Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Axolotl mexický

NápovědaFórum » Další živočichové » Žáby, Mloci 

Přejít na předchozí stránku 74 Žádná další stránka   1  
Axolotl mexický
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.01.2012 22:07 Žena Alkestis [9] – Papani
Ahoj lidi mate nejake zkusenosti co tam s nim mit za rybky,
aby si drobecek pochutnal, ale aby ho ty ryby nenapadaly?

Rada mu tam nechavam zive rybky pro pripadnej hladik a nacvik lovu... ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2011 23:28 Muž Michaldvd [45] - AsieRe: kadiška
U nás v Poprade ich majú bežne na predaj.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2011 23:24 Muž beowulfx [131] - Amazonské ryby a cichlidyRe: bzuk
Jjo zde jsem je taky párkrat viděl, ale nemají je zde vždy, je si to třeba pohlídat na stránkách burzy případně se dotázat pořadatelů, zda tam bude někdo s těmi bubáky. ;-) X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   14.12.2011 23:04 Muž bzuk [4] Re: kadiška
zkus nejakou aqua nebo terra burzu.tam byvaji obvykle k mání.napr. Ostrava vysoka skola banska.tam byvaji super burzy a pravidelně.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2011 20:37 Muž honzaprouza77 [18]
jeden můj spolužák má páreček, je to dost strašidelný, jako mimozemšťan a jak to vypadá, že se směje:)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2011 20:34 kadiška – axolotl
Fotka k příspěvku Ahoj, nevíte kde by se dal sehnat alespon dva? Nejlépe albíni? Nikde jsem nic nenašla.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.07.2011 21:45 dadka – axolotl
Fotka k příspěvku chcela by som sa opytat, ze kde by sa dali kupit aj ine farby axolotlov, my mame uz albina a takeho sedo-zlateho:)
ako prilohu posielam nasich milacikov:!

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.01.2011 13:54 pyramidehead – axolotl a metamorfóza
výjimečně jsou v chovu v zajetí popsané spontánní přeměny, ale pokud si chcete koupit výhradně akvatického živočicha, abyste z něj mohli udělat suchozemského živočicha, tak jste padlí na hlavu.. potlesk (!!!!)

navíc po metamorfóze axolotl poměrně záhy odchází za svými mayskými bohy.. :-|

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.08.2010 14:16 Lucka – Axolotl
Tak sem zjistila, že to 20l akvecko co mám je stejně v rožku prasklí a teče :-) ,takže axlíčka asi nakonec stejně mít nebudu.Tak aspoň vím,až si ho časem budu chtít koupit ,tak mu rovnou koupím větší akvecko :) ,ale dík za odpověď
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.08.2010 22:39 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: Lucka
ratši si toho o něm hodně prostuduj než si ho pořídíš, abys pak neměla ještě víc starostí
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.08.2010 22:38 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: Lucka
to asi ne, tihle obojživelníci hodně kazí vodu, a podle atlasu má mít 25-35cm, takže by mu to bylo dost malý rybicky.net/atlasostatnich/axolotl_mexicky taky tam píšou že by měl mít alespoň 50ti litrové akvárko ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.08.2010 21:34 Lucka – Axolotl
Chci si pořídit axolotla, myslíte že by mustačilo 20l akvárium? děkuji

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.01.2009 15:25 karolína – mlok
Ahoj chci si koupit mloka a vůbec nic o něm nevim poradíte mi někdo čim ho krmit,jak se o něj starat atd. Díky moc s pozdravem ;-) :-( hmm

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.11.2008 21:23 Žena datura [104]
dospělý žije na souši. jinak je ale důležité říct, že v přírodě metamorfóza vůbec neprobíhá, protože není funkční štítná žláza, která by mu dodávala hormon tyroxin, takže veškeré poznatky o jeho "dospělém" životě jsou umělé a laboratorní, tudíž ti asi nikdo nepodá úplnou informaci. já bych se do toho nepouštěla, nevíš, jak moc se mu po proměně změní životní nároky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.11.2008 16:20 Patrik – axolotl mexicky
Jak je známo ax. mexický je většinou prodáván a nabýzen jako "pulec" a né jako dospělec, metamorfoza může být pomocí vstříknutí jodu či podáváni jater, ale když se metamorfozuje jak se k němu chovat a jak ho chovat??? děkuji za odpověd

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2008 18:15 Terčovec
Nevíte kde by se dal sehnat v Královékradeckém kraji?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2008 12:33 Muž Lukys1 [4] - Jezírkové ryby
tak ho nedávaj blízko k oknu spíš někam do stínu nebo jen na léto ho dej jinam :-D

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.11.2007 00:16 Anuk
Já bydlím, taky v cihlovém a v létě mám v pokoji i 30. Asi bydlíš ve sklepě, ale to mi moc nepomůže smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2007 22:15 Sidonius
maco: teplota nad 24 stupnu? ja to neznam, ja bydlim v cihlovem baraku.
Pochopila jste, Anuk? Máte jedinou možnost - přestěhovat se do cihlového domu. Pokud možno i s axolotlem. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2007 18:39 djgnůyjdgn
tobe se v lete zvedne teplota nad 24 stupnu? ja to neznam, ja bydlim v cihlovem baraku.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2007 16:06 Anuk – axolotl
Nevíte, jak docílit, aby v létě měl axolotl v akvárku max 24 stupňů? Zatím mám do léta dost času to řešit, ale raději dřív než pozdě ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2006 17:57 olik – axelotl
nevíte jak se pozná samička od samečka?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2006 12:28 solem – závojnatky
ty černé jsou docela dobré,rybařím takže mě ryby co žerou celé žížali těší. :-D Jinak jestli se mi to povede, tak určitě dám na forum fotku, protože to bude zajímavý jedinec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2006 12:05 GAGAL – -
To ne ty mne nikdy nebraly,ale neobvyklé to není karas jako karas. Kdo ví co to zase budou za bublinoočky ???? smich smich smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2006 12:01 solem – to gagal
S těmi závojnatkami asi taky moc netušíš , že?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2006 12:01 solem – to gagal
v pohodě, mě zajímá v téhle oblasti v podstatě všechno.. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2006 11:57 GAGAL – -
Myslím že jo.Ale jstli tě to zajímá tak moc tak se kouknu do knihy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2006 11:55 solem – to gagal
To s játry jsem nevěděl, jen si pamatuju že mě to velice zaujalo, nevíš jestli pak má snahu i vylézt z vody?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2006 11:52 GAGAL – -
To není žádná novinka stačí mu jen podávat játru. A on metamorfuje, to se píše ve starých knihách. smich smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2006 11:48 solem – axoltl
Je hrozně zajímavý tvoreček, protože celý život prožije aniž by fyziologicky dospěl, proto ty žábry a ta voda, ale ikdyž je ve stádiu v podstatě pulce stejně se může množit, ale náhodou se zjistilo(nějaký vědec v USA) při podávání masa z jatek, nějaká slezina, brzlík apod. že když do sebe dotane hormony , které mu chybí, tak dospěje a stratí žábry.:)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2006 11:38 olik – axolotl
U nás v Přerově je maj za 120,-
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2006 10:10 Muž [] – Opravy textu
Vůbec jsem neměl čas a na rybickach.net jsem pár dní nebyl. Všiml jsem si, že zmizela možnost opravovat své příspěvky. Přišel jsem na možnost oprvit své komentáře akvárií, ale k fóru nic :-( Jo, chtěl jsem dopsat "Díky" ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2006 10:02 Muž [] – Ambystoma
Tohoto prazvláštního tvora jsem poprvé viděl v liberecké botanické zahradě. Měli tam 30cm vypasené kousky a to i v přírodní formě (albíny moc nemusím) která mi učarovala. Vždy jsem si myslel, že jsou velmi špatně k dostání a když už, tak za pořádnou kromádku peněz... viděl je někdo na prodej? Za kolik?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2006 22:46 olik – axolotl
konečně mám důvod naučit se anglicky :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2006 22:15 blek – ja to?
musíš to napsat správně nebo latinsky - Ambystoma mexicanum
pak to najde fůru odkazů ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2006 22:06 olik – axelotl
jejda,ryby s ním mám,ale zatím ho nějak neberou.vystačí si se žížalama :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2006 22:03 olik – axelotl
bohužel nebyl nalezen,ale dík za typ
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   25.08.2006 21:56 Ursus – axolotl
Je to tvoreček snadno chovatelný, ale nedávej k němu žádný ryby nebo ti je roztrhá na cucky. Jinak potrava : jakékoliv maso nakrájené na jemno, holí myšata, rybky, malí kuřátka.
Jinak bezproblémový - viz moje akva Dráčkoviště ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2006 21:32 olik – axelotl mexický
Ahojda,nevíte na jakých stránkách se dá zjistit něco o tomto tvorečkovi?Vlastní zkušenost taky vítána :-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... ...... [74]

Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 73768x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/1056?od=3651