Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Dobrý večer,
jednou se mi tohoto krasavce podařilo sehnat ve Zlíně na burze, neporadí někdo?
Díky

Starší reakce
0 15.07.2019 11:50 GabrielaS – Garra gotyla
Dobrý den, poradíte prosím, kde sehnat Garra gotyla (Praha/okolí)? Díky.
Starší reakce
0 30.06.2019 22:18 Králík Dobrý den, nevíte někdo, kde se dá sehnat bojovnice nebojovná v okolí Prahy? Děkuji
Starší reakce
0 26.06.2019 18:28 Bayos – Vrubozubec paví
Čauves, sháním Vrubozubce paví red tiger, neprodává tu někdo, nebo nemáte prosím kontakt na nějakého chovatele v okolí Prahy? Díky
Starší reakce
Výhledově : Monter Monty - Praha, Drvi - Říčany
Zkusil bych Vivarium v Mělníku. Tam jsem je kupoval já. Nechají se objednat. Nebo ZOO Braník. Jinak jsou to parádní ryby a vydrží víc než Ramirezky
Nevíte někdo kde se dá v okruhu 50 km od Kladna sehnat tato ryba???????Děkuji
Starší reakce
Dodnes nevím,kde ta želvička je...
V Zoo shop želvička ve Zlíně mají asi šest až deset druhů i perutýna, klauny, sapínky co jsem tam teď onehdy byl.

Vyfiltruj si na hyperinzerci,je tam někdo ze Zlína...

0 13.04.2019 21:30 saman250 – Mořské rybičky
čus,nevíte kde se dají sehnat mořské rybičky? nejlépe dovoz nebo nákup okres Uherské hradiště
Starší reakce
pokud máte možnost, zkuste mrknout do skupiny: Betta splendens - Chov, odchov, nabídka, poptávka, bývá tam dost nabídek odchovů z Brna. Nebo se podívejte zde do akcí, zda se tam či v okolí nekoná burza

Dobry den, neznáte nějakého chovatele bojovnic z Brna? Chtel bych rybku z odchovu a ne ze zverimexu

Starší reakce
V Braníku mívají mramorové a dlouhoploutvé. Cenu si nepamatuji. V Hornbachu v Chuchli občas mají černopruhé, ale není to často. Minulý týden jsem odtamtud brala poslední tři (za 72 jednu) a v další objednávce je neměli.
Ahoj, včera jsem viděl v Braníku Sekernatku Mramorovou. Moc už jich tam nebylo. Další prý budou objednávat. Nevím kolik se pohybuje cena, tam stojí 85kč.
0 20.03.2019 21:53 edrak – sekernatka
Ahoj, vedel by nekdo, kde se daji poridit v Praze sekernatky za rozumnou cenu?
A to je akvarijní ryba? Má až 120 cm. Zkusil bych nějaké rybníkářství.
www.biolib.cz/… Ty máš rybník? Možná tak přes nějaký rybářský svaz

0 20.03.2019 20:52 Tomas – Kaprovec velkousty Ictiobus bubalus
Dobry den zhanam kaptovca velkousteho Ictiobus bubalus vedel by niekdo ? Moj meil tomasjazeroborovce@gmail.com
Starší reakce
Zkusil bych Sklorex. Pokud je momentálně nemají, zkusil bych se zeptat někoho z prodavačů. Jsou schopni takto něco sehnat i na přání...
Dobrý večer, nevíte prosím někdo, kde by se v Brně nebo jeho okolí daly sehnat tetry ohnivé, prosím?
Děkuji.
Doufám, že je chceš do zahradního jezírka?
Opět poradim dovoz od glasera.
Máš dobrý vkus ryb.... ted mít ještě k chovu těchto kousků nekolika-kubikove akvarium. To máš taky?
Co jsem viděl, tak na ifauně byl inzerát. Zkus se podívat...
Starší reakce
Ano, Brno venkov, Sklorex znám, občas tam zajdu. Aha to jsem netušil o tom dovozu. Tak zatím ty rybky nejsou zcela aktuální, cca za měsíc. Tak třeba do té doby budou mít. Díky za tip
Odkud jsi? Tu drobnoústku ti seženou v lepší akvaristice. Ale bude drahá, přes 200Kč za kus.
S tou tetrou to je horší, tu momentálně Glaser nemá.
Glaser je největší velkoobchod s akvarijními rybami v Německu. Lepší akvaristiky umí zajistit dovoz ryb od Glasra a spousta méně běžných ryb v lepších akvaristikách je dovezena od nich.
Třeba:
katalog.vivarium.cz/… (je to zkopírovaná nabídka fa Glaser)
EDIT: Na jižní Moravě vím jenom o Sklorexu v Brně.
Ahoj,
Prosím nevíte kde se dají sehnat tetry rodwayovy a drobnoustka purpurová?
Děkuji
Starší reakce
Starší reakce
1 07.02.2019 13:04 Janek Zdravím, sháním tyto tanganické ryby: xenotilapia papilio, neolamprologus mustax. Nevíte o něčem?
Ahojte, idete niekto na akvateru do Trnavy kto by vedel priniesť Brochis Splendens?
Starší reakce
zkus akvabazar@akvabazar.eu ,723 540 337 v Malenovicích,možná se s pánem domluvíš.
1 02.02.2019 19:37 Libcin – Parmička purpurová
Poradí někdo, kde se ve zlínském kraji dají sehnat parmičky purpurové? Potřebuji doplnit stav.
0 31.01.2019 11:09 Soriko – Malý přehled
Prosím, nevíte, kdo chová Skaláry Manacapuru? Díky
Ja som ich kupoval v braníku. Ale potom som ich tam už nevidel. Skús tam zavolať

V Praze, že jo? Vloni jsem je viděl v Braníku.
0 29.01.2019 15:24 Pepanjose – Garra gotyla
Mám zájem o koupi rybiček Garra gotyla. Díky za odpověď.
Starší reakce
Gigaexotic

Ahoj nevi nekdo kde sehnat razborky bornejske?

0 22.01.2019 10:54 Raggio – Cichlidka ram electric blue
Nevíte kde ve Zlíně nebo Olomouci sehnat Cichlidky ramirezi electric blue?
Starší reakce
Já bral skoro všechny u nás ve Vyškově v SuperZOO vedle Kaufu. Tam se alespoň snaží. Čichavce, Tetry žhavy a Ancistruse mně dovezl junior z Brna ze Sklorexu. Špatně jsme se domluvili a proto jich mám až moc.
No já tam už pár týdnů nebyla, asi se poměry změnily, je to o lidech

...
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85573x