Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Výhledově : Monter Monty - Praha, Drvi - Říčany
Zkusil bych Vivarium v Mělníku. Tam jsem je kupoval já. Nechají se objednat. Nebo ZOO Braník. Jinak jsou to parádní ryby a vydrží víc než Ramirezky
Nevíte někdo kde se dá v okruhu 50 km od Kladna sehnat tato ryba???????Děkuji
Starší reakce
Dodnes nevím,kde ta želvička je...
V Zoo shop želvička ve Zlíně mají asi šest až deset druhů i perutýna, klauny, sapínky co jsem tam teď onehdy byl.
Vyfiltruj si na hyperinzerci,je tam někdo ze Zlína...
0 13.04.2019 21:30 saman250 – Mořské rybičky
čus,nevíte kde se dají sehnat mořské rybičky? nejlépe dovoz nebo nákup okres Uherské hradiště
Starší reakce
pokud máte možnost, zkuste mrknout do skupiny: Betta splendens - Chov, odchov, nabídka, poptávka, bývá tam dost nabídek odchovů z Brna. Nebo se podívejte zde do akcí, zda se tam či v okolí nekoná burza
Dobry den, neznáte nějakého chovatele bojovnic z Brna? Chtel bych rybku z odchovu a ne ze zverimexu
Starší reakce
V Braníku mívají mramorové a dlouhoploutvé. Cenu si nepamatuji. V Hornbachu v Chuchli občas mají černopruhé, ale není to často. Minulý týden jsem odtamtud brala poslední tři (za 72 jednu) a v další objednávce je neměli.
Ahoj, včera jsem viděl v Braníku Sekernatku Mramorovou. Moc už jich tam nebylo. Další prý budou objednávat. Nevím kolik se pohybuje cena, tam stojí 85kč.
0 20.03.2019 21:53 edrak – sekernatka
Ahoj, vedel by nekdo, kde se daji poridit v Praze sekernatky za rozumnou cenu?
A to je akvarijní ryba? Má až 120 cm. Zkusil bych nějaké rybníkářství.
www.biolib.cz/… Ty máš rybník? Možná tak přes nějaký rybářský svaz
0 20.03.2019 20:52 Tomas – Kaprovec velkousty Ictiobus bubalus
Dobry den zhanam kaptovca velkousteho Ictiobus bubalus vedel by niekdo ? Moj meil tomasjazeroborovce@gmail.com
Starší reakce
Zkusil bych Sklorex. Pokud je momentálně nemají, zkusil bych se zeptat někoho z prodavačů. Jsou schopni takto něco sehnat i na přání...
Dobrý večer, nevíte prosím někdo, kde by se v Brně nebo jeho okolí daly sehnat tetry ohnivé, prosím?
Děkuji.
Doufám, že je chceš do zahradního jezírka?
Opět poradim dovoz od glasera.
Máš dobrý vkus ryb.... ted mít ještě k chovu těchto kousků nekolika-kubikove akvarium. To máš taky?
Co jsem viděl, tak na ifauně byl inzerát. Zkus se podívat...
Starší reakce
Ano, Brno venkov, Sklorex znám, občas tam zajdu. Aha to jsem netušil o tom dovozu. Tak zatím ty rybky nejsou zcela aktuální, cca za měsíc. Tak třeba do té doby budou mít. Díky za tip
Odkud jsi? Tu drobnoústku ti seženou v lepší akvaristice. Ale bude drahá, přes 200Kč za kus.
S tou tetrou to je horší, tu momentálně Glaser nemá.
Glaser je největší velkoobchod s akvarijními rybami v Německu. Lepší akvaristiky umí zajistit dovoz ryb od Glasra a spousta méně běžných ryb v lepších akvaristikách je dovezena od nich.
Třeba:
katalog.vivarium.cz/… (je to zkopírovaná nabídka fa Glaser)
EDIT: Na jižní Moravě vím jenom o Sklorexu v Brně.
Ahoj,
Prosím nevíte kde se dají sehnat tetry rodwayovy a drobnoustka purpurová?
Děkuji
Starší reakce
Starší reakce
1 07.02.2019 13:04 Janek Zdravím, sháním tyto tanganické ryby: xenotilapia papilio, neolamprologus mustax. Nevíte o něčem?
Ahojte, idete niekto na akvateru do Trnavy kto by vedel priniesť Brochis Splendens?
Starší reakce
zkus akvabazar@akvabazar.eu ,723 540 337 v Malenovicích,možná se s pánem domluvíš.
1 02.02.2019 19:37 Libcin – Parmička purpurová
Poradí někdo, kde se ve zlínském kraji dají sehnat parmičky purpurové? Potřebuji doplnit stav.
0 31.01.2019 11:09 Soriko – Malý přehled
Prosím, nevíte, kdo chová Skaláry Manacapuru? Díky
Ja som ich kupoval v braníku. Ale potom som ich tam už nevidel. Skús tam zavolať
V Praze, že jo? Vloni jsem je viděl v Braníku.
0 29.01.2019 15:24 Pepanjose – Garra gotyla
Mám zájem o koupi rybiček Garra gotyla. Díky za odpověď.
Starší reakce
Gigaexotic
Ahoj nevi nekdo kde sehnat razborky bornejske?
0 22.01.2019 10:54 Raggio – Cichlidka ram electric blue
Nevíte kde ve Zlíně nebo Olomouci sehnat Cichlidky ramirezi electric blue?
Starší reakce
Já bral skoro všechny u nás ve Vyškově v SuperZOO vedle Kaufu. Tam se alespoň snaží. Čichavce, Tetry žhavy a Ancistruse mně dovezl junior z Brna ze Sklorexu. Špatně jsme se domluvili a proto jich mám až moc.
No já tam už pár týdnů nebyla, asi se poměry změnily, je to o lidech
...
Před týdnem jsem byla v Čestlicích a byla to bída. V akvárkách byla hromada mrtvolek a nemocné ryby. A prodavačky se vykecávaly. Rozhodně horší než na Čerňáku.
Chuchli jsem myslel jakože ok
Já mám všechny ryby (krom Pygmejů) z Chuchle a drží. Asi štěstí teda...
A v Chuchli...
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x