Axolotl mexický
na nejbližší vlakový nádraží, který tam máte
K nám kurýr ČD nevede
my jsme to posílali ČD (teda oni nám), ráno a po obědě to dojelo
Díky, a šlo to jak dlouho? Jeden den?
Bylo to polystyrenový (proti prochladnutí) a na tom nalepeno "živé exotické rostliny - mráz škodí!!!!. uvnitř byl pytlík s axíky
To bylo přímo napsaný na tom balíku?
Ty si z toho děláš srandu
Mám o něj docela strach. Původně jsem myslela poslat takovou tu úplně čerstvou larvičku, a ono to rychle roste, jestli to nevyjde teď začátkem týdne, tak už pak to radši zrušíme. Sakra taky mohli aspoň ten měsíc s třením počkat
To je nápad,mám doma vyklíčené datlovníky a ananasy,vrazim tam list,aby čouhal
a řeknu,že podle jeho stavu při předání se pozná,jak s tím nakládali.
Zadeklaruj ako cumlátko pre deti.Veď jašteričky robia tak prečo nie axíka.
A sakra,už se hnuli,znova!Počasí?-uvidíme.Jinak obratlovce neberou,dřív to normálně šlo,tak řeknu,že to je malá chobotnička s prvním chapadlem
nech si ho označit červenou stužkou
abys ho poznala vždy na fotkách než ti ho pošle
Aladar to dokáže
Nezabudni jej presne toho označeného odložiť.Nie že jej to popletieš.
Ale už maj zase teploty klesat
portal.chmi.cz/…
Možná hned v pondělí, ale jestli bude v noci mrznout...
Tenhle se mi líbí
Nebo takhle
Zatím můžeš vybírat
Tak to můj zase se mu líbilo v kytkách novejch v takovejch chaluhách jakoby... a ráno už byla na hladině
Jo dobrej kup akvárka není k zahození
0 31.01.2013 07:08 Saruse [3] - Obojživelníci Já jsem měla kdysi 500L se skříňí a vybavením a dala jsem ho taky za pár kaček. (jak jsem byla mladá a blbá
), pán ho má ve sklepě, už ho nepotřebuje,tak se ho chce zbavit, prostě dobrá koupě
My teď do toho malýho máme taky filtr s regulací, jen to lehce víří hladinu, je to spíš slyšet než vidět, takže počítám něco takovýho.Tak uvidíme, když nebude tam, zajedeme v neděli na Pankrác, tam je akvaristická burza.
Jinak ten Wikki stále létá na hladině, řekla bych, že se mu líbí ty kytky, co jsme tam dali, před tím to nedělal
myslíš tim 110l/h sera co žene ještě další 4 akvárka?
i když to pustim naplno tak mi to všude bublá takže to výkon opravdu závratnej není
Ale nebudu se hádat nemaj rády proud
Tak jim ho nedělám filtruju přes molitan přiměřeně voda se nešpiní tak to neřešim. Ať si každej určí jakej proud jim tam pustí ale elektrickej bych jim tam opravdu nepouštěl.
A není to spíš tím, že to pohání moc silný vzduchovací motorek?
Protože má malý médium proto má velký průtok. A jelikož je dokázáno že pokuď voda dobře cirkuluje hůř se kazí
A kvůli přenášení kyslíku, tepla všeho možnýho. Já bych se 300 rozhodně nezbavil kvůli filtru jen bych tam hodil nějakej s malým průtokem aby to axíky moc neobtěžovalo a mohly si v klidu plavat. Co si budem povídat v řece normálně nežijou axoloti
aby tam měli upřostřed vír jak v moři
Který blbec by se chtěl zbavit třístovky kvůli filtru.Pár možností mne napadá,proč ty máš výkonný filtr v malém akváriu?
No tak to máš regulovatelný některý to nemaj:-/ Tak aby si na to dala bacha
Ale zase větší prostor, víc vody. Já mám filtr do 150l ve stovce, dá se nastavit tak, že je vidět jenom lehký pohyb hladiny.
Viděla si filtr pro 60 litroví akvarium? 150-300l/h a docela dost to točí s vodou... a čím větší akvarium tím větší průtok prostě to bude točit s vodou stále stejně moc...
Tak koupí filtr určený do akvárií 300 litrů, proč by tam měl být vyrvál? Pořád to nechápu.
No tak že když by to měla puštěný celý den tak jim to bude vadit.... Je rozdíl mezi proudem v akvariu 700L/h nebo 1000 a více za hod a docela rapidní. Jim vadí u mě když tam u mě pustim jenom filtr molitanovej na poloviční výkon
filtr pro 300L to bude kurňa vír to nevim jestli se jim bude líbit
jak to myslíš?
Tak to se ho někdo zbavil protože ho nechtěl No filtrovat vodu třeba jo
ale né filtrem pro 300
viděla si někdy průtok těch filtrů? já mám 1000l/h doma ve 130tce a to je vyvrvál
když tak vyhodíš část nábytku, no
jdou ti dva, později i ti čtyři. ale filtrovat se to bude muset.
my jsme ho sehnali za 500
Počkej počkej? neřikala si že do toho 300 jdou ty axoloti? filtr pro 300L to bude kurňa vír
to nevim jestli se jim bude líbit
Jinak 300 závidim:-/ budoucnu bych chtěl 450L ta 960L na aukru je už moc velká
asi
Počkej počkej? neřikala si že do toho 300 jdou ty axoloti?
filtr pro 300L to bude kurňa vír
to nevim jestli se jim bude líbit
tak jsem ho znova zkoukla - pro jistotu - a má 4
Aladare, mají v těch Holešovicích taky filtry? nějaký pořádný - pro těch 300L? Já jen, jestli máme čekat nebo objednat někde na eshopu.
Co prohodili ste si fotky nebo ne? Jestli bude romantika jako v pohádce
Mimochodem mi plaval i břichem nahoru. Ty 3 starý první co sem měl docela to ale nebylo dobrý znamení..... Oni se po sobě asi opičeli.
A na tý fotce to fakt vypadalo jako kdyby mu pár prstů chybělo normálně má ve předu 4 na tý fotce sou 3
i když jim všechno teda doroste no jak sem se přesvědčil
tak pokud to bude mít vliv jen na barevnost, ne na nějaké "vývojové věci"... nebo nemám fakt představu, jeslti v tom může být problém
To je určitě holka.U všech čtyřech to zavání prokřížením goldenů s bílými.
U všech čtyřech to zavání prokřížením goldenů s bílými.
on je má světlé, je takový zlatý. dva jsou nažlouzlí a dva jsou bílí. měli by to být dva samci a dvě samičky, ty tu nejsou vidět.
Už bych se možná přestal ptát,co mohou potkat v přírodě,touto diskuzí už proběhla stáda prasat,hejna ryb a chuchvalce žížal.Nikdo dnes nedodržuje tradicionalistickou doktrínu,ani zoo.Ptejme se,co potřebují a spotřebují.Mimoto larvy chráněné mnohem lépe než moučňáci lezou po dnech všech živých jezer.Axolotli s nimi nemají problém,pokud nejsou od mala rozmazlováni měkkými a sušenými náhražkami.Howgh
Bílému nevidím na oči.Nevím,jestli je to fotookoklam,ale vypadají na dva samce,což ale v téhle velikosti nebývá tak výrazné.
Oni možná neplivou ty moučné červy proto, že jsou hořcí, ale proto, že jsou tvrdí. Kdybyste vybral některého bílého, což je ten, který se čerstvě svléknul, toho by si možná dali. I když, jak často se axík v přírodě potká s moučným červem? Spíše to asi budou nějací červíci jako žížalky a podobně.
je to dobrý, zatím vidím jen záda
a tady jsou mimina, jsou dobře živý
Přidat reakci
1 ...... [64] ...... 74
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 73768x