Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Starší reakce
Kdybys aspoň kraj napsal. Těžko ti radit konkrétně...
0 12.04.2013 19:26 boss nevíte kde sehnat tlamovce rudého,halančíka spoorebengerového,cichlidku ramirezovu,bojovnici nebojovnou,bojovnici pestrou,gavúnka diamantového a duhovku sexlineata?když ne nevíte o nekom kdo tyto rybky prodává?
Starší reakce
Neví někdo o někom jiném ??
malyLibor mi teď posílal pěkný rostlinky mimochodem rostou
) takže ho nechci otravovat .. :P
napiš malyLibor, chová je
já je kupoval asi před půl rokem v Zoo braník. Jestli je tam maj ještě, to nevím,nevšiml jsem si.
Zdravím chci se zeptat jestli někdo neví kde seženu tyto rybky? díky
Já mám pár dospěláku a moc se mi nehodí do společenství.Jsou moc plachí a bojí se i pavích oček. Často se vytírají ale u mě stoho většinou nic není.Asi špatné misto AQ a nevhodní sousedi. Jestli máš zájem tak písní.
Ahoj,
nevíte kde v okolí Pardubic nebo Hradce Králové sehnat Laetacara dorsigera, nejlépe již větší jedince? V Profi-aquarium je dlouhodobě nemají...
Víme, ale máš dost peněz?Altum to je Ferrari a ne trabant
ahoj lidicky,prosim vas nevedel jsem a nenasel jsem jine vlakno.Shanim skalary altum daji se nekde splasi?vite o nejakem chovaeli??prodava nekdo chovne pary??dekuji
Zdravím, nevěděl by tu někdo, kde by se dal sehnat Bichir Endlicherův(Polypterus endlicheri)??
Nejlépe okolí Hradce Králové
Předem díky za odpovědi
Starší reakce
když sečteš délky ryb, co máš už teď, je to víc, než 50. CO kdybys ty rybky zkusil darovat a do té 50ky si klidně dal ty čichavce medové, ale k nim vybral jeden druh menší hejnové rybky? měl bys páreček čichavců a k tomu 1 hejnko
No já teda nevím jak jsi to počítal. Mě to vyšlo na 9 ryb do 5cm a nebo 3 ryby do 15cm. Ale tak velké ryby do takového akva stejně nepatří, takže je to irelevantní informace. Ono i ty ryby co máš teď se budou nejspíš v novém akva mačkat a trápit.
Na 19 bez medových hej? A čo všetko tam chceš mať? Máš tú platu, ktoré budú 2, a pod. a 1 plata má 6 cm, takže už len 2 platy sú 12cm, a neviem čo tam ešte máš, fakt ti to vyšlo 19???
na 19? tak to mi prosím napiš přesně které ryby a kolik jich v tom hejnu chceš mít. protože už jen pár těch medových je 12!!!
0 26.03.2013 14:45 Tomáš55 –
Re: Kač Ďakujem za skvelúúúú radu!!! Tak ten medový je pekný!!! A áno, v hejnách budú a vyšlo mi to na 19!!! Takže vpoho.
ne to teda neni - počítám, že myslíš čichavce zakrslého. možná tak čichavce medového..dobrá..ale když chceš v tam akváriu mít všechny ryby co tam máš teď ale ještě v hejnech...a k tomu dát nějakého čichavce! No to promiň, ale to hoď rovnou na plotnu a máš super rybí polívku! si to spočítej, jo? pravidlo 1l vody=1 cm ryby. sečti si hezky délky všech ryb, které máš a budeš mít a určitě ti vyjde víc, než 50 a to nemluvím o tom, že i když má akva objem 50l, nikdy v něm není 50l vody...
A myslím tým v pet center v tescu a živa tupý. (Poprad), tie sú také... no,s peknými rybami.
Ale keď bývaš na Slovensku, tak ti asi neporadia
... Skús hladať tu:
rybicky.net/obchody/ ... možno niečo nájdeš
Obávám se, že tu není mnoho lidí, kteří mají přehled o slovenských obchodech...
Jo v Čechách, to by bylo jednodušší...
-3 26.03.2013 14:22 Tomáš55 – Re: MichoCZ Re: vondr001
prosímtě, hlavně do tý 50ky nedávej ani ty čichavce....
Zase blbneš? Snad je nechceš rvát to dé dvacítky nebo té budoucí plánované padesátky? Aby skalára byla krásná potřebuje i krásné akva. V takové 300-500 litrů by se mi líbila.
Skaláry jsou do tvého akvária nevhodné (ani do 60l které máš v plánu). Minimální velikost je pro ně 150 litrů.
0 26.03.2013 14:03 Tomáš55 – Skalár.
Díky
ma ja v akva drahos
napis mu
Zdravím, najde se v okolí Ostravy nějaký chovatel mikrogeophagus altispinosus? V horizontu několika měsíců bych chtěla pořídit jeden až dva páry. Děkuji za nabídky.
Bohužel...zbytek zdrojů mimo Prahu a okolí...
Chtěl bych přímo od chovatele, abych si s ním mohl pokecat a posbírat rady a zkušenosti.
Míla Jiráň, Velim.... nemá. Volal jsem
Ještě nějaký tip prosím?
Zkusil bych kontaktovat mělnické Vivarium, svého času je tam mívali.
Martin Honzejk
Děkuju za tipy. Tillmann by stál určitě za návštěvu i kvůli jiným rybám, ale... Našla jsem dnes jednoho chovatele v Polsku jen 150 km odsud, tak možná bude lepší počkat si na jeho další odchov.
No jo Markétko...tos měla přijít tak před dvěma rokama...
měl jsem jich docela dost...ale zkus písnout panu Bruknerovi...měl jsem je od něj z importu, bude vědět...
Před rokem mi je tuším zase nabízel ještě někdo odněkud ze severu...Dánsko, Švédsko či kýho čerta...
Nemáte někdo tip, kde teď sehnat kančíky Cryptoheros nanoluteus? Kdekoliv v ČR... a nebo i jinde, pokud máte zaručené info, že je někde v Evropě mají v aktuální nabídce.
někde v okolí ostravy - čichavec zakrslý neon blue, má někdo na prodej???
a může být i přímo v ostravě nejenom v okolí
Má je pan Šenkýř, a má čistou linii, původně dovezenou Dr.Slabochem... Moc krásné rybky, doporučuji. Najdu někde i odkaz na něj.
Edit:
www.akva-senkyr.ic.cz/… V Ostravě jich je mrtě...fakt bych asi hledal chovatele na burzách...
škoda, dneska jsem je viděl na burze myslim, jinak 23.3 je aqua-tera
Dobry den chtel bych se zeptat kde v ostrave se da koupit cista forma zivorodky endlerovy, zkousel jsem oba hornbachy a pandu v globusu a rekli ze je uz neberou a ani brat uz nebudou. (Nejlepe by to bylo jeste dnes)
Ahoj fakt a kde třeba prosim tě Ičin ? v akvaristikách nebo na tý Aquaburze? já jsem z Příbrmai právě.
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [32] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x