Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Měl jsem na mysli vzácnější druhy obecně a na dotaz jsou schopni rychle sehnat i druhy, které nemají aktuálně v nabidce, mají svou vlastní síť chovatelů.
Možná blegon prozradí ty zdroje odchovaných

tisíců ryb ...
proc si chtel nacenit ryby co maj v hornbachu?
jarda62 napsal: Mě poslali někam, chtěl jsem jen nacenit ryby, které mají v hornbachu. Asi špatný den, jinak tam jsou prý ochotní co jsem četl.
No, hned na úvodní straně webu vidím toto:
Upozornění pro drobné zákazníky
Naše firma provozuje pouze velkoobchodní prodej registrovaným partnerům.
Kusový prodej není možný. Děkujeme za pochopení.
Mě poslali někam, chtěl jsem jen nacenit ryby, které mají v hornbachu. Asi špatný den, jinak tam jsou prý ochotní co jsem četl.
S kým? S firmou? Za mne dost dobrý ...

www.tomi-pisek.cz
Sem si tam cinknul....tohle dodavatel akvarijnich ryb pro hornbachy po cechach,slovensko nevim...
Nedo nejaka zkusenost?
dudak napsal: H. psitacus v Hornbachu? a pořád? to tam máte nějakej speciální sortiment, jezdím do hornbachu v Praze dost často a vždy zkouknu ryby, ale takovýhle vzácný cichlidy jsem tam ještě nikdy neviděl.
Omlouvám se sekl jsem se. Byla u nás návštěva a sledoval jsem tuhle diskusi tak na půl oka. Jsem chlap, takže nemůžu dělat pořádně dvě věci. Ještě jednou se omlouvám.

Pepan...

že by dovoz z Polska? ...
blegon ... s těmi tisíci bych možná tolik neházel...

... Pravidelné odchovy bych spočítal na prstech .. a možná jedné ruky... se mi zdá...
...pisu ze tam akvaristiku nesleduju..
Diky za info....ja se optam v pondeli...Kazdopadne v sacku rovnou od dodavatele urcite
H. psitacus v Hornbachu? a pořád? to tam máte nějakej speciální sortiment, jezdím do hornbachu v Praze dost často a vždy zkouknu ryby, ale takovýhle vzácný cichlidy jsem tam ještě nikdy neviděl.
Pokud tam děláš, tak si můžeš zajistit, aby ti objednali ryby a dali ti je rovnou v sáčku ve kterém dorazí. Moc těm jejich nádržím nevěř. Ale je taky otázkou, jestli si Pepan nepopletl Cichlidu a Kančíka papoučího, protože mi přijde divné, že by v Hornbachu měli takovou raritku.
Loni je u nás ioopp rozmnožil, ale už je asi rozprodal.
Bude to chtít registraci, ale doporučuju:
cichlidklub.sk/… Schodou nahod v hornbachu delam..

V cestlicich u prahy.Akvaristiku/zoo tam nejak nesleduju ale v pondeli to zacnu resit

Diky pepane

V Ostravě je vídávám pořád. Myslím si že v Praze to taky nebude problém. Oni občas objednávají ryby pro zájemce, stejně jako jiné prodejny. Bráník je určitě schopen tyhle ryby taky sehnat.
Dost často bývají v Hornbachu, ale za vyšší cenu.
a Zoo Braník jsi nezkoušel?
To jsem videl...nechtel bych dospely,spis mladsi ryby
Ve Vivarium Mělník by je neměli?
1 04.11.2017 17:25
blegon [152] - Jihoamerické cichlidy hlavně Perleťovky.
0 04.11.2017 17:22 Mejla82 – PHA a okoli
Starší reakce
No ale za pokus nic nedám. Teda nedal jsem

Nádrž sice mrtvá, ale moucha aktivní. Ale asi nečte poštu

EDIT
I když abych mu nekřivdil, je možný, že mi odpovídal a psal Braník, jako ty... Už je to nějakej pátek...

Ta prezentace byla v provozu 4/2009 a rok a 6 měsíců a máš přibližné datum a je to poměrně dost dávno.

Já nehledám řasožrouta. Na to mám jiný pracanty a málo řasy. Ale nabyl jsem dojmu, že Sevelie ráda jemný dno, nižší teploty a dno. Nemám ani jedno

A ryb, co se mi líbí, je spousta, takže to nehrotím a vybírám z toho, co pasuje...
I to jsem zkoušel

Bez odpovědi...
Nevím jak ti moc stoupá teplota v létě, ale Sewellie by u tebe asi šly. Jsou dost nenáročné. Ale co jsem je u mě pozoroval, tak asi vůbec nežerou řasu.
@ Victarion: K terčovcům se tyhle ryby nehodí. Budeš se asi muset dívat po trochu větších krunýřovcích.
Já je chtěl do "61" a pak do "200". Nakonec jsem skončil u Lorikarií...
Gastromizony, Sevelie apod. by se mi líbily, ale usoudil jsem, že na ně nemám podmínky...
Gastromyzon by asi nedal teplotu kolem 28 stupňů. Sháním něco k terčovcům, co bude požírat řasu. Harold mi přišel ideální. Buhužel ho ale asi neseženu.
Nemá je ani Glaser a ani nepamatuju, že by je v posledních pár letech u Glasra viděl, takže smůla. Od Glasra objednává hodně obchodů (Sklorex, Bráník, Vivarium, ...) a mají možná nejširší nabídku ryb v Evropě.
Nechcete radši Gastromyzony? Do mini akvária jsou ideální, akorát jsou hodně plaší.
Kdysi znamená jaký časový horizont? Před pár lety nebo měsíci?

Obeslal jsem asi pět prodejců, včetně Bráníka a nikdo ho neumí ani objednat...

Kdysi ho měly v Braníku

Jestlo ho seženeš, tak mi dej vědět. Sháním ho už dva roky...

0 10.10.2017 18:30 Victarion – Krunýřovec Haroldův
Starší reakce
Miloš Kroupa? Vím, že jsou také Slovensku i v chovu ... z VO bych je asi nebral ...
V GigaExotic.EU je má pan Klepešta.
0 28.09.2017 13:43 polneh – petenia splendida
Nevíte někdo, kde se dá sehnat petenia splendida?
Děkuji.
Polneh
Starší reakce
měli je na burze na Pankráci
V Hornbachu. V Cestlicich i na Cernaku. Teda aspon loni je tam mivali.
0 01.06.2017 19:00 Ladis67 – Karásci
Nevíte někdo, kde se v Praze dají sehnat karasi zlatí?
Starší reakce
co vím tak je měli naproti tescu v té akvaristice...
0 19.05.2017 17:33 George80 Zdravím. Neví někdo kde by se daly koupit Parmičky černopruhé? Nejlíp okolí Třince. Dík
Starší reakce
Ten je taky občas má, Vařečka na Vršovické...
Vršovicích myslíš akvaristiku Hoffer?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85586x