Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
se tam opravdu už musím někdy podívat
Krásné ryby, v ZOO Braník máme v tuto chvíli jen tři, ale budou
.
0 27.08.2013 10:13 radim – Sundadanio axelrodi
Starší reakce
0 13.08.2013 18:56 Nosound89 – Živorodka Štikovitá Belonesox belizanus kde koupit?
Koupím samečka Živorodky Štikovité Belonesox belizanus z okolí Frýdku-Místku, neví někdo o nějakém chovateli? Děkuji mockrát za nabídky mailto:nosound89@seznam.cz
Starší reakce
Děkuju moc za nabídku, podařilo se mi domluvit Sličinky s Ivahou, od které si kupuju i rostlinky a krevetky..ideální situace
. Za necelé tři týdny budou doma
Čtyřicet kaček za kus.
Můžu se zeptat za jakou cenu je prodáváte?
O loňském podzimu byly v Brně na burze pouze v mé nabídce. Letos je tam pro nedostatek ryb nepovezu. Nyní mám celé chovné hejno umístěno venku a zatím je jejich kondice vynikající.
0 05.08.2013 08:55 harbe – Betta splendens
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli někdo nenabízí bojovnici -barevnou formu bílou. Nabídky prosím na email: mailto:harbe@seznam.cz děkuji
Betkolog napsala: Poradíte někdo, kde v okolí Zlína (okolí považuju i brno) sehnat Novoheterandrie sličná ?
Je třeba jet v září do Rychnova, přivezu jich pár kousků...Ale jinak by je v Brně měl mít jostom, Pepa Tomanec...
Jednoho samce mám doma a skupinu asi 7 jedinců má uživatel Smokemeskome, takže pokud si pro ně přijedeš, tak ti nabalím klidně i něco navíc ;) pokud más zájem tak napis do SZ
Poradíte někdo, kde v okolí Zlína (okolí považuju i brno) sehnat Novoheterandrie sličná ?
Díky, obvolám to
Pokud něco můžu doporučit v jihlavě jsou občas akvatetraburzy tam je toho k vidění i rybičky. Panceřníčci jsou i ve světlý myslim že je budou mít i v Hobby zoo v Humpolci ale netušim zda pandy spíš obyčejný tady máme pandy jsem moc neviděl živě. Jedině tam zkusit zavolat do hobby zoo v humpolci jestli je maj aby se tam nejelo zbytečně
a co Žďár?...tam je seženeš určitě
Jste hodný, ale jsem z Pelhřimova ...všude daleko a u nás ryby nemají..nejbližší je do Jihlavy to ale problém není tam dojet... Zkusím tam.
Ok to jde..
No jsem s Ústeckýho kraje.. takže do brna fakt nepojedu ..
A neví někdo kolik tak 10 cm sp. sumeček stát ?
Nevím odkud jsi, ale ve čtvrtek jsem je viděl v Kutné Hoře v Profizoo.
Mají určitě stačí hledat, a co takhle si udělat výlet do Brna a podívat se třeba do Sklorexu, tam je určitě mají, a pokud ne tak ti je objednají
Každá slušná akvaristika bude umět objednat a když ne, tak to není slušná akvaristika.
Má to jednu výhodu, když se domluvíš a oni dají v momentě kdy ryby příjdou vědět, můžeš si je odnášet v pytlíku v němž je dovezli a ušetříš je tak min. jednomu stresíku z přelovování do jiný vody.
Nikde na Vysočině nemají Pancíka Pandu?
V drtivé většině je mají v několika velikostech. Vídám i kusy kolem 12-15 cm k prodeji běžně.
Mají, ale určitě nebudou rok a půl staří ne?
budu schánět pancéřníčka Pandu. někdo kdo je má --Vysočina
děkuji
Obyčejné mají v kǎzdé akvaristice
a pokud ne tak objednají, ale myslím si že takovéto kousky jsou dostání skoro všude
Potřebuji obyčejné a poblíž Chomutova
Ahoj, prosím kdo daruje či levně prodá cca rok a půl starou samici ancistruse Blízkosti Chomutova ( Ústecký kraj ) díky: )
Pište do zpráv
Zdravím, neporadí někdo, kde by se dali v karlovarském kraji sehnat čichavci ve věku, kdy už se dá poznat pohlaví? Ráda bych měla pár, ale z náhodně vybraných mrňat se vyklubali 2 samci.
0 29.07.2013 12:36 Achil Pro všechny z okolí Frýdku-Místku.
Perfektní domluva ohledně všech možných druhů /i špeky/ je na Frýdeckém náměstí v ZOO prodejně.Lze domluvit i to, aby se ryby třeba 1 týden nechaly v akva. prodejny.
Je to super aklimatizace, případně po domluvě je možnost přeléčení.
Než na burze bych osobně radši koupil ryby u chovatele, nebo v nějaké podobné akvaristice.
Ryby na burze jsou většinou 1-2 hod. před začátkem v novém prostředí /akva,voda/ a hodně vystresované.Takto vystresované ryby jsou velmi náchylné na různé nemoci.
0 29.07.2013 11:13 Boudy – Kde sehnat
Ahoj, kolem Prahy nebo Tábora - kde sehnat Apistogramma cacatuoides - prosím poraďte. Chtěl bych přímo chovatele.
Starší reakce
Zkus se podivat tady do atlasu jestli někdo neprodává
Jasně burza to vždy jistí
Ale co kdyby se objevil někdo kdo ví kde je sehnat.
Nejlepší je si počkat na nejbližší burzu, a tam určitě pořídíš dobře
Ano, dobrá poznámka, přistupoval bych k tomu stejně jako k tomu druhému extrému, jímž je zima, takže v těchto tropických dnech bych neposílal a to jak šneky, tak rostliny.
Já se hlavně obávám momentálních veder. Přežijou v takovém počasí v tak malé krabičce?
Neradíš dobře, asi nemáš osobní zkušenost a to je pak lepší nechat téma "ležet". Plže ve vodě rozhodně neposílat! Je tu několikrát (i mnou) popsáno, že na několik plžíků stačí malí nepropustný sáček či plastová krabička (mě se osvědčila ta jednoduchá od šperků) do ní navlhčenou vatu-buničinu vše utěsnit, strčit do bublinkové obálky a přežijí i déle než uvádíš.
Já si myslim že kdyby jsi to poslala tak šnekům se nic nestane dá to do pytlíku rybičkovího s vodou. Pak projistotu ještě do jednoho a když to pošleš tak zima není a s 500ml vody to přežijou 2 dny i 3 dny.
Do Varů už je to daleko? Mám pár prcků nazbyt.
Vůbec nic jsem nenašel :(
myslim ze jsem tu videl 4 nabizet zdarma v inzeratu, mrkni se
Ahoj chci se zeptat není to sice ryba, ale neví někdo kde bych mohl sehnat clea Helenu poblíž Chomutova? díky Ústecký kraj
ĎAkujem, Břeclav som už skúsil , žiaľ akurátne mali len 1ks a mali tento týždeň prísť avšak nakoniec mi včera písali že nebudú teraz ešte...
No ten Kyjov skúsim
U nás v SuperZoo je taky vždy mají, tak by mohli i v jiných pobočkách.
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [29] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x