Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Modre neonky na burzy vozí Milan Líbal - Clarky .... mailto:aquareptil2000@yahoo.de
Ahojte, nevíte někdo kde bych sehnal tyto ryby - phenochillus Lupingu??
Nejlépe Pardubický kraj
Předem díky
Já kupoval vždy modrý neonky v Mělníku a Tomáš Kučera vždy prohlašoval, že jde o importy. Tak nevím jestli v Čechách či na Moravě vůbec někdo dělá.
Martin Honzejk
Právě. Pokusím se, ale už jsem se na burze ptala a všichni kroutili hlavou. Uvidíme. Zatím jsem našla kohosi v Plzni.
Zajdi na burzu a obejdi překupníky a objednej si je .Moc chovatelů je nedělá a na Ostravsku už vůbec.
Zdravím všechny a opakuji svou prosbu o kontakt na chovatele neonek modrých. Ráda bych koupila hejnko z domácího odchovu. Nejlépe okolí Ostravy, ale děkuji za každý kontakt.
Asi tak
Kde seženu tyhle pancéřníčky?
0 23.11.2012 17:42 PR0V0CATEUR – Novoheterandrie sličná
Těžko říct, necháme tu slečnu ať si vybere sama.
Nepředpokládám, že by slečna chtěla koupit deset párů ryb a jeden párek Ramirez za třeba 160Kč, když to jsou zdravé rybky, si myslím není tak úplně šílené...
Na burzu do Ostravy jezdí D.Ruský je to překupník,ale má hodně širokou nabídku inzeruje pod l-sumci.
Akvaristika v Globusu je sice slušná, ale cenově někde jinde. Jejich ceny jsou snad nejvyšší na Ostravsku, takže pokud člověk nepatří k sortě lidé, kteří během jednoho nákupu chtějí vyřešit zásobení domácnosti i doplnění rybek v akvárku, spíše bych doporučil jiný zdroj nákupu.
No, já tedy nejsu z Ostravy, ale jen tak mezi námi - není v neděli v Ostravě Akvaburza? Jezdí tam spousta prodejců a s některými z nich se dá předem domluvit, že ti přivezou přesně to, co chceš. Tak to alespoň dělám já abych měl jistotu, že nepojedu na burzu zbytečně. A většina prodejců ti dá i slevu, když to máš s nimi dopředu domluvené.
PS: Viděla jsem zlatou Ramirezku v akvaristice v Globusu u Plesné. Zdá se to hloupý tip, ale zrovna tam mají poměrně slušná akvária i ryby. Nikdy jsem tam neviděla jedinou hubenou natož mrtvou rybu. Tak to zkus.
Myslím, že je onen Jarda Rybka má v nabídce.
Super kontakt, rriki. Děkuji.
Ty jsi srandistka,Ostrava je velkovýrobna apistogramm.Jarda Rybka např.
Apistogramma caetei není problém do 14ti dnů v ZOO Braník
, to není těžké
Doporučuji zavolat nebo mailem
Zkuste se poptat v Profi-Aquariu (
www.profi-aquarium.cz)- tuto rybku mají na seznamu obchodovatelných ryb
Věděl by někdo kde se dá sehnat apistogramma caetei? Ve zdejším atlasu není ani fotka, tudíž tuším, že nepůjde o obvykle dostupný druh..
Starší reakce
Tanganických cichlid bývá v mělnickém Viváriu přehršel...teda jen tak mimochodem...
Už jsem napsala maila. Díky
on je mívá stačí se sním domluvit
Aha, děkuji. Ale na seznamu nemá ani jednu z ryb, které chci... Zkusím přesto napsat.
tady máš kontakt prodává i na burze v ostravě stačí se s ním předem domluvit
www.ifauna.cz/… Poradí mi někdo, kde bych sehnala neonky modré z domácího odchovu a párek cichlidky Macmasterovy? Výhledově, tak za 6 týdnů, ale ráda bych sháněla kontakty už teď. Děkuji. Jo.. ještě lorikárii kopinatou?
To bude možná ten problém, já všude psala Praha, musím rozšířit lokace.
Děkuji, hned se mu ozvu
Dala jsem si již asi 3 nebo 4 inzeráty na různé weby s tím, že sháním tyto ryby. Inzerovala jsem i na stránkách o tlamovcích a nikdo se mi neozval :(
Co budu dělat když se nikdo neozve? Tanganické cichlidy jen tak nějaký zoo shop nemá, dokonce ani braník ne. Budu pak muset shánět import, např z webů nebo tak?
Nevite, kde by se daly sehnat v okoli Nymburka ryby Chrosomus notropis za lidskou cenu?
Starší reakce
díky za info .... samozřejmě do stávající nádrže by nešel, leda tak jako ještě 5ti centimetrová čudla a jen přechodně, ale v plánu je pořizování ještě větší nádrže
3 09.11.2012 20:49 Danila [4490] - Amerika Osobní zkušenost s panaky (i s velkými) by byla, možnost sehnat tento druh taky a už dlouho toužím je vlastnit...
Jedinec o velikosti cca 20 - 25 cm by byl na prodejně v ZOO Braník za čtrnáct dní, to není problém.
Kosmetická drobnůstka - cena 24.000,-
ještě se zkus zeptat u Papíka
www.profi-aquarium.cz
měl bys to z Hradce kousek
tam by je taky třeba mohli mít.
No jelikož jsem z Hradce Kálové tak by to bylo docela ideální .... moc děkuju
Třeba tady je občas mívají
www.gigaexotic.eu/…
Jinak nějaký eshop na netu je nabízel též ale nemůžu si vzpomět na odkaz. Je to někde za Hradcem Králové byl jsem tam taky na panaky a odbyt tam mají solidní. Ta cesta přes 250km se vyplatila. Bral jsem tehdá panaky bez papíru a ještě mi tam hodily slevu
no mě právě učaroval ... díky moc za rady ... to že to jsou tak trochu čuňata vím
ale ryba je to nádherná a asi by mi to za to stálo ... zatím to nehoří a jen sonduji jestli by se mi ho vůbec sehnat podařilo ... každpádně děkuji tip
Zkušenosti nemám, je to robustní krunýřovec, který umí ohoblovat každý kus dřeva. Nadělá tím opravdu spoustu nepořádku. Oni vlastně nedělají nic jiného něž že okusujou dřevo :o) nebo jsem je u jiné činnosti nezastihl. Jsou to krásné ryby se zajímavou stavbou těla, ale ten svinčík by mi za to nestál :o)
Zkusil bych známý firmy: vivárko, giga nebo ZOO Bránik - tam se myslím pokusí sehnat cokoliv jsou dobří. (můj názor neber to jako reklamu - mě pomohli)
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušensti s tímto krunýřovcem a nezná nějaká místa či zdroje odkud by se dal sehnat.
Děkuji Honza
Osobní zkušenost s panaky (i s velkými) by byla, možnost sehnat tento druh taky a už dlouho toužím je vlastnit...
Jedinec o velikosti cca 20 - 25 cm by byl na prodejně v ZOO Braník za čtrnáct dní, to není problém.
Kosmetická drobnůstka - cena 24.000,-
Starší reakce
P.salvatoris mám stále...
Vivárium Mělník jsem zkoušel, ale neměli je... Možná teď budou... zkusím tam zítra zavolat a uvidíme... nakonec, do Mělníka to není tak daleko. V nejbližší době budu muset do Prahy na služebku, tak až tam vše vyřídím, mohl bych to stihnout i do Mělníka... snad je tam dobré spojení. A nakonec k panu Kalabovi to také není nepřekonatelně daleko... Určitě budou ve firmě i přes víkend, tak bych si tam mohl udělat výlet a na rybky se podívat osobně.
0 04.11.2012 20:59 0 –
Re: 0
Se mi foto nezobrazilo.
Ne není to pan Skácel z Raduně, co se zabývá výrobou klecí a obchoduje i s akva rostlinami, které si nechává k dopěstování posílat a u nějž jsem si kdysi, též několik "kytek" objednal a zjistil, že si malinko vědomostí ještě potřebuje doplnit.
Foto: Divoké mečovky v akváriu u chovatele přírodních forem živorodek v Opavě. Foceno v době, kdy jsem měl to štěstí se k němu přijet na pozvání podívat a této cesty nelitoval. Ne každému se něco takového podaří.
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [36] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x