Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
www.tomi-pisek.cz
Sem si tam cinknul....tohle dodavatel akvarijnich ryb pro hornbachy po cechach,slovensko nevim...
Nedo nejaka zkusenost?
dudak napsal: H. psitacus v Hornbachu? a pořád? to tam máte nějakej speciální sortiment, jezdím do hornbachu v Praze dost často a vždy zkouknu ryby, ale takovýhle vzácný cichlidy jsem tam ještě nikdy neviděl.
Omlouvám se sekl jsem se. Byla u nás návštěva a sledoval jsem tuhle diskusi tak na půl oka. Jsem chlap, takže nemůžu dělat pořádně dvě věci. Ještě jednou se omlouvám.
Pepan...
že by dovoz z Polska? ...
blegon ... s těmi tisíci bych možná tolik neházel...
... Pravidelné odchovy bych spočítal na prstech .. a možná jedné ruky... se mi zdá...
...pisu ze tam akvaristiku nesleduju..
Diky za info....ja se optam v pondeli...Kazdopadne v sacku rovnou od dodavatele urcite
H. psitacus v Hornbachu? a pořád? to tam máte nějakej speciální sortiment, jezdím do hornbachu v Praze dost často a vždy zkouknu ryby, ale takovýhle vzácný cichlidy jsem tam ještě nikdy neviděl.
Pokud tam děláš, tak si můžeš zajistit, aby ti objednali ryby a dali ti je rovnou v sáčku ve kterém dorazí. Moc těm jejich nádržím nevěř. Ale je taky otázkou, jestli si Pepan nepopletl Cichlidu a Kančíka papoučího, protože mi přijde divné, že by v Hornbachu měli takovou raritku.
Loni je u nás ioopp rozmnožil, ale už je asi rozprodal.
Bude to chtít registraci, ale doporučuju:
cichlidklub.sk/… Schodou nahod v hornbachu delam..
V cestlicich u prahy.Akvaristiku/zoo tam nejak nesleduju ale v pondeli to zacnu resit
Diky pepane
V Ostravě je vídávám pořád. Myslím si že v Praze to taky nebude problém. Oni občas objednávají ryby pro zájemce, stejně jako jiné prodejny. Bráník je určitě schopen tyhle ryby taky sehnat.
Dost často bývají v Hornbachu, ale za vyšší cenu.
a Zoo Braník jsi nezkoušel?
To jsem videl...nechtel bych dospely,spis mladsi ryby
Ve Vivarium Mělník by je neměli?
1 04.11.2017 17:25 blegon [152] - Jihoamerické cichlidy hlavně Perleťovky. 0 04.11.2017 17:22 Mejla82 – PHA a okoli
Starší reakce
No ale za pokus nic nedám. Teda nedal jsem
Nádrž sice mrtvá, ale moucha aktivní. Ale asi nečte poštu
EDIT
I když abych mu nekřivdil, je možný, že mi odpovídal a psal Braník, jako ty... Už je to nějakej pátek...
Ta prezentace byla v provozu 4/2009 a rok a 6 měsíců a máš přibližné datum a je to poměrně dost dávno.
Já nehledám řasožrouta. Na to mám jiný pracanty a málo řasy. Ale nabyl jsem dojmu, že Sevelie ráda jemný dno, nižší teploty a dno. Nemám ani jedno
A ryb, co se mi líbí, je spousta, takže to nehrotím a vybírám z toho, co pasuje...
I to jsem zkoušel
Bez odpovědi...
Nevím jak ti moc stoupá teplota v létě, ale Sewellie by u tebe asi šly. Jsou dost nenáročné. Ale co jsem je u mě pozoroval, tak asi vůbec nežerou řasu.
@ Victarion: K terčovcům se tyhle ryby nehodí. Budeš se asi muset dívat po trochu větších krunýřovcích.
Já je chtěl do "61" a pak do "200". Nakonec jsem skončil u Lorikarií...
Gastromizony, Sevelie apod. by se mi líbily, ale usoudil jsem, že na ně nemám podmínky...
Gastromyzon by asi nedal teplotu kolem 28 stupňů. Sháním něco k terčovcům, co bude požírat řasu. Harold mi přišel ideální. Buhužel ho ale asi neseženu.
Nemá je ani Glaser a ani nepamatuju, že by je v posledních pár letech u Glasra viděl, takže smůla. Od Glasra objednává hodně obchodů (Sklorex, Bráník, Vivarium, ...) a mají možná nejširší nabídku ryb v Evropě.
Nechcete radši Gastromyzony? Do mini akvária jsou ideální, akorát jsou hodně plaší.
Kdysi znamená jaký časový horizont? Před pár lety nebo měsíci?
Obeslal jsem asi pět prodejců, včetně Bráníka a nikdo ho neumí ani objednat...
Kdysi ho měly v Braníku
Jestlo ho seženeš, tak mi dej vědět. Sháním ho už dva roky...
0 10.10.2017 18:30 Victarion – Krunýřovec Haroldův
Starší reakce
Miloš Kroupa? Vím, že jsou také Slovensku i v chovu ... z VO bych je asi nebral ...
V GigaExotic.EU je má pan Klepešta.
0 28.09.2017 13:43 polneh – petenia splendida
Nevíte někdo, kde se dá sehnat petenia splendida?
Děkuji.
Polneh
Starší reakce
měli je na burze na Pankráci
V Hornbachu. V Cestlicich i na Cernaku. Teda aspon loni je tam mivali.
0 01.06.2017 19:00 Ladis67 – Karásci
Nevíte někdo, kde se v Praze dají sehnat karasi zlatí?
Starší reakce
co vím tak je měli naproti tescu v té akvaristice...
0 19.05.2017 17:33 George80 Zdravím. Neví někdo kde by se daly koupit Parmičky černopruhé? Nejlíp okolí Třince. Dík
Starší reakce
Ten je taky občas má, Vařečka na Vršovické...
Vršovicích myslíš akvaristiku Hoffer?
Třeba v Braníku, ale mívaj je i ve Vršovicích...
Kde v Praze sehnat Parmičky z Oděsy?
Starší reakce
-znám spíše zahraniční prostředí obchodu ,než ČR ,převážně Německo,
Díky, Německo je země akvaristice zaslíbená.
Však Glaser je Německo, ale bohužel přímo u něj koupit nejde. Ale je to trošku z ruky...
U nich som tiež skúšal. Bohužial nemajú :(
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [12] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x