Krevetky - chov
1 09.05.2010 18:43 petulevrtule – Re: gaume
Vajíčka nosí nejdříve za hlavičkou, jako ta na těch dvou fotkách a později dole na nožičkách. A pokud nejsem slepá , což opravdu nejsem, tak ještě za tím žlutým je doooost daleko průhledné tělíčko a ocásek
A na tom zbytku tělíčka a ocásku vidím nějaké pruhy, jestli červené, to opravdu nevím, ale jsou tam
0 09.05.2010 18:23 jasanek29 Děkuji
tohle je stejny druh, jen varianta yelow. bud rad (teda pokud jsou vsechny takovy), jsou jednou tak drahy
cherry ma kazdej
0 09.05.2010 18:17 jasanek29 Druhé foto......
0 09.05.2010 18:16 jasanek29
0 09.05.2010 18:15 jasanek29 – Jaký druh??
Ahojky ryby,koupil jsem si na burze krevetku druhu red s.,ale pro jistotu jsem ji vyfotil. Neměla by být červená?? Není to náhodou jiný druh?? Díky za rady.
0 09.05.2010 12:25 koala20 – krevetka
0 09.05.2010 12:04 koala20 dik
nech tam vsechny. jinde uz ti na to odpovidali.
0 09.05.2010 11:59 koala20 – krevetky
nevite jestli muzu nechat mlade vylihnute krevetky u dospelcu?
Neznám, což si tak dát inzerát a na některé se kouknout ???
zdravim, rad bych se zeptal, zda nekdo neznate chovatele, nebo prodejce krevetek "blue tiger", mel bych o ne velky zajem, diky!
Starší reakce
to vypadá jako babaulti green nebo rainbow shrimp.....
0 29.04.2010 16:28 petulevrtule 0 29.04.2010 15:39 petulevrtule – to semtex
Taky jsem zjistila, že se tyto krevetky zabarvují, podle toho, jaká je kvalita vody. Pokud je dolitá čerstvá voda, krevetka je světlá, jako momentálně na fotce. Pokud se začínají hromadit NO2 a NO3, začně zlatavě hnědnout, až do červena. Druhá kreveta je do modra, v případě horší kvality vody jde až do černa. Obě krevety jsou něco málo přes 3 cm velké. Vajíčka mají mnohem drobnější než Caridiny. Prosím pomozte mi někdo identifikovat. Často nosí vajíčka a já je chci rozmnožit...
0 29.04.2010 15:32 petulevrtule – to semtex
Nedá mi to, abych se ještě jednou nezeptala na tip, která kreveta to je. Jelikož jsem to chtěla rozštípnout, pořídila jsem znovu několik krevetek C. babaulti, zda se budou množit s těmi, co jsem prosila o identifikaci. Nemnoží se a jsou 2 krát větší než dospělé nosící Cardidny babaulti. Pokusila jsem se je znovu vyfotit, lépe.
Starší reakce
On reagoval na původní táma
nejde o to komu ta svlečka patří, ale jak svlečka vypadá....
0 23.04.2010 09:44 favorit13 – Re: Fluf
to je Atyopsis moluccensis
Cichlidka Kakadu a krevetky nejdou dohromady. Mám ho doma a taky jsem se pokoušel o společný chov, ale bylo to beznadějné. Kakaďák mi všechny krevetky sežral a ten zbytek co přežil byl pořád schovaný, takže pro chov krevetek bych zvolil určitě smaostatnou nádrž. Krevetky se ti nebudou schovávat a nebudou tolik plaché...
Cichlidky ti krevety budou žrát, minimálně ty malé a velké se budou schovávat. Narozená krevetka je menší než artémie, tak si to porovnej. Řasy nežerou, tedy v tom množství, které bys potřeboval.
0 22.04.2010 21:11 losos Dobrý den měl bych malý dotaz. Mohu mít krevetky s párečkem cichlidek kakadu?? A jestli krevetky žerou řasy(mám v akvu přebytek vláknité zelené)?? Děkuji vám za odpověď
Tak když jsi se o ně zajímal dřív, tak si měl dost času si o tom něco přečíst.
A když by jsi raději od chovatele, co jsi udělal pro to aby jsi nějakého chovatele našel?
Nebo jsi čekal že se nejaký sám nabídne?
Nejlepší je nakupovat a pak se ptát......
co s mrtvolkama
Hodně dobré video
svlecka nohy ma, je pruhledna
mrtva kreveta bude mit nejake to maso...
btw moc pekny video:
www.youtube.com/… To je snad humor
svlečený krunýř krevetky je průhledný a zbarvený do běla, myslím, že s mrtvou krevetkou nezaměnitelný...
0 22.04.2010 12:37 dan999 koupil jsem si krevetky u kterých bylo ve zverimexu napsané krevetka pruhledná. a doma jsem je dal do nově založeného akva(jsou tam samy) jak poznám rozdíl mezi mrtvou krevetkou a svlečkem? Má svleček nožky? Děkuji
jj souhlas
Ne, prave proto, ze chybi pigment na ventralni strane za hlavohrudi se spise blizi k B. Navic vypada mladě a u mladat se muzeme bavit donekonecna.. Odkaz na planetinverts neni jediny, navic kdyz to clovek srovna s dalsi klasifikaci, patri tento jedinec spise ke K2, nebo B..Jedinci K4 ci A maji jiz telo cele bile nebo cervene - rozhodne na nich nejsou pruhledna mista jako na jednici na fotografii.
Někde jsem četl že čím míň červené tím vyšší třída, přeci jen to B v odkazu tam má té červené dvakrát tolik? Co se tedy všechno hodnotí?
Mě jo..Ty malé určitě....Naházel jsem jich tam v poslední době asi 100..Přeživají jen větší kusy...
Ne mě je to nějak jedno...Jen se chtěl zeptat ..Na výstavy s nima nepůjdu ani do rozmnožování je nenutím..Jen mě to zajimalo..Jen si to hodnotil tak na A podle té stránky nic víc...Jestli to nebude ta sytost barev fotákem..
podle mého skromného názoru je to Béčko,
bílá nic moc a červená taky žádný zázrak (obzvlášť na hlavohrudi)
nemyslím to nijak zle, taky lepší nemám
Z te fotografie se to tezko rozlisuje, ale na brisni strane za hlavohrudi mi nepripadne vubec zbarvena. A grade by jiz temer nemela mit pruhledna mista na krunyri - ma mit bud bilou nebo cervenou.
taky souhlas...A pokud by byla trochu sytější mohla by být i S
souhlasim s bobem
Moc se v krevetkách nevyznám ale podle toho odkazu B vypadá jinak, spíš A
Je to K2, nebo take B. Zalezi na klasifikaci, kterou je dany jedinec hodnocen.
Přidat reakci
1 ...... [77] ...... 111 112
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 89262x