Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Do jak velkého akvária? Pokud ti dělá problémy zaplatit za rybu, fakt jsi pro ni připravil vhodné akvárium, které vyjdde na mnoho tisíc?
0 12.07.2015 19:21 Sman – arowana
Zdravím, nevíte kde sehnat arowanu(max. 1000Kč)
Starší reakce
dudak napsal: mohu se zeptat koho máte na mysli konkrétně?
Pokud je nemá, tak o nich budě vědět Radek Winkler
to bude zřejmě toto, protože kontaktní mail je stejný jako na té ifauně
davmi.eshop-zdarma.cz/… o tom vím, máte odsud někdo ryby? můžete doporučit?
už jsem je měl, tak vím co je zač, u mě agresivní moc nebyly. Občas do OV zajedu, tak poraďte, případně i e-shop, kde mají ty ryby skladem.
mohu se zeptat koho máte na mysli konkrétně?
No největší výběr je na jihu Čech...
Kdybys byl z OV věděl bych
Ale je to docela agresivní Apistogamma
Starší reakce
V Trenčíne máva Mitošinka (
rybicky.net/obchody/771) neónky modré s menovkou "mini neónky". Tento týždeň by mal doviezť nový tovar (tuším v piatok?), tak sa oplatí zájsť, prípadne zavolať - určite bude veľa zaujímavých rastlín a rybiek. Ako vždy - kto skôr príde... a preto tam býva v ten deň plno
Prostě příjdeš do akvaristiky a když to bude slušnej obchodník, tak nebude mít problém s objednáním u svého dodavatele a ještě se s ním domluvíš, že až je dostane, ať ti je nechá v tom sáčku a nebudeš muset vystavovat ryby dalšímu stresu z přelovování a střídání vody. Samozřejmě, že ta reakce musí bejt rychlá, aby si někdo nepředstavoval, že se bude někde válet dva dny sáček s padesáti neonkama.
V Německu ve velkoskladu je mají. Takže stačí se obrátit na jakéhokoliv velkého prodejce ryb a sežene ti je do 2 týdnů. Počítej akorát s cenou dopravy vlakem cca 250Kč pokud nemáš nikoho vhodného poblíž. (A na Ostravsku já o nějakém dobrém obchodníkovi nevím.)
Já bral například od
www.vivarium.cz , ale mají docela velkou přirážku.
0 29.05.2015 19:01 karci17 – A.Thomasi
Zhanam na Slovensku A.Thomasi a nejako sa mi nedari. A davat 700CZK len za dopravu z CZ pri 6 kusoch mi pripada sialene. Nemate niekto kontakt na nejakeho chovatela v SK ? Pripadne aj Vsetin {CZ} mam blizko
Dakujem.
Starší reakce
Poradí mi někdo chovatele Ramirezek v Ostravě nebo poblíž? Děkuji.
Zdravím, nevíte někdo kde sehnat zlaté karasy? Tím myslím v barvě zlaté, né žádné oranžové nebo červené
.. jednou jsem je viděl někdy na podzim a nemůžu je sehnat, v barvě něo jako tato závojnatka na obrázku
nd01.jxs.cz/… .. Díky za tipy
Starší reakce
Žádná pošta, jen vyzvednutí od dodejce přímo v Praze.
Tak to jo,ale přijde mi to zbytečně složitý kvůli jednomu páru.Našel jsem obchod,kde je možný osobní odběr a mám to cca 30km,tak se tam zkusím domluvit
Děkuju,ale ja jsem spíš myslel nějaký kamenný obchod,nějak si nedovedu představit jak pošta dorucuje rybky
Poslal jsem odkaz do osobních vzkazů.
Děkuju,je to sice skoro přes celou Prahu,ale zkusim to nějak vymyslet
Zoo Bráník:
www.zoobranik.cz/…
Měli by ji mít a pokud ne, tak ti ji seženou. V nabídce je.
Zdravim,nevíte kde sehnat Apistogramma agassizii "double red" nebo "fire red"? Ideálně Mělník nebo Praha.Děkuji
Bývají ve vítkovickém Hornbachu.
píše to tam a víc jsem to nezkoumal
Jen jsem chtěl poukázat na možnost hledání
Potvrzuji ten Braník, měli je tam ještě minulý týden, cca 7 cm prcky, pokud si dobře pamatuju.
A pro sebe sháním kančíky červenohrdlé, ideálně spíš mladší kusy (cca 10 cm) Mají je ve viváriu, ale kdyby byl někdo v Praze...
Nevim jak u těchto ryb, ale když jsem od Karla bral Becfordky, tak mi říkal, že je to od chovatele z jeho blízkosti.
Spoj se nisinko s Karlem Klepeštou a zeptej se ho, je s ním velmi dobrá řeč.
Nikdy jsem tam nenakupoval, takze referenci bohuzel nedam, ale treba nekdo jiny:
www.gigaexotic.eu/…
Pri pouziti CD kuryra je i kde celkem jedno. Akorat to neco stoji, ale to uz je jina vec.
udej svou polohu
0 14.04.2015 08:48 nisinka – Vrubozubec paví Red Oscar
kde ji seženu?
Starší reakce
Poptal bych se u Zikovcu v zoo branik, pokud nemaji,sezenou
0 24.03.2015 22:18 GagaRush – Vrubozubec paví 10-15cm PRAHA
Dobrý den , můžu se zeptat nevíte někdo z Prahy kde je akvaristika a mají tam vrubozubce paví 10-15cm jestli ano napište děkuji nashledanou GAGARUSH
Starší reakce
Ahoj,co to třeba zkusit na burze v Ostravě? Vždy tam mají spoustu druhů pancéřníčků. Nejbližší termín je 15.3. a je velká pravděpodobnost,že je tam i tentokrát budou mít.Jinak je občas vídávám i vněkterých Petcentrech
Zdravím, poraďte prosím kde sehnat hejno brigitek, ale aby to byly opravdu brigitky, v hornbachu v ostravě je sice mají vypsané ale dle prodavače to brigitky nejsou
Ahoj, neviete kde by sa dal zohnať L239. Zatiaľ mám len jeden zdroj (kalaba.eu).
Viete ešte o niečom inom? Ďakujem
Díky za vysvětlení. To s tím označením dává smysl, teď si připadám dost hloupě, že mi to nedošlo.
A ohledně těch nádrží - mě právě dost vyděsilo zjištění, že v 90ti procentech nádrží co jsem si zde projela, kde je brigittae uvedená se nachází něco jiného (podle obrázků většinou zmiňovaná urophhtalmoides). Je tudíž velká šance, že dostanu něco jiného než chci. Odtud můj přihlouplý dotaz kde sehnat, ráda bych pořídila ty "pravé". Zkusím to Vivárium, přecejen je to kousek a prý jsou velice ochotní.
Označení "large" je relativní a je třeba je u jednotlivých druhů vztahovat k jejich běžné dosahované velikosti a rybky s označením large se tedy budou blížit délce dospělé rybky. Samozřejmě Arowana s označením "L" bude mít jiný rozměr než boraraska "L".
Jelikož mnoho akvaristů zakoupilo dobré víře pod názvem B.brigittae třeba
B.urophhtalmoides, není divu, že pak vzhled popisu neodpovídá, jelikož jim v nádrži plave něco jiného...
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... [19] ...... 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85325x