Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
0 20.08.2009 11:07 zeck – Re: All001
V jaké akvaristice v Karlových Varech jste je viděl ?
0 20.08.2009 10:55 Bart – Re: All001
hehe pěkný ale do Varů pro ně nepojedu
včera jsem koupil 4 kusi ve Varech ale jsou tak malé že se je bojim dát do akva/mám tam lineátky/mají tak 2a půl aš 3 cm chtěli za ně 50 za jednu.Hodil jsem je do vytíračky snad tam přežijou a povyrostou
Má je Petra-aqua,http://petra-aqua.com/index.php?lang=cz
Občas je mají v OBI,nebo Hornbachu,ale tam počítat raději s delší karanténou než je obvyklé.
0 19.08.2009 16:44 Bart – Kde koupit Parmičku siamskou Crossocheilus siamensis
mají jí aktuálně v akvaristikách někde v Praze a okolí - sháním tak 4 ks
To mi příjde vysoká cena. V hornbachu jsem je viděla před půl rokem za 40 v Hradci, ale to jsem je neměla kam dát....Díky
Mám Galaxy od p.Ptoška a jsou vybarvené luxusně,prodal mi krásné vybarvené ryby...100% spokojenost
já měl první kusy z vivárka a od pana Ptoška mi přišli úplně stejně vybarvené.
0 15.08.2009 11:25 callito Tak to zkusim od toho chovatele a nějaký z vivárka a porovnám
nebo,máte s tim někdo zkušenosti?
1 15.08.2009 11:21 KarelZahrádka – Re: Snofrev
Vivárium Mělník prodává tu nejhezčí barevnou formu "Galaxy",která pochází z původních jedinců importovaných z Myanmaru v roce 2006.Později byly objeveny další,někdy méně hezky zbarvené populace v Myanmaru a v Thajsku.Pak se rozjel chov na Asijských farmách.Různé populace i chovy se liší,ne všechny ryby jsou tak krásné jako ty první objevené.
Dík za upřesnění,ale podle mailu jsem nepoznal,že je to zrovna on.
Nehledě na to, že OL Hornbach je prodává za 54 Kč.
Nemohl bys mi prosím poslat na toho chovatele z orlové nějaký kontakt? Adresu a telefon?
No za 80 Kč si to nechej doma. Jsou chovatelé kteří prodávají za 40 Kč.
0 14.08.2009 15:07 dodmo – Re: koblihcz
kdyby někdo chtěl razbroky galaxy dovezu na objednávku na aquaburzu do ovy... za 80kč/ks
0 14.08.2009 15:04 koblihcz matlala napsal: Jinak ve vivárku jsou pořád za 85, nevím proč neslevňují. No co jsem slysel tak prodejci co nakupujou od chovatelu si prirazi az 100% marzi, takze to by tak cca odpovidalo. Za 40 od chovatele a za 85 od prodejce. Je divne ze to je tak draha ryba, kdyz pry odchov neni nejak extra narocny. Asi proto ze to je novinka.
Byl jsi rychlejší, já jen doplnil kde sehnat.
Jinak ve vivárku jsou pořád za 85, nevím proč neslevňují. Třeba dario dario podražily o z 50,- na 55, ale jinde na netu je mají i za 35,-
pokud ti nevadí dovoz kurýrem vzal bych je raději tak, já je kupoval za 40,-/kus. kontakt na chovatele je Jaromír Ptošek, mail: japtos@seznam.cz já už u něj bral a spokojenost, posílá hezké cca 2cm velké mladé ryby. Krmené živou artemií.
0 14.08.2009 14:41 koblihcz Ninco napsal: měla bys kus za necelych 80Kč se mi zdá. Taky jsem schanel ve svem okoli i na netu a celkem jsem se divil jake rozpeti cen u teto rybky na trhu je. Ja ji poridil za 40Kc/ks primo od chovatele z Orlove.
Viděla jsem je v Hornbachu (Olomouc) a vypadaly docela slušně..
Když budeš chtít, tak si zajeď do Dříteče, tam je prý mají v profiakvariu. A jestli je tam nemají, tak ti dám kontakt na firmu, a měla bys kus za necelych 80Kč se mi zdá.
A nemáte v Globusu v Pardubicích Razbory Galaxy ????
Ráda bych si je koupila. Případně děkuji někomu dalšího za odkaz, kde koupit poblíž.
100 euro? Tak to na Vás teda slušně vydělal...
Větší ryby bych moc nedoporučoval, protože pokud se jedná o jeden výtěr, tak zpravidla platí, že samci rostou rychleji... Takže bych spíš bral napříč velikostním spektrem a vynechal jen vyložené žebráčky
chovatel z bratislavy už žádné mladé na prodej nemá
mám od něj 10 kousků už asi půl roku 3-3,5 cm za 100 euro/ks (tehdá)
na německých stránkách jdou sehnat od 60-100 euro/kus záleží na velikosti
doporučil bych ti vem si co největší protože strašně pomalu rostou
zatím hoj a držkolezcům zdar
Psal jsem na hypancistrus.aquarium@centrum.cz ...
JO a na jaký email jste psal hypancistrusovi? Psal mi, že mu nic nedošlo...
Jestli se nepletu, tak právě na Gigaakvárium možná nabízí i zebry od hypancistruse...
Psal jsem na plecofanatics a zatím také němci neodpovídají...
Gigakvarium má 4 cm za 2900, tak jenom koukám jestli není ještě jiná nabídka...
Psal jsem email a čekám na odpověď...
0 12.08.2009 22:09 jurek – Re: Nedory
Jak píše Plecos,je to o ceně.Za 3500,- je sežene kde kdo.
V Česku pár chovatelů je, záleží na ceně, kterou za ně chcete dát...
V Německu se dají sehnat celkem v pohodě...
To se mi nechce věřit, že je tu nikdo v republice nechová... Dostal jsem doporučení na pána od Litoměřic, který prý "dělá" L-sumce a mezi nimi i zebry, ale kdybych já si pamatoval aspoň to jméno...
0 12.08.2009 18:13 jurek – Re: Semtex
Kalaba a Gigaakvárium je téměř to samé.
Jinak chovatel L46 je v Bratislavě.
Taky by mne zajímal chovatel, ale vím jen o Kalaba.eu.
Co jsem našel chovatele, tak jen těch čokoládovéch.
Zdravim,
nevíte někdo, kde jinde než na gigaakváriu sehnat Hypancistrus zebra? Mám na mysli nějakého chovatele.
Díky za jakékoliv info.
Starší reakce
Uprime to se snad nestane, protoze moje v tuhle chvili nepouzivana filtracni komora je pomerne velka cerna propast kam se proste nedostanu a uz vubec tam rybu nenajdu. Do docasneho filtru nevleze, tam je hned molitan.
0 02.08.2009 18:17 Bexi sekavci neublíží ani malím krevetkám protože nemaj tak uzpůsobenou pusu aby je mohly sežrat
Při odkalování budou zalezlí, ale jisota je jistota. U mě si jeden bohužel vybral jako úkryt filtr, dokud se tam prolisoval
No budu muset pri odkalovani prohlizet kyble, jestli si nahodou nejakej nedal tobogan
Musím říct, že mě přežili všichni a to jsem pravidelně jednoho tahala z vnějšíh filtru
Rostou poměrně rychle a co se týká snáženlivosti, tak bez problémů a to mám v akva i krevetky.
Je to i podle popisu naprosto nekonfliktni ryba a predevsim se drzi ve spodni vrstve akvaria, tzn pokud ma nekdo malo sumecku (na 150l jen dva) je to prijemne doplneni zivota na sterku a vypadaji krasne, pokud tedy zrovna vylezou
Nie praha to nieje
, ale rad by som navstvil taku velku akvaristiku ...
Tak se ho kdyztak zeptej jak rychle rostou
docela by me to zajimalo.
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [48] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x