Přihlásit se RYBICKY.NET »

Kde sehnat tyto ryby?

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 32 Přejít na další stránku   1  
Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radimRe: Ivana
Serrasalmus nattereri

www.zooshop-eu.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ivana – serassalmus naterrerri
neví někdo kde je sehnat?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak Re: Kaplan007
A zkoušel jste www.mk-zoo.cz/… z Plzně.
 Reagovat na tento příspěvek 4  - rriki Re: Kaplan007
Za 30 kč je má kolega na burze v Praze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jupí Re: Kaplan007
Kdyžtak je mají v hornbachu (za 79kč myslím) .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kaplan007
Nevíte, kde bych sehnal Razborky galaxy (Danio margaritatus) v okolí Plzně? Nemám problém si zajet třeba 50km i víc, pokud tomu bude odpovídat cena. Nejlépe přímo od chovatele. Mám zájem tak o 20-25 ks.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jupí
Ahoj , nevíte kde sehnat Pancéřníčky malé ? ráda bych viděla jak vypadají ve skutečnosti a možná bych si je koupila . Nejlépe Plzeňský kraj. Děkuji
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: wewas
Na jihlavské akvaburze. Určitě je tam vozí prodejce dos x a mívá je za zajímavé ceny.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: wewas
Myslím, že to nebude problém ve Žďáře...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - wewas – Razborka Galaxy
Kde bych sehnal na Vysočině(okolo Jihlavy) Razborka Galaxy? poraďte :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - momo – Gavůnci
Dobrý den,
Prodávají v Akvaristické burze Pankrác gavúnky?
Děkuji za opdpověď potlesk potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: bcdis
Zkus ZOO Braník, v aktuální nabídce je sice nyní nemají, ale vše co sháníš jsem tam již viděl, takže se to určitě zase objeví ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bcdisRe: Pepan
A na burzu do Ostravy opravdu nepojedu, ostatně nemám ani auto.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bcdisRe: Pepan
Vždyť to píši v řádu pod odkazy. Praha.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: bcdis
A jak Vám má někdo poradit, když ani není za Vašeho profilu jasné, odkud jste? Elegansky a brotie se celkem běžně prodávají na burzách, ale asi nepojedete na burzu třeba do Ostravy, pokud jste z Aše. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bcdisPotřebuji sehnat

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Ciffik Re: boss
Kdybys aspoň kraj napsal. Těžko ti radit konkrétně...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - boss
nevíte kde sehnat tlamovce rudého,halančíka spoorebengerového,cichlidku ramirezovu,bojovnici nebojovnou,bojovnici pestrou,gavúnka diamantového a duhovku sexlineata?když ne nevíte o nekom kdo tyto rybky prodává?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
V ZOO Braník je máme palec ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malvinator
Neví někdo o někom jiném ??
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malvinator
malyLibor mi teď posílal pěkný rostlinky mimochodem rostou :)) takže ho nechci otravovat .. :P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kač Re: malvinator
napiš malyLibor, chová je :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bulawaio Re: malvinator
já je kupoval asi před půl rokem v Zoo braník. Jestli je tam maj ještě, to nevím,nevšiml jsem si.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malvinator – Kardinálka Vietnamská
Zdravím chci se zeptat jestli někdo neví kde seženu tyto rybky? díky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jetta Re: Elffka
Já mám pár dospěláku a moc se mi nehodí do společenství.Jsou moc plachí a bojí se i pavích oček. Často se vytírají ale u mě stoho většinou nic není.Asi špatné misto AQ a nevhodní sousedi. Jestli máš zájem tak písní.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Elffka – Laetacara dorsigera
Ahoj,
nevíte kde v okolí Pardubic nebo Hradce Králové sehnat Laetacara dorsigera, nejlépe již větší jedince? V Profi-aquarium je dlouhodobě nemají...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rriki Re: Tomiino
Víme, ale máš dost peněz?Altum to je Ferrari a ne trabant :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomiino
ahoj lidicky,prosim vas nevedel jsem a nenasel jsem jine vlakno.Shanim skalary altum daji se nekde splasi?vite o nejakem chovaeli??prodava nekdo chovne pary??dekuji
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Hansel – Bichir Endlicherův
Zdravím, nevěděl by tu někdo, kde by se dal sehnat Bichir Endlicherův(Polypterus endlicheri)??
Nejlépe okolí Hradce Králové
Předem díky za odpovědi

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Kač Re: Tomáš55
když sečteš délky ryb, co máš už teď, je to víc, než 50. CO kdybys ty rybky zkusil darovat a do té 50ky si klidně dal ty čichavce medové, ale k nim vybral jeden druh menší hejnové rybky? měl bys páreček čichavců a k tomu 1 hejnko :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MichoCZ Re: Tomáš55
No já teda nevím jak jsi to počítal. Mě to vyšlo na 9 ryb do 5cm a nebo 3 ryby do 15cm. Ale tak velké ryby do takového akva stejně nepatří, takže je to irelevantní informace. Ono i ty ryby co máš teď se budou nejspíš v novém akva mačkat a trápit.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ria542 Re: Tomáš55
Na 19 bez medových hej? A čo všetko tam chceš mať? Máš tú platu, ktoré budú 2, a pod. a 1 plata má 6 cm, takže už len 2 platy sú 12cm, a neviem čo tam ešte máš, fakt ti to vyšlo 19??? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Kač Re: Tomáš55
na 19? tak to mi prosím napiš přesně které ryby a kolik jich v tom hejnu chceš mít. protože už jen pár těch medových je 12!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomáš55Re: Kač
Ďakujem za skvelúúúú radu!!! Tak ten medový je pekný!!! A áno, v hejnách budú a vyšlo mi to na 19!!! Takže vpoho. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 14  - Kač Re: Tomáš55
ne to teda neni - počítám, že myslíš čichavce zakrslého. možná tak čichavce medového..dobrá..ale když chceš v tam akváriu mít všechny ryby co tam máš teď ale ještě v hejnech...a k tomu dát nějakého čichavce! No to promiň, ale to hoď rovnou na plotnu a máš super rybí polívku! si to spočítej, jo? pravidlo 1l vody=1 cm ryby. sečti si hezky délky všech ryb, které máš a budeš mít a určitě ti vyjde víc, než 50 a to nemluvím o tom, že i když má akva objem 50l, nikdy v něm není 50l vody... tone
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Ria542 Re: Tomáš55
Ten je na 60l : rybicky.net/atlasryb/cichavec_zakrsly Nie je tak? :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomáš55Re: Ria542
A myslím tým v pet center v tescu a živa tupý. (Poprad), tie sú také... no,s peknými rybami.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomáš55Re: Ria542
Áno, predajne som pridal aj ja, majú tam tiež krásnych skalárov, nádherných. Ale ešte hľadám aj inde. Ináč ďakujem. ;-) ;-) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ria542 Re: Tomáš55
Ale keď bývaš na Slovensku, tak ti asi neporadia hmm ... Skús hladať tu: rybicky.net/obchody/ ... možno niečo nájdeš ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - LiborSprysl Re: Tomáš55
Obávám se, že tu není mnoho lidí, kteří mají přehled o slovenských obchodech... ;-) Jo v Čechách, to by bylo jednodušší... ano
 Reagovat na tento příspěvek -3  - Tomáš55 – Re: MichoCZ Re: vondr001
Ale nie, nie a nie. Hneď všetci idete niekde inde, ja ho nechcem, nechcem ho dať do 20 - ky. Chcem ho dať niekomu inému, dedovy, on je chovateľ. Takže nie, hneď odídete inam. Takže, kde ho kúpiť? tone :-| rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek 10  - Kač Re: Tomáš55
prosímtě, hlavně do tý 50ky nedávej ani ty čichavce....
 Reagovat na tento příspěvek 8  - MichoCZ Re: Tomáš55
Zase blbneš? Snad je nechceš rvát to dé dvacítky nebo té budoucí plánované padesátky? Aby skalára byla krásná potřebuje i krásné akva. V takové 300-500 litrů by se mi líbila.
 Reagovat na tento příspěvek 8  - vondr001 Re: Tomáš55
Skaláry jsou do tvého akvária nevhodné (ani do 60l které máš v plánu). Minimální velikost je pro ně 150 litrů.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomáš55 – Skalár.
Ahoj! Chcel by som sa Vás opýtať, neviete kde kúpiť krásnych skalárov? A najma modrých, z oranžovou hlavou alebo strakatých či pruhovaných? Hlavne nech sú pekné, je mi jedno, ako vyzerá... :-O :-O :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baletka Re: lojzalojzovic
Díky :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lojzalojzovic Re: baletka
ma ja v akva drahos ;-) napis mu :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baletka
Zdravím, najde se v okolí Ostravy nějaký chovatel mikrogeophagus altispinosus? V horizontu několika měsíců bych chtěla pořídit jeden až dva páry. Děkuji za nabídky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: RadekH1
Bohužel...zbytek zdrojů mimo Prahu a okolí... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RadekH1
Chtěl bych přímo od chovatele, abych si s ním mohl pokecat a posbírat rady a zkušenosti.
Míla Jiráň, Velim.... nemá. Volal jsem :-(
Ještě nějaký tip prosím?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [32] ...... 53 54

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 86131x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13512?od=1551