic pestrých okamžitě zapomeň!
dej tam 4 paví oka,4 blackmolly a 4platy !NEBO! 10 teter neonovych

nic vic bych tam nedaval
ale radsi to namixuj

je to hezci nez mit cely akva plny stejnych rybek

1xprisavka thajska,3xancistrus,2x mecovka,3x black molla,2x gubka,2x plata,1x tetra neonova,a co prosim vas mozem dat namiesto skalarov??

...Neonky bych tam nedávala, ty chtějí pořádně plavat...
Které neonky chtějí plavat?
Já mám v akviškách neonky Paracheirodon innesi, a kromě doby krmení jsou statické, zalezlé v rostlinách, samotářské...
Každá má své místečko, odkud se skutečně vzdaluje, jen když se krmí. Obvykle nevylezou ani když přijdu akvišku. Nezajímám je!

to sou živé dafnie?
kde je shanis (lovis)?
Myslím, že živé ne. Nezajímají ho.

Bych dale jen hejnečko otíků, tak 6, 7 kousků

sou to skvělý ryběnky

myslim že neonky chcou víc plavat né? čili jako že je to na ně těsný to akvo....
beťák - bojovnice pestrá (sameček), otík - krunýřovec jednopruhý

...krewetky nak moc nechci...zkusim asi ty neonky...jen trosku nerozumim ten prezdiwkam tech ryb...beťák??...otíci budou asi ty krunýřovci co??

Nebo beťáka

... a myslím, že těch otíků si do 25 l můžeš dovolit více, jsou to spíše hejnové rybky

ryb je spousta co by tam šlo ale ne mnoho , ale asi 6 neonek a jinak nevim to ti poradí třeba další
tito jsou nejlepší krunýřovci do malejch AQ , jinak bych dotoho doporučoval krevetky
může mi někdo poradit jaké rybky přidat k 2x Krunýřovec jednopruhý do 25l akvarka?...zatím ty krunýřovce nemam tak bych chtel jeste wedet jestli se do tak maleho akwarka wubec hodi...díík za rady.

No já nevím, zavřít svižné hejnové neonky do 30-ti litrů, to snad hraničí s týráním

, nééé???
Do tohoto objemu bych zvolil párek bojovnic + "možná" 2-3 pancéřníčky skvrnité.
Popř. endlerky, mikro razborky, paví očka.
Na
www.vivarium.cz je spousta mini rybek do mini akváriíí
Hoodně štěstí...

Ahoj mám 63 l akva hodí se tam součassný počet rybek?
4x Tetra neonová
4x Tetra červená
4x Štikovec páskovaný
2x Pancéřníček zelený
3x Krunýřovec sp. (obyčejný)
pište do pošty..

Párek,jen na tření.

kolik neonek se mi vejde do 5l ak??
Co se týče těch "šnekožroutů", tak jejich pomalými likvidátory jsou mřenka pákistánská nebo mřenka nádherná. Informace o nich zde v atlase - negativa - poměrně dost vyrosotu, lépe se cíti v malém hejnu.
každý den a několikrát po malých dávkách
jeden den v týdnu držet půst
krmením dvakrát do týdne by sice nejspíš neumřely, ale určitě by nebyly šťastný
Prosím,je pravda,že mřenka nebo parmička žerou šneky?Jaká rybka by se hodila do mého akva víc(a kolik zakoupit-ráda bych jen jednu).Ještě další otázka z jiného soudku-asi třem mým známým bylo v prodejně řečeno,aby krmili jen 2x týdně,já krmím každý den,tak co je správně?Moc děkuji za odpovědi.
mám problem okolie do mna tlaci aby som donho kupil dalsie ale mne sa zda 12 ks dost

co stým ??

děkuji a klaním se až k zemi....

ahoj chovatelé rybek.
Pořídila jsem své dcerce (jak ona říká) Mazlíka. Jsem úplný laik, takže hltám každou informaci.
Díky netu jsem zjistila že máme kluka. Myslím že tím, že jsme mu dali zrcátko a kochali se jeho krásou, začal tvořit bublinky-chudáček si myslí že asi něco bude, že je tam s ním samička

.
Takže díky za vaše příspěvky, jsou pro mě cenné.
Zatím díky , K.
Proč myslíte, že je tam ten smajlík? A doporučuju zaměřit se v první řadě na to jaké a pak až kolik.
0
[33] 01.03.08 21:12 Naďa Víš, když tě teď zavřou do těsné klece tak se taky přizpůsobíš, ale líbit se ti to určitě nebude a ani to nebude moc přirozené. Zkrátka zakrníš.

jak kery kdys si najdes nejakeho maleho tak rybi se prispusobi a uz neporostou...

Skaláry ???? Nejsou velký na 25l ???
A terčovce

to jsem právě nevěděl, když se tu devět dní ptáš co do 25l akva a nestačí ti odpověď nech tam co tam máš..

Neboj to byl vtip

Jinak zkus se podivat na casopis akvarium c. 3 a 9.
Přidat reakci
1 ...... [90] ...... 96
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 104668x