Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Co se jižní moravy týká, můžeš zkusit i nějakou pobočku SuperZOO, třeba Kyjov nebo Břeclav. Občas je tam vídám.
Dík za info, ako kukám na mail , tak som ich už oslovil, aktuálne ich nemajú a že ani dodávatelia ich nemajú na zozname, tak ich nevedia objednať.
No hold, budem si musieť počkať, kde ich majú je pre mňa ďaleko a kde ich nemajú ale zyknú maváť, tak budú až niekdy koncom augusta (keď sa rozbehnú importy)
O to väčšiu radosť bude mať keď ich budem mať
Ahojte,
Už dlhšiu dobu zháňam čtverzubce trpasličie najlepšie v rámci Slovenska, respektíve v rámci južných Čiech ... zoo braník a mk zoo nepripadá do úvahy vzhľadom k tomu že 4rybky by ma vyšli na cca 30 €(doprava, cestovné...) čo je až moc veľká pálka (keď samotná rybka v mk zoo stojí 75kč).
Najlepšie ak máte kontakt na nejakého chovateľa tejto rybičky, pošlite
.
V super zoo Břeclav ich aktuálne nemajú a v blízkej dobe zrejme nebudú mať, sakra ja si tiež viem vybrať obdobie
Za akúkoľvek pomoc , infošku vopre ďakujeeeem
Starší reakce
Já mám hezký klínoskvrný jenomže samičky sou nějaký spaskvilený
maj přes sebe černej flek ale to sem si všimnul až doma ale tak za 15kč co bych nechtěl...
3 03.07.2013 18:38 kanec Díky za info, na burzách jsem je snad ještě neviděl, ale poptám se tam. V srpnu bývá velká akce, tak možná tam.
Herose míval někdo kolem Irisu, protože na výstavě býváváli...
0 02.07.2013 21:53 kanec Ahoj, nevíte někdo o někom, kdo má v Plzni a okolí mesonauta festivus a různý herose? Díky za info.
Na minulé burze je někdo měl, cca 500 za pár, už předem připravené páry u sebe.
0 02.07.2013 09:17 marinmil Tak v drogerii je mít nebudou
.Co třeba objet pár chovatelů a poptat se,nebo tady v inzerci?
0 29.06.2013 18:56 marinmil – kde sehnat chovné páry skalár ?
kde sehnat chovné páry skalár prosím poraďte
Starší reakce
0 23.06.2013 10:44 peter304 zdravím chová niekto v CZ-SK Xiphophorus alvarezi prípadne kde sa dajú zohnať dík
0 20.06.2013 16:24 dennygsxr – Anténovec
Zdravím, scháním anténovce a to: Anténovec červenoocasý-Phractocephalus hemiliopterus a Anténovec pruhovaný-Pseudoplatystoma fasciatum nejlépe někde na Moravě.
Starší reakce
Určitě o nich ví, zná to u vás v rajonu docela dobře...
Apistogramky by Vám měl sehnat bez problému
Díky, poptám - ale na svých stránkách má, že se specializuje na Afriku. Jestli bude mít i Ameriku....?
Jste-li z Benešova, kontaktujte kolegu Tomíčka - tomi akva...možná to budete mít i s dovozem domů...
0 11.06.2013 21:57 Boudy – Apistogramma cacatuoides
Dobrý den, poraďre, kde sehnat - nejlépe od chovatele rybky Apistogramma cacatuoides a Apistogramma borelli. A poradí někdo kolik jich mohu dát do akvárka 120x50x50 cm? Jsem z Benešova u Prahy.
Galaxy Braník mívá... mívá je Aquarimex, Petra i Vivárium...asi je mají i Papíci...
Zdravím, nevěděl by někdo kam se obrátit, když bych sháněl sumce Leporacanthicus cf. galaxias L240 ?
Koukal sem na Braník a Vivárium Mělník a nenašel jsem.
Nevěděl by někdo?
Předem díky
Starší reakce
Poštovné, dle mého názoru, vyjde stejně, ať je to Plzen, Mělník nebo Aš.
Hmm, Plzeň je sakra daleko...
Ty Razbory jsem viděl Espeho a Hengelovu v Hornbachu tuším v Plzni, možná budou i jinde
Měli tam asi 3-4 druhy razbor
Děkuji za tip, ale pokud budu muset objednávat ostatní ryby, tak už rovnou můžu přiobjednat ty neonky...
A nevíte náhodou kde na stránkách byli vyfocení i bojovnice pestré? Někde v eshopu to bylo, jen teď nevím kde
Díky
Zdravé neonky modré koupíte v Ostravě-Plesné v Globusu. Jedna cesta Vás, podle mě, vyjde levněji, než zásilka poštou
orlynka napsal: Kde sehnat tyto ryby? Neonka modrá, Razbora Espeho a Vrčivku trpasličí? Neprotestuju je odněkud objednat, ale z jakého eshopu by bylo nejlepší? Popřípadě sháním někoho z okolí Havířova, kdo by chtěl se mnou objednávat, abychom se rozdělili na "poštovném"
Vivárium Mělník vám je všechny pošle...
Už se stalo, bohužel se zatím nikdo neozval
zkus napsat do vlákna aquaburzy, mohl by je někdo přivézt
neonka modrá je k sehnání, Espeho jsem tam nikdy neviděl, u jednoho stolku mívají Hengelky kolem 10kč a vrčicku nevím to bych hádal...
Nevím, na burze jsem ještě takovéto rybky neviděla
počkej si na burzu v ostravě 16.6. tam by mohlo něco být
0 03.06.2013 11:52 orlynka – Rybičky
Kde sehnat tyto ryby? Neonka modrá, Razbora Espeho a Vrčivku trpasličí? Neprotestuju je odněkud objednat, ale z jakého eshopu by bylo nejlepší? Popřípadě sháním někoho z okolí Havířova, kdo by chtěl se mnou objednávat, abychom se rozdělili na "poštovném"
Starší reakce
Když se projedeš,nějaké odchovy tady mám.
Stačí si najít někoho kdo je má, najdete to v atlasu, kde plave v nádrži a pak najdete nějakého uživatele z Prahy a ten vám jistě něco prodá, a nebo taky zajít na burzu ;)
tomu moc nevěř, radši zavolej
Jsem to popletla. novoheterandie
Tak jsem jim jukla na stránky, mají psáno, že není...
FelidaeS napsala: Kde seženu tyto rybky v Praze? rybicky.net/atlasryb/novoheterandrie_slicna Díky za odpovědi.
Opravdu to není molinézie sličná, nýbrž novoheterandie...zkuste Braník, nebo mne přes soukromé zprávy...
Starší reakce
Starší reakce
Čtverzubce jsem viděla v Hradci Králové v Hornbachu, ale už je to dýl.
Mívají je často tady v Pardubicích u špáru, vždy se na ně jdu podívat, jak jim tam s chutí okusují nožovce. Kdyžtak se ti můžu podívat, jestli tam zrovna jsou.
Nevíte někdo,kde sehnat Čtverzubce trpasličího?
Psal 25 a zítra. I já to viděla a to jsem to četla letem světem. Jestli takhle podobně čtete doporučení o jejich chovu, potěš koště
0 10.05.2013 17:34 radim – Heros severus
Někde v okolí Pardubic,Hradce. Nejlíp od nějakého chovatele... rád bych viděl rodiče
kdy bys je mohl sehnat a kolik kusů-dík
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [30] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x