Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
0 10.05.2016 08:55 Ji333 – Otíci
Dobrý ráno, chci se Vás zeptat, jestli někdo z pražských by mohl doporučit kde koupit zdravé otíky s nízkou umrtností. Já zatím co jsem koukal tak jen podle ceny a ty dost lítají.
Díky tomuto sdělení se mnozí obchodníci naučili objednávat pro své zákazníky rybky, které do obchodu neberou. Pokud jim na zákazníkovi záleží...
Ale má jí tam tohle:
Upozornění pro drobné zákazníky !!!
Naše firma provozuje pouze velkoobchodní prodej registrovaným partnerům.
Kusový prodej není možný. Děkujeme za pochopení.
Tak nevím proč to jsem dávat když je nemůže získat.
Tomi Čakovice je má v nabídce prakticky nepřetržitě...
Ahoj, nevíte někdo, jestli se dají K. vietnamské koupit na burze na Pankráci? Nebo nějaký chovatel? Díky mrmakachi
Starší reakce
Ahoj. dne som bol v akvaristike a videl som tam take male svetlo-biele rybky ktore svietili kolo oci nadherne na modro ovela krajsie ako neonky,boli nadherne,no neviem ako sa volaju,kedze nemali tam k nim nic napisane,iba ze sa aklimatizuju a budu k dispozicii az na dalsi tyzden,no je to dost od ruky tato akvaristika,tak by som bol rad aby ste mi pomohli prist na to,ako sa volaju,dakujem.
Hm... no to je nejblbější místo... tam to moc neznám
... Napište do Vivária, pošlou vám je, jestli je nemají ve Sklorexu...
Omlouvám se. Olomoucký kraj.
Zdrojů je spousta, ale když není patrné odkud jste, tak se vám těžko radí...
0 03.05.2016 08:22 Pazdi – Electric blue neon akara
Ahoj neví náhodou někdo kde sehnat tyto rybky ? Předem díky
Zatímco nohy mi neslouží moc dobře, hlava co se týká ryb, tak na to ještě kapacity jsou...
... A za ta léta vím kdo z významných chovatelů co chová...
Paráda díky moc
už jsem se dival, co má v nabídce za další Apisto a nádhera!
Ta tedy věru moc zdravě nevypadá...
... tu bych nekupoval. Jinak si myslím, že to není zase tak složité... zkuste Hynka Dařbujana v Čáslavi, afrikářů je poměrně dost v každém regionu...
Radek Winkler, České Budějovice???
Bez registrace to asi nemá smysl no.
díky za radu
Asi je to o zvyku, ale už jsem to tam zkoušel dřív a bohužel pro mě je tento web nepochopitelně chaotický...nepřehledný. Na něco jsem dost levý bohužel a pamatuju si, že mě to odradilo.
Zkusím se znovu zaregistrovat co z toho vyleze...jako neregistrovanému návštěvníkovi se mi třeba po rozkliknutí "Jiho a středoamerické cichlidy" nezobrazí lautr nic a při rozkliknutí trpasličích cichlid "Nemáte potřebná oprávnění pro čtení témat v tomto fóru."
Chlapi kde koupim tuto rybu nejsem si jist názvem.
0 29.04.2016 17:01 ioopp – Apistogramma steindachneri
Ahoj, pokud máte někdo info, kde tyto malé drahokamy sehnat budu moc rád. Obchod, chovatel...je celkem jedno. Na městě taky nesejde.
Předem Díky za jakékoliv informace.
Starší reakce
Kde v praze seženu Melanochromis auratus? Neviděl jste je někdo v nějaké akvaristice, nemáte někdo? Děkuji za tip.
Děkuji za tip, zeptam se tam
Kupoval jsem je v Mladé Boleslavi - Akvaristika - Teraristika Karabeleš Michal.
Napiš si dotaz na karabeles@akvaristika-teraristika.cz
odpovídá de facto obratem.
kúpila som v TN 4 otíkov a 8 pandíkov, majú tam skoro vsetko
Trenčín je kus od ruky. Každopádne, superzoo je aj v BB, ale tam je nulový výber, o takomto niečom ani nepočuli, a ten vyškolený personál, ktorý má presviedča, že panciernik škvrnitý dorastie do veľkosti 45cm ma dojíma k slzám. Azda jedine plus je, že tá milá baba mi vždy poradí nenakupovať ryby od nich lebo tam práve majú tú,či onú chorobu
napríklad tu ho mávajú
www.azet.sk/… predajne sú aj na strednom slovensku
0 12.04.2016 13:13 Rado00000001 – HĽADÁM Otocinclus affinis
Neviete niekto kde by som zohnal túto rybku na strednom Slovensku??
Ahojte, neviete náhodou o niekom kto predáva L340 neake 4-5 cm velké popripade neaku schopnú stránku kde by sa dali zohnať a robia aj rozvoz po slovensku... ked tak píšte mi do spravy ďakujem
Starší reakce
V Mělníku maji krásný, Praha je holt prdel. Ale ještě bych chtel odnekud úplně jinud pokud možno nepribuzny jedince.
Tam jsem právě byl, mají je v karanténě a nevypadají nejlépe. Plus pro Bráník je, že by je stejně neprodali.
Nevíte, kde koupím v Praze pěkná zdravá galaxy dánia? Co jsme tak obcházel burzy a obchody, tak je buď nemají vůbec nebo nějaké přichcíplé a hrbaté.
Presne ...obaratil bych se na zoo branik..
Zdravím, neví někdo kde sehnat Cichlidku Ramirezovu var. Electric Blue v Praze? Děkuji.
Starší reakce
Zdravím
sháním nějaký značkový standartní pár živorodky duhové s PP v oblasti Litomyšlska-Svitavska.
Zoufalé pokusy prodávat tyto hlaváče v Čechách proběhly někdy před třemi nebo čtyřmi lety. Jsou dost drazí a zájem byl minimální. Proto se domnívám, že je lze sehnat jen cestou dovozu z Německa, kde bývají v nabídce firem dokonce několika.
Dobrý den, nevíte kde sehnat Stiphodon atropurpureus? Děkuji
Starší reakce
Omlouvám se za špatné podání a děkuji moc za upřesnění!
U závojnatek jde o vyšlechtěné formy, ne o poddruhy nebo dokonce druhy. Jako "lví hlava" se tahle forma označovala určitou dobu v minulosti také, ale v současnosti platí, že "lví hlava" je označení formy bez hřbetní ploutve, forma s hřbetní ploutví je "oranda". Takže máte hezkou "červenou orandu"
Viz třeba
www.aquatab.net/…
a
www.aquatab.net/…
Jaroslav Hofmann
Ujali bychom se velice rádi tohoto podruhu Zavojnatky čínské, je to lví hlava, spíše kombinace více druhů co sem tak četl a viděl. shanime kamaráda, druha, samičku... ( snad tedy, pokud někdo zareaguje upřesním) dospělou, pravděpodobně po zruseném chovu apodobne, přijedu kamkoliv, platba samozřejmostí, díky i za tipy do zprávy.
Jo to nechávám jako poslední možnost v záloze
Tam mi je slibují už několik týdnů Tak pokud nebudou zítra, chci se poohlídnout jinde.
Mivaji je v ZOO Branik
Díkes, ale ty jsou až od Berouna. Tam se nedostanu.
Ahoj, nevíte, kde v Praze sehnat Neonky modré? Obchod nebo chovatel, to je fuk. Děkuju!!
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [15] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85326x