Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Axolotl mexický

 

NápovědaFórum » Další živočichové » Žáby, Mloci 

Přejít na předchozí stránku 71 Přejít na další stránku   1  
Axolotl mexický
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.09.2012 21:06 Muž Pepan [5043] - RostlinyRe: David
Ještě bych zkusil patentky a nitěnky. Naši axíci žerou i menší šnečky jako jsou okružáci.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.09.2012 20:41 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: David
Podle mně jde o špatnou stravu, následky se po čase ukazují. Mělo by to být naopak, krmit žížalama a sem tam výjimečně kousek kuřecího, i když to bych vynechala úplně. Místo toho rybu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.09.2012 18:51 David – jídlo
Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně chovu axolotlů..

mám jich 5 už skoro rok a jeden mi přestal žrát cca 3 mesíce zpátky.. ostatní žerou v pohodě dál a daří se jim výborně..

myslel sem, že se to zlepší, ale on furt nežere a už je úplně vyzáblej.. asi brzo chcípne.. nevíte čim by to mohlo bejt..?

krmim je střídavě kuřecim srdcem, vepřovym nebo kuřecim na jemný proužky a sem tam nějaký ty žížaly, když najdu..

jinak když mu dávám to jídlo, tak po něm vystartuje, vytrhne ho a pak ho chvilku cumlá a nakonec ho vyplivne.. a když to zkoušim pak znova už nijak nereaguje..

dík moc za každou radu..;-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.09.2012 06:14 aladar Re: Klára K.
Žížaly můžou pořád,když jsou větší,můžeš je nakrájet a zbytek dát do kelímku s vodou do lednice na několik dní.Klidně krm Waflinku denně,no problem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.09.2012 16:46 Klára K. – žížaly
Včera jsem dala axíkovi žížalu. Teda, ten ji do sebe úplně vcucnul. Ale dělalo mu to trochu problémy. Jěště měl zbytek v puse... Chudák, ani ji nemohl dovřít hmm A zajímalo by mě, za jak dlouho mu mám dát další. Byla dlouhá asi jako on s půlkou ocásku. Mám ho znova nakrmit za tři dny? Nebo až za týden?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.08.2012 10:36 Muž aladar [902] - Obojživelníci – aladar
malé zpestření okurkové sezony ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.08.2012 10:34 Muž aladar [902] - Obojživelníci – aladar
Fotka k příspěvku
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.08.2012 10:31 Muž aladar [902] - Obojživelníci – aladar
Fotka k příspěvku
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.08.2012 10:26 Muž aladar [902] - Obojživelníci – aladar
Fotka k příspěvku
 

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2012 11:17 Klára K. Re: Tomas Enderson
Já vím... ale až zjistím, kde se to kupuje, tak já tam koupím písek do akvárka nebo tak... A zasadím do něj ty vodní kytky. Bude to tak, že na jedné straně akvárka budou ty kamínky a na druhé bude ten písek. Dá se někde koupit písek do akvárka?
A co všechno můžu mojí Waffličce dávat? Já jí krmím zamraženýma patentkama (samozřejmě je vždycky rozmražuju, než jí je dám) a jednou jsem jí dala do akvárka neonky, jako že na lovení ale ony zaběhly do kouta a ona je pak jenom vylovila... Vím, že jí můžu dát kousek syrové ryby a žížaly. Dají se žížaly koupit v nějakém zverimexu? A nebo v rybářských potřebách?

Jo, a ještě si zde musím postěžovat na svoji nevlastní tetu Vlaďku. Ona taky měla axíky, měla je asi pět let a potom umřeli. Říkala jsem si že to je divný, protože žijou nad deset let... Ale potom jsem zjistila, že chovala TŘI AXÍKY V DVACETI LITROVÝM AKVÁRIU!!!!! ne coze rozzureny :-| no
Bože můj!!! Ani se nedivím, že jí umřeli tak brzo!!!
Chudáci axíci! :-(
Vyzkoušejte

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.06.2012 10:11 strengy – odpoved klare
Zdar, ak si sa pytala na nejakych spolocnikov do akvarka tak mne sa ozvedcili neonky... v hufe min 10 ks je celkom pekne ich sledovat a hlavne neokusavaju axosovi ziabriky.... treba si vsak uvedomit ze ti casom "zmyznu" :) vecsie rybky maju zasa tendenciu okusavat axosom ziabre...takze nedoporucujem...
co sa tyka spolunazivania 2ch a viac axosov tak nevidim problem ale tak chce to mat dost priestor cca min 100L akvarko na 2ks.
a ta fotka toho akvarka, no tebe sa to mozno paci ALE ver ze axosovi by sa viac pacilo v nejakom viac prirodzenom prostredi, tuto Maharadzovu sperkovnicku teda neschvalujem.... ale minimlane nejaky ukryt by tam mal mat... axosi strasne radi zalezu niekam ze im trci len hlavicka a sleduju co sa deje- respektive nedeje :)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   22.06.2012 06:03 Aladar
tyvole Kláro,s prominutím samozřejmě,takovéhle šoky mi po ránu nedělej,vždyt to zvíře tam vypadá jak Třetí princ mezi drahokamy Šafránkový.Až jeden z nich spolkne,vznikne asi nová forma střevní luminiscence.Jinak dobré ráno :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2012 15:54 Muž Tomas Enderson [697] - TetryRe: Klára K.
Taky se přikláním k tomu, aby měl ten krasaveček, nějaké přirozené prostředí. To sklo to je možná hezký na koukání, ale pro život nic moc. ;-)

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2012 15:38 Muž Zoidik [2193] - Ničemu nerozumím, nic neumímRe: Klára K.
Pěknej Axík. Taky o něm uvažuju už nějakou dobu. Ale zasloužil by si lepší prostředí ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.06.2012 15:33 Klára K. Re: Aladar
Fotka k příspěvku Aha, tak to je holka. KOukala jsem na ty fotky, co sem dala Eva R, a zjistila jsem to. No, tak se teda jmenuje Waffle :-)
Má cca 15 cm, dodala jsem fotku, na které je. Všimla jsem si, že má roztomile flekatou hlavičku :-)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.06.2012 15:18 Aladar
Copak má za nožičkama Kláro?Pokud to nebyl bobek :-) tak výraznější kloaku.Nejde mi dohromady vyspělý jedinec,půl roku a patentky.Naprosto ideální by bylo foto,nebo alespon cca velikost.Rybičky tam můžeš hodit nárazově,ne na stálo.Někdo to dělá,ale je to trochu podle mne zbytečný risk.Křečky fakt přežije,pokud ho nebudeš chtít krmit akarami,a nejen jimi.A ještě rychle k tomu věku,neberte mne za slovo,obojživ.jsou dlouhověcí,ropucha padesát a stejně velká myš dva.Víc se dožívají terestričtí jedinci,prostě ti zemní,v akváriu s pokojovou teplotou odcházejí dříve a často na banální věci mezi deseti patnácti lety,ale pevný model neexistuje.Jinak ted má v nabídce kromě mladých tmavých tři holky rok a půl,dvě bílorůž,jednu tmavou,od 22 do 25cm,osvědčené po mladých.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2012 21:15 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: Klára K.
On ten rozdíl nebývá tak jednoznačný, zvlášť u malých. Koukni třeba na tyhle fotky (až dole na stránce) www.axolotl.org/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2012 19:53 Klára K. Re: Eva_R
Ty vole!!!
Tolik?!!!
Tak to moje křečky určitě přežije smich
No, pohlaví jde na něm poznat fakt zřetelně, za zadníma nožičkama má ..... a potom až ocásek.
Hned jak to půjde, tak mu seženu společnost v podobě dalšího axe. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2012 18:16 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: Klára K.
Pohlaví - no nevim jestli je to až tak poznat :-) A rybičky k němu - axolotl vyžaduje chladnou vodu, většina rybiček teplejší. To nejde dohromady. A kdybys koupila rybky, které taky nepotřebují topit, tak by mu mohly okusovat žábry. Tak podle mě žádný. Jak dlouho žijou - někde jsem četla 25 let.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2012 17:21 Klára K. Re: Klára K.
Ježiš, a ještě, jestli nevíte, jaký druh rybiček k němu můžu dát, aby byly živé, ale aby je mohl axík ulovit, když bude chtít.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2012 17:18 Klára K. Re: Aladar
Díky za informace.
Pohlaví jsem poznala sama, je to dost vidět. Nevim přesně, kolik mu je, ale max. půl roku. Když už jsem u toho, tak se ptám, jak dlouho přibližně žijou axíci? tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2012 10:33 Aladar
Vezmem to od zadu.Dva kluci se neperou ani když mají jednu holku.To dělají vyšší obratlovci.Na vajíčka máš čas,ale garantuji Ti,že po vykladení je samička bez skrupulí zblafne.Většina z nich je kvalitně přichycena,takže přehodíš rodiče jinam a po vykulení dáš prcky vedle a vrátíš tam naštvané rodiče tone Ve svém odrazu vidí kolegu,doporučuji mít alespon dva,po letech praxe mohu prohlásit,že jsou společenští.Rybí maso všichni nemusí,nejsou to štiky,v přírodě,pokud ještě jsou,loví spíš bezobratlé u dna,jinak jsou to univerzálové,ti moji mi věří ano a slupnou všechno.Střídavě maso různé,srdíčka atd,včetně žížal,které,jak řekla Eva,vedou.Z obchodu můžeš,no problem,bud kretivní a nabídni mu toho víc.Nechci být štoural,asi je malý,kdo Ti řekl pohlaví?Co se týče zbarvení žaber,je mnoho ovliv.faktorů,vypotim to jindy,už píšu dlouho.Moji,když se nudí,stojí na ocase,dělají akvabely a žerou mi prsty.Takže maj prostě hlad.Zdravím Vás oba X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2012 08:46 Aladar
Také zdravim po pauze,Klára na to jde zostra,mám za sebou několik srazů a děkuji,že žiju.Dojím vývar a jdem na to.Au :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2012 21:28 Klára K. – axík
Soráč, že jsem tak dlouho nepsala. Už mám toho axíka, koupila jsem si ho tenhle čtvrtek, je to kluk a jmenuje se Waffles (znáte film Rango? Tak to je tam takovej ještěrák). Mám několik dotazů:
Wafflesovy žábry jsou někdy červené, ale někdy světle růžové i bílé. Nevíte proč? A je možné, že je má bílé, když se nudí?
Dávám mu mražené patentky. Zítra mu půjdu koupit na ochutnávku zamražené rybí maso. Může normální z obchodu?
Jo, a taky jsem si všimla, že někdy leží na dně akvárka, a z prominutím čumí do svého odrazu. Myslíte, že se tam vidí? A není možné, že na sebe kouká, protože chce společnost?
A ještě: Kdybych mu kupovala kámoše/kámošku, je lepší mu koupit kluka, nebo holku? Pořád si nejsem úplně jistá, jestli ta holka ty vajíčka sní. A kdybych kupovala kluka, u ostatních zvířat, pokud jsou spolu dvě stejná pohlaví, je to tak, že se perou. Nepral by se Waffles s druhým axolotlem, klukem?
Díky dopředu za odpovědi.
P.S.:
Fotky dám brzy, zrovna teď nemůžu najít foťák :)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.06.2012 12:00 Jitka – Dotaz
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli někdo nezná chovatele tohoto úžasného tvora na Zlínsku. Chci si ho pořídit,ale chci se domluvit přímo s chovatelem.Děkuji

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.06.2012 11:09 - Re: strengy
Skús aj dážďovky,hovädzie srdce a pod.Možno mu chýba dáka látka v organizme.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.06.2012 08:05 strengy Re: Eva_R
akvarko som cistil teraz v nedelu, zaroven som aj menil vodu cca 1/3nu v 100L akvarku... zvysok nedele aj pondelok bol uplne v pohode.... vystrajat zacal az v utorok vecer.... dnes rano som ho sledoval a zda sa by opat v pohode tak uvidime.... krmim ho okrem hovedzych srdc aj mrazenymi krevetkami.... pripadne si ulovi nejaku duhovku..ako som uz spominal chut do jedla nestratil
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 23:03 - Re: strengy
Voda by aj mňa zaujmala.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 22:39 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: strengy
Není něco s vodou? Jak často měníš? Teď bych určitě zkusila část vody vyměnit. A čím ještě krmíš, kromě toho sušeného?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 22:28 strengy Re: Eva_R
hladom to urcite nebude... chuti mu viac ako mne :) prezrel som ho ci nema nejaku plesen alebo parazita a nenasiel som nic podozrive... co sa tyka spravania dnes, tak stale je az hyperaktivny povedal by som... strasne rychlo plave sem a tam .... evidentne je nespokojny...
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 22:18 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: strengy
Jednou jsem viděla takhle blbnout žebrovníka, měl na ocase přicuclého okružáka a ne a ne se ho zbavit :-) Co může být axíkovi nevím, ale proč ho proboha krmíte sušeným? Jestli nebude problém tady, má třeba hlad. A s tou lednicí bacha, pochybuju, že by byl parazit míň odolný než axolotl.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 13:05 strengy
No ma tam 3 duhovky na krmenie a predvcerom som ho krmil susenymi srdciami a apetyt mu teda vobec nechybal.... skor by soms apriklonil k nazoru ze ma nejakeho parazita alebo koznu chorobu ktora ho svrbi alebo drazdi... v podstate si takto cez noc vykusal cca pol centimetra stvorcoveho z chvostika.... uvidim po prci v akom je stave... ak bude neico nove tak dam vediet.... cital som este na Eng forach ze by mozno pomohlo ho dat do ladnicky na par hodin... tak uvidim este nieco skusim pocitat k tomu....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 12:52 - Re: strengy
Len hádam,chýba mu spoločnosť?Živá potrava?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2012 07:47 strengy
cawko vceras som videl svojho Axieho ako si cely vecer nahanal vlastny chvost... a celkovo plaval ako naspeedovany Redbullom. Poskodil si pri tom aj chvostik.. Podarilo sa mi spravit aj video.. www.youtube.com/… Viete mi niekto poradit Preco to robi? je to OK?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.06.2012 22:05 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: Klára K.
Tak za mě - počkala bych pár dnů, až nebudou na skle bublinky, pak teprve koupit axolotla. Barevné kamínky - tak z těch axík nadšený nebude. Nitěnky bych nedávala vůbec, radši patentky, mouchy, rybí maso. Jestli myslíš krmení pro ryby jako ty vločky, tak ty nežere, je to masožravec. Přísavku - asi myslíš ancistrusa rybicky.net/atlasryb/krunyrovec_sp_obycejny tak toho nebrat. Axolotl by ho mohl zkusit sežrat a on má ostré ploutve, vzpříčil by se mu v tlamě nebo propíchnul a chcípnou oba. Jiné rybky zase můžou okusovat žábry axolotlovi. Nedávala bych k němu nic, ještě tak nějaké šneky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.06.2012 21:03 Žena katterinecka [2146] - RostlinyRe: Klára K.
jen to neuspěchej, to asi nebude dobrý nápad dávat ho do tak čerstvého akvárka, ale určitě se ozve někdo z těch co axíky chovají ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.06.2012 20:58 Klára K. – Axíííííík!
Poslouchejte, mám několik věcí a dotazů:
Dneska jsme si pořídili akvárko, už slepené, takže žádný problém, teda kromě manipulačního :-)
Koupila jsem si barevné kamínky na dno a dala jsem tam takovou keramickou "zříceninu" ve které může ax. proplouvat.
Už tam mám vodu, akorát teď jen čekám, až se vychlóruje.
Mám tam i filtr. Kytky teda ještě ne, ale hned jak to půjde, tak dokoupím. Osvětlení mám takové slabé, pro ty kytky. A zítra půjdu koupit toho axíka!!!! potlesk :-) smich :) potlesk
Chtěla jsem se ale ještě, zeptat, jestli kromě nítěnek a žížal žere ax. i třeba obyčejné rybí krmivo.
A ještě poslední:
Může mít axík na stěně akvária takovou tu rybu "přísavku" co je přisátá zevnitř na akvárko a čistí ho? Já jen, jestli by ji třeba nesežral, nebo ona ho. Případně, jaké jiné ryby může mít axík v akvárku? Pokud vůbec... :-O

Tak jo. Ahoj, a dobrou. spim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2012 21:08 Muž Malapa [494] - AfrikaRe: Radka
Praha ZOO Braník nějaké a docela velké axoloty má.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2012 09:10 Radka – Axelotl mexický
Ahoj všem!! Scháním Axelotl mexický-albín-4ks. :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2012 22:18 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: aladar
Zrní jo :) Vnitřnosti vůbec nedávám a maso teda jenom rybí (okouny). A mouchy. Vedou žížaly, ty zmizí hned. Fotky jsou pěkný, na téhle je vidět, jaký jsou to obříci. Ale určitě něco vyfoť, čím víc fotek axíků, tím líp palec ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2012 21:00 Muž aladar [902] - Obojživelníci – Aladar
PS.bubu si muset fakt udělat pořádné fotky,ty sousedovy jsou hrozný.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2012 20:53 Muž aladar [902] - Obojživelníci – Re:Eva R
Fotka k příspěvku Základ tvoří kuř.srdíčka po pěti v mrazáku.Z obchodu ještě ledviny,maso,prostě co uříznu při vaření.Ze zahrady asi vše kromě jed.hmyzu.Když si moc zvyknou na hladké kupované věci,mohou hmyz plivat.Moučňáky starším,prckové opět plivou,pokud jim od mala nedáváš malé.Jinak běžně žerou mé prsty,štěrk,zrní a podobné věci,které mi tam spadnou :-D
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.05.2012 22:17 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: aladar
Nepůjde do chovu taky proto, že bych zase měla chuť si nějakou malou nechat a už by jich bylo doma moc :-) Já dospělé (drápatky a žebrovníky) krmím jednou týdně, dřív dvakrát. Asi zase trochu přidám. A čím krmíš? .. pro inspiraci..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.05.2012 12:10 Muž aladar [902] - Obojživelníci – Re:Eva R
Proč by nemohla jít do chovu?Krmím je,jak mne napadne,někdy denne,nekdy obden,nekdy po tydnu...Pravidelnost krmení se vyplatí u savců a ptáků,u nižších obratlovců je možno obojí,ale nepravidelnost ti zajistí,že můžeš bez obav odjet.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2012 18:33 Žena Eva_R [365] - ObojživelníciRe: aladar
Jo, genetika je na mě moc složitá. Dál do chovu tahle samička nepůjde, tak co. Aladare, napiš, prosím, jak často krmíš dospělé axolotly?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2012 12:09 Muž aladar [902] - Obojživelníci
Nevím,odkud jsi,ale obecně platí 10-12 kč za litr akv.v Praze.Doporučuji nekupovat předražené akvasety,jsou to doslova vyhozené prachy.Ani jsi neřekla,jestli už máš vyhlédnutého axe.Za tři litry si pořídím dvě zařízené stolitrové nádrže i se zvířaty.Nejdražší je poklop akvária s osvělením,které axolotli nesnáší.Ale chápu,že chceš mít hezké osvícené akvárium.V tomhle případě jsou nutné rostliny a ukryty.Až ty potvůrky dospějí,budou chtít klid a pološero,pokud je budeš chtít množit.Ted něco pro pobavení,zatímco tu píšu,holky vykladly čtvrtou dávku vajec za letošek.Takže mám práci.Zatim X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2012 10:27 Klára K. Re: aladar
Jo, ale to neva, mamka mi určitě pomůže (Prostě ji přemluvím... rozzureny )
A navíc, za tu dobu jsem si našetřila a už mám kolem 3000,- X-)
Mamka mi taky řekla, že mi taťka pomůže s výběrem akvárka atd. No, taťka s tím teda moc nečekal, ale když něco mamka řekne, tak to platí :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2012 09:52 Muž aladar [902] - Obojživelníci – Aladar
Hele ty jůchůů,znamená to,že k naroz.jsi dostala povolenku,ale všechno si budeš kupovat sama?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2012 08:57 Klára K. Re: aladar
Jůůůůůůůůchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JO! DOSTALA JSEM NA NĚJ POVOLENKU!!! JÓ!!!!! hop smich love
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2012 00:47 Muž aladar [902] - Obojživelníci – Re:Eva
Genetika je příliš mladá věda,abychom si mohli hrát na ředitele zeměkoule.Spojení otec dcera ještě neukáže problém fenotypu,ale v genech už má zaděláno na průšvih.Kromě toho nevíš o gendispozicích rodičů.Myslím,že tohle téma patří na jiné stránky :-)Zůstanem u akvárek.Dobrou ;-)

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [71] 73 74

Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 73001x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/1056?od=3501