Axolotl mexický
0 05.04.2014 10:36 VojtaMohel –
Rybky Ahoj chci se zeptat jestli někdo nevíte co potřebuji a jak mám nachytat ty malé rybky co bývají u břehu
Potom bych je zmrazil a dával axovi
Nevím která kombinace je lepší jestli mít dva kluky a jednu holku jako to má Eva nebo jednoho kluka a tři holky jako to mám zatím já
Cokoliv,co obsahuje nebo vyvolává tvorbu thyroxinu.Ale nemusíš se bát,štítná žláza se prodává pouze na objednávku a přípravky s těmito hormony jsou na předpis.Zcela výjimečně dochází k samovolné přeměně bez zjevné příčiny,zatím je malou záhadou,proč se tak děje většinou u goldenů.
Jen se se chtěl zeptat co mu nemám dávat aby se nevyvynul a nebyl jen na souši
jááááj tak to jí holce nezávidím mít v nádrži dva kluky
Tak dnes jsem tam byl znovu. Mají jak albíny, tak obyč. Velikost cca 15cm a cena 160kč.
A konečně jsem někde sehnal kvalitní nitěnky. takový jako mají tady, jsem neviděl ani ve sklorexu. 3 velký odměrky, dohromady 30kč.
Tak Mimi je kluk
Chudák Růženka
Měl bobky,že bude mít minimloka
Teď zase napiš ty mně, jak jsi to myslel s tou štítnou žlázou
Ok díky všem za rady bez vás bych toho věděl mnohem méně
Na Zličíně (Praha 5) v obchodě Globus mají hovězí srdce volně prodejný na váhu 1 kg 79 kč a mají to rozsekaný na čtvrtky...
I kdybys toho svého krmil štítnou žlázou omylem,maximálně by ti očima vyčetl,co mu to cpeš.Nevím,jak je to u vás v řeznictví,u nás si koupím krůtí srdce a zamrazím je.Kuřecí jsem všem zakázal.Hovězí je na objednávku v každém dobrém řeznictví.
Ty volečku
ty víš jak to myslím
Tak to nemusíš mít strach. To s ničím nekoupíš
Je na konci průdušnice.
Díky
a chci se zeptat v čem je ta štítná žláza abych mu to omylem nedal
mražený srdce je převážně rozemlety nebo já měla na něj štěstí v tomto stavu platíčko stojí cca 25 kč ale dá se koupit i syrové v řeznictví 1 kg kolem 80 kč
Dobře děkuju kolik to tak stojí ? jo a to je celý kus nebo je to na kousky ?
Jde, vypadá to asi takhle
obchod.rybaspol.cz/…
Jestli se prodává i v jiné podobě, bude vědět Aladar.
Tak teď neblbne, všechno je v takovém klidu. Možná už to proběhlo a Aladárek se zbavuje přebytečné energie
Uvidíme.
S tím hladem je to přesný, a po vykladení vajec je strašně hladová samice, to je snad bezedná
Ta fotka je dobrá
.Za "normálních" okolností to vypouští hlava nehlava,stejně jako většina příbuzných,občas dojde k mimořádné nadrženosti samce (když si holka usmyslí ho zblbnout,jako u lidí)pak je samec schopen dělat třeba kotouly,zpravidla ji však kopíruje stejnou pozicí.(Na rozdíl od chlapů pak nemá žízeň ale nezřízený hlad)No já..teda..
Vyfotila jsem, jak z Aladárka vykukuje další spermatofor. Jak ho vlastně samci vypouští, to taky udělá stojku, jako samice? Nikdy jsem je při tomhle nepřistihla, teď se choval jako že se nic neděje
A to srdce jde koupit mražené ?
Ještě že ho to nemůže vcucnout
To by bylo probuzení
Koukala jsem na tvoje video, taková velká žížala by stačila i jenom jedna na jedno krmení. A máš je uskladněný v moc mokrý hlíně, se tam utopí
Jinak jak psal Aladar, nekrm jenom žížalama, pestrá strava, to je základ
Neptej se pořád jak malej kluk a k žížalám přidej ryby,srdce a hmyz.
Takže 4 žížaly denně stačí jo ?
V téhle velikosti je to jedno,můžeš i denně,když na týden vynecháš,nic se neděje.
Ok
díky je ale teprve malej má 10 cm tak nevím jak moc ho mám krmit
Nejsou to křečci,nemusíš je cpát denně.A prezentaci si udělej tady (žížaly y y)
Ok takže 4 žížali denně jsou dost ? Jo a vytvořil jsem stránku o Axolotlech kdyžtak se podívejte vím že je nic moc
axolotl4.webnode.cz
Axové nejsou teritoriálně založeni,jsou prostě zvědaví a i když jsou nakrmení,mají tendenci reagovat na pohyb.
0 31.03.2014 18:27 VojtaMohel –
Axík Ahoj nevíte někdo jaktože když strčím do akvárka ruku tak proč po mě Axík jde
? Sežere 4 žížaly denně tak nevím jestli jsou žížaly málo syté nebo si jenom chrání teritorium
Akvárko mám za 1200
Jemi 14 let a kapesné nedostávám takže to asi nee
Díky. Tak se uvidí, jestli Růženku bolela hlava nebo budou vajíčka
Buď je asexuál,nebo už má něco v sobě.U mě se to nestane,holky jsou roztažený pořád
.Hold Aladárek je sexík a baba dělá drahoty (kdoví,co jí dal k MDŽ).
0 31.03.2014 13:25 aladar [902] - Obojživelníci O žádný boj nejde.Před časem jsem na račím vláknu sledoval,jak se zapálená studentka dala všanc profíkům,o kterých si myslela,že ji podpoří a pomohou s prací.Místo toho ji VIP uživatelé oznámili,ať se do toho nemontuje.Vstaly mi chlupy i na obočí a musel jsem se do toho vložit.Když někdo začíná,potřebuje podporu a dialog,ne diktát.Baví ho to,chce to dělat a PTÁ SE.Když mu budete od začátku říkat,co dělá špatně,proč udělal tohle a neudělal tamto,tak se na to vykašle.Má snahu,ptá se,tak ho nechte žít.Píšu to proto,že pracuju se zvířaty od mrňava a vím,co asi cítí.
Děkuji za pomoc. Určitě se tam zajedeme podívat. Snad tam budou mít přibližnou velikost našich dvou potvůrek
tak teď to vypadá jako boj chlapů proti ženským...
Aladare chápu že nechceš odrazovat začátečníky od chovu ale příjde mi ve Vojtově situaci zbytečný je dávat do nádrže kterou pak bude potřeba vyměnit za větší... Samozřejmě pokud je už nádrž koupená a doma je už trochu pozdě radit a doporučovat větší ale když dám příklad že si teď Vojta chce koupit akva set plně vybavený 60x30x30 za 1800 kč a od té samé firmy set 80x40x40 stojí 2200 kč příjde mi logičtější pokud teda má Vojta na věší akvárko místo chvíli počkat, našetřit peníze a pořídit rovnou větší... beru že já to vidím jinýma možná i snadnějšíma očima než 14 letý Vojta který nemá stálý přísun peněz jako já... ale co Vojtovi uteče za tu dobu než by našetřil na větší? myslím si že vůbec nic, spíš naopak pokud jeví zájem může třeba i tady na fóru zatím sbírat další informace a rady o chovu a vyvarovat se chybám...
Já se tu nechci s nikým hádat ani dělat nějaký rozbroje, jen se snažím dobře poradit ostatním a myslím si že tu nepíšu nějaký kraviny nebo něco špatně. Když si nejsem jistá píšu jen svůj názor. Za profíka v chovu budu vždycky považovat teda Aladare. Dále pak Evu protože máte s chovem víc zkušeností než já...
Je mi jasný že ve 14 letech se peníze shání úplně jinak než v například v 24 letech kdy už člověk si peníze vydělává sám... ale je tu možnost např svátku a narozenin kdy se může Vojta domluvit s příbuznýma aby mu na větší akvárko přispěli... takhle jsem to měla já se svým 380 litrovým akvárkem ve svých 20 letech něco jsem měla našetřino a zbytek mi doplatili rodiče s tím že to byl dárek k narozeninám.... ale veškerý potřebný vybavení atd jsem si už kupovala a platila sama...
Jsem si říkala, že se ozveš
Jo, Aladárek je fakt obluda obrovská
Ale samička je zverimexová, má 24cm a je jí taky docela kus na to, aby takové tři o sebe zakopávaly v akvárku 60x30. Jde i o to, že bude trochu náročnější údržba a Vojtu (a nakonec i axolotly
) by to mohlo rychle otrávit.
Třeba je rozumný, chytne ho to a bude fakt jednat, ale ve 14 letech se ten život a zájmy tak rychle mění
Teď se musím zastat Vojty.V jeho letech,a vlastně trochu i dnes,když jsem se pro něco nadchnul,nezastavil mne ani nedostatek financí a vše jsem řešil za pochodu.Pragmatické smýšlení typu " nejdříve ideální podmínky a poté živočich " je sice v pořádku, ale realita bývá jiná a právě pořízení kýžených jedinců mne donutilo jednat.A jen tak bokem, Aladárek je z chovu fenotypově největších axolotlů, dávat ho za příklad je trošku strašení
a proč si chvilku nepočkal? něco navíc nenašetřil a pak teprv pořizoval a zařizoval?
Bylo ale s těmi penězi co jsem měl to bylo nejvíc co jsem mohl koupit..... :(
Přidat reakci
1 ...... [38] ...... 74
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 73768x