Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
No to se obávám, že bude problém...jediný, kdo byl pravidelným dodavatelem je kolega Fučík z pražského spolku, a ten prý s nimi (a snad i s rybami) skončil... Už se mne na ně ptalo více lidí, tak jsem po nich trochu pátral a neobjevil jsem nikoho...
...a že by se dovážely, o tom teda pochybuji...
třeba tady jsou v nabídce, hledej to pod latinským jménem a myslím si že najdeš víc obchodů.
www.miga.cz/…
0 09.10.2014 14:07 flimak – Živorodka štikovitá
Neviete poradit kde kupim zivorodku štikovitu? Mam vazny zaujem kludne podem po nu aj do CR.dakujem
Dobry den,
shanim Trnovce ruzne druhy,mam Trnovec Belopruhy a shanim neco dalsiho jineho.
Prodej ci darovani akceptuji.dekuji moc za pripadne nabidky.
V pripade by jste vedeli o nejakem chovateli nebo na eshopech tak prosim rovnou kontakt nebo stranku odkaz.
dekuji preji krasny den
myslím, že jsem je u Pajtáše neviděl. Ale v neděli se ti zeptám na burze ve Varech, mají tam celé patro odchoven pro tlamovce.
Dobrý večer,jsem z Chebu a shánim Aulonocara Red Fish nebo Aulonocara Rubin Red.Nevíte jestli je nemají v Sokolově???Díky za odpověd..
čtverzubce nemůžeš jen tak dávat do nezaběhlých akvárek, jsou vysoce citliví na N látky. Některé druhy navíc lépe prospívají v brakické vodě. Řekl bych, že je to ryba pro hodně zkušené akvaristy, a to ty rozhodně nejsi.
TomášKučera napsal: Martin736 napsal: Ahoj,nevíte někdo kde sehnat pelvicachromis taeniatus WOURI???? Nebo kontakt na chovatele... Divoké odchyty nechci. Děkuji
Myslím, že by se Pelvicachromis taeniatus Wouri z odchovu dal obstarat.
pokud by se vám to podařilo budu vám vděčný.Děkuji
Martin736 napsal: Ahoj,nevíte někdo kde sehnat pelvicachromis taeniatus WOURI???? Nebo kontakt na chovatele... Divoké odchyty nechci. Děkuji
Myslím, že by se Pelvicachromis taeniatus Wouri z odchovu dal obstarat.
Starší reakce
nevéte kde zakoupit v praze Cichlidka Ramirezova var. Electric blue?díky
Super, třeba to v budoucnu taky využiji, díky za info ;)
Koště napsal: Ve sklorexu jsem byl dneska, z dánií mají momentálně jen pruhované. Jestli se dají objednávat ryby nevím, ještě jsem to nevyužíval
Šmerdovi to umí, jen říct...
Ve sklorexu jsem byl dneska, z dánií mají momentálně jen pruhované. Jestli se dají objednávat ryby nevím, ještě jsem to nevyužíval
0 01.10.2014 20:36 runner Ahoj nevite kde sehnat discus leopard snake skin od chovatele? Velikost 5-6 cm.
markiz napsala: bohuzel ty druhe, u Brna ale pokud posila, taky dobre.. mrknu, diky moc
No pak bych volil Sklorex, to je blíž...
bohuzel ty druhe, u Brna
ale pokud posila, taky dobre.. mrknu, diky moc
markiz napsala: Zdravim, nevi nekdo kde se da splasit danio modre (kerri) nebo myanmarske?
No jestli jsou to ty Kanice co si myslím - dole k Šumavě - tak zkuste Tomáše ve Viváriu. Posílá ryby...myslím, že je má....
Zdravim, nevi nekdo kde se da splasit danio modre (kerri) nebo myanmarske?
že divočinu nechce...ale to je jedno už to napsal
věděl bych tak maximálně o "nigerian red"
0 30.09.2014 17:27 Martin736 – WOURI
Ahoj,nevíte někdo kde sehnat pelvicachromis taeniatus WOURI???? Nebo kontakt na chovatele... Divoké odchyty nechci. Děkuji
Máme
0 28.09.2014 22:07 Neio [7] Nemá někdo v Praze na prodej?
cca 30 kusů
Edit redakce: Danio perlové
Starší reakce
nenabízíte někdo prosím Chichlidu kakadu- Apistogramma cacatuoides?
Starší reakce
Děkuji všem za info,ty Svitavy by šli i Hradec,tak to zkusím obvolat a uvidíme.
U nás je běžně mívá Super ZOO v chebském Sparu, jestli máte poblíž nějakou jejich pobočku, mohli by je mít i tam.
zvířecí říše, Olomouc, Dolní novosadská.... bývají tam často...
Globus v Pardubicích. Cena je bohužel odrazující.
Já je sehnal na burze v Praze, poptal jsem se prodavajicich a jedna pani mi je prodala, ale na burze je fyzicky nemela. Moc tam nebyvaji, ale to neznamena ze je nemaji na prodej.. Bydlela kousek od Pankrace, jestli jsi tedy z Prahy..
Olmik aquaburza na 100%, ale taky trochu z ruky...(za hranice Olmiku, už mé povědomí o galaxkách nesahá)
Tak to je pro mne opravdu z ruky
Mají je v MK-ZOO, ale to je Plzeň a možná trochu dost z ruky.
V pátek jsem je viděl v Braníku
Nevíte někdo kde sehnat Razborky galaxy,zatím se my nepodařilo je sehnat.
Starší reakce
Petra napsal: Poradíte mi prosím, kde mám sehnat živé tilápie pro chov? Cca 2 samce a 6 samic? Budu vám vděčná za každou radu, díky.
Pouze dva samci nejsou dobrým nápadem...jeden z nich půjde kukat...zkuste mailto:ancistrus.pavol.miklanek@seznam.cz,
0 12.08.2014 15:57 Petra – Tilápie nilská - okounovec nilský
Poradíte mi prosím, kde mám sehnat živé tilápie pro chov? Cca 2 samce a 6 samic? Budu vám vděčná za každou radu, díky.
Dobrý den , věděl by někdo kde sehnat citroňáky ? už je hledám všude možně a nikde nikdo nemá....jsem z vysočiny dík
Krásný betty jsem viděl v praze v zoo Braník...
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [22] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85326x