Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
0 18.10.2011 23:16 Voloduson – ..
Na samce bojovnic jednoznacne zajed do Melnika do Vivaria, vyber je velky a nektere druhy dost vzacne... Uz sem tam videl i samce kolem 1500,-... Za ten vylet to stoji... V Praze nic podobneho nenajdes... (Krom chovatelu, pokud nejaci jsou)
Ahoj,
dají se někde v Praze sehnat nějací hezcí samečci bojovnic? Měl bych zájem o nějaké do "dekoračních" akvárií. Co jsem koukal na nádherná videa a fotky na netu tak to většinou byly kousky v Asii, ale nechce se mi riskovat tu dlouhou přepravu ryb.
Starší reakce
Díy, ještě si počkám na další příspěvky.
Ahoj,proč ne.
Dát do akva mladé terče,po zabydlení dát tyto rybky,také mladé,zvyknou si na sebe a problémy s agresivitou(přílišným obtěžováním terčů)by mohly odpadnout.
Dík. Zajímavé čtení. Už chápu.
Řeknu příteli, ať si vybere čichavce bez kérek. :o)
Dík...tam vyšlu drahou polovičku. Doufám jen, že maj ty opravdové medové, jelikož jsme tam jednou byli a měli právě ty, co máme jako pyskaté, jen o něco světlejší, pod názvem medové a sami mi řekli, že to nejsou ti praví.
Jo a poznámku s bramborama jsem nějak nepochopila a to nejsem blondýna
Brambory jsem v Bráníku neviděla
Sím vysvětli brunetě.
Prosím o radu, zda někde v Praze je k sehnání čichavec medový (ten pravý):o) či zakrslý? Děkuji předem za odpovědi.
Díky za reakce, už jsem poslal mail tak uvidím jak to dopadne. Každopádně na burzu do Ostravy se nedostanu, bo jsem 7 tis. km od domova a vracím se až za měsíc. Proto sháním Fahaky, pro jistotu už s předstihem.
Zdravím, pamatuju jsi že import T.linaetus z Nigérie nabízela firma goniatit zkuste je kontaktovat.
Zdravím všechny milovníky čtverzubců.
Je to již 16 let co mám pro tyto rybky co by akvarista největší slabost. Po kratší přestávce se chci ke čtverzubcům znovu vrátit a to konkrétně k Fahaka Puffer (T. lineatus). Ideální by byl MBU Puffer (T. mbu) ale pro takový skvost akvária nemám bohužel dost místa. Proto se vás ptám Vážení chovatelé: najde se v České, Slovenské republice, či blízkého okolí akvarista, jenž tyto ryby chová, nebo ví o někom, kdo tyto ryby dováží k nám. Nenašel jsem široko daleko vůbec nic (kromě gigaexotic.eu, kde mi již dlouho neodpovídají), proto se milí chovatelé, akvaristé obracím na Vás.
Starší reakce
Zdravím, občas bývají například na Ostravské akvaburze, viděl jsem je i v ceníku některých velkoobchodníků, ale teď jak jsem se díval, tak už je tam nemají. Jako u každé těžko sehnatelné ryby bych se zkusil poptat v nějaké dobré akvaristice v okolí, jestli by je nemohli objednat.
Měl jsem jeden kus. Určitě by to chtělo hejno, ale na to je moje 325 litrová nádrž malá. Problémy s rybou nebyly, akorát je trošku agresivní a občas se snažila okusovat klidné ryby (polehávající sumečky), které tím rušila. A doporučuju důkladně přikrýt akvárium, vyskočila mi z akvária přes noc, když jsem jednou zapoměl zavřít otvor na krmení.
0 23.09.2011 13:56 Stingray – Anostomus anostomus
Nevěděl by někdo kdo tyto ryby prodává? Stále je nemůžu sehnat.
Popřípadě jestli s nimi někdo máte zkušenosti?
Starší reakce
dějuji za radu
poptej se ve sklorexu, asi je tam nemaj ale možná by ti je objednali
Optej se v "Unido Teplice" nebo "Žako Chomutov", určitě bys je sehnala ve Vivariu Mělník, ale to už je z ruky.
0 16.09.2011 18:24 menion ahoj zdravím všechny nevíte někde jestli se dají v Brně nebo někde blízko kolem sehnat vrčivky?
Starší reakce
Hodilo by se to spíš napsat do inzercí.
střevle východní mívají v rybářských potřebách jako nástrahy,...
0 07.09.2011 21:30 mag10 – ryby z venku
Zdravím kolegy akvaristy. Chystám se založit si akvárium s cichlidami z jezera Tanganyika - Neolamprologus kungweensis a Julidochromis regani "Kipili", ale nemohu v mém okolí najít žádného prodejce těchto ryb. V Hradci Králové býval pan Zídek, který ale od srpna ryby neprodává a v akvaristikách se takové ryby de facto nevedou. Poradíte mi, prosím, kde bych je mohl sehnat (Královéhradecký kraj, Pardubický kraj, Středočeský kraj, Praha)? A kdybyste věděli i kde sehnat ulity pro šnekové cichlidy, tak by to bylo super (hlemýždích moc není).
Jo byly, tuším 40 nebo 45kč
myslíte že by je měli na burze ryby a rybičky?
Díky. Jinde nejsou? Připadají mi dost drahé :( .
Starší reakce
0 11.08.2011 22:07 Thomass – Jack Dempsey electric blue
Nevíte někdo, kde sehnat tyto cichlidy? Nejlépe od chovatele. Děkuji všem za pomoc.
Nemáte tip, kde se dají v Ústeckém kraji sehnat ramirézky, nebo cichlidky kakadu? Předem díky.
Starší reakce
0 18.07.2011 17:23 riky – heros severus red spotted
Zdravím všechny chovatele akvarijních ryb.Nevíte někdo kde sehnat kvalitní zdravé ryby heros severus red spotted?Scháním do okrasného akvária.Za případný kontakt předem moc děkuji s pozdravem riky ČESKÉ BUDĚJOVICE EMAIL:22dister@seznam.cz
Proč nezkusíš Svitavy? Chovenka má velký výběr i velmi netradičních rybek, majitel je letitý akvarista a rybky jsou zdravé a vitální.
rybicky.net/obchody/470 Mno do Litomyšli na náměstí k panu Kopeckému dováží rybky z Pardubic a z vlastních zkušeností můžu doporučit. Nevím však jestli mají všechny z jednoho zdroje.
Já nevím kde jsou u vás akvaristiky. Ale když napíšeš co konkrétně sháníš určitě se tu nějde někdo z tvého okolí kdo poradí. Každý má zmapovaný svoje okolí a ví tak nějak kdo v okolí dělá ten který druh ryb, která akvaristika je dobrá na techniku, která na kytky a kde se dá co v okolí sehnat ....
No v Litomyšli jsou hned dvě ale připadá mě to že to neni moc hej
Nebo jestli nevíš něco v ČT??
Problém jakého směru? Nemáš peníze? Nebo v Litomyšli není akvaristika? Napiš co konkrétního sháníš, jinak těžko radit ...
Dobrý den mám problém s koupí rybek v Litomyšli a okolí mohl by mi prosím někdo poradit kde bych je mohl koupit??
Starší reakce
Obávám se, že tyto ryby nemají na každém rohu a spíš se pro ně jezdí než že by ony přijely do Rožnova za tebou ;o) Ale třeba budeš mít štěstí.
0 06.07.2011 11:48 BILAS – Razborka galaxy
čau, nevíte kde sehnad tyto krásné rybky kolem Rožnova pod Radhoštěm? dík
Starší reakce
0 23.06.2011 21:16 Marek – Dario dario
Starší reakce
0 20.06.2011 17:44 angakok – to.ufo
Nějaký leporiny a anostomy měli v Lovosicích ve zverimexu. Tel do zverimexu 773947474.
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [41] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x